Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

GROUP 16: Grand Admiral Thrawn, Enric Pryde, Karis Nemik

Star Wars Winter Madness Group 16 18 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Grand Admiral Thrawn
    • Enric Pryde
      0
    • Karis Nemik

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-05-19 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nemiket sajnálom, hogy ilyen nehéz csoportba került. Bár az Andorban keveset szerepelt, annál jelentősebb szerepe volt, aki hatással volt Cassianra is. A manifesztuma pedig ízig vérig a Star Wars esszenciája.

De Thrawn mellett nem rúghat labdába sajnos.

Pryde pedig leginkább szóra sem érdemes, kb. alig tudunk valamit a karakterről. Egyelőre csak egy gyenge Tarkin 2.0

Hozzászólás ideje:

Nemiket én is sajnálom, mert itt biztos nem fog nyerni Thrawn mellett. Egyszerűsége mellett, ő az igazi lázadó eszmét testesíti meg. 

Pryde iszik és drogozik, fiatalabb korában is igazi tapló volt, de ettől még nem lesz a kedvencem. :D 

Thrawn meg Thrawn.

Hozzászólás ideje:

Thrawnt kb. 20 éve imádom, nem is kérdés a választásom. Pryde szépen elintézte Hux-ot, de maximum ennyit tudok felhozni érvként mellette. Nemiket rövid szereplése alkalmával megkedveltem az Andor-ban és in-universe fontos szerepet tölt be a Lázadás történetében (megérdemli, hogy ne felejtsék majd el a nevét), de az admirálishoz ez kevés lesz nálam.

Hozzászólás ideje:

Nemiknek szimpátia különdíjat indítványozok! 

Thrawn viszont messzire fog jutni ebben a Madnessben. Ez viszont jóslat. Erő-látomás! Rábatytak egy páran akik az ő ágán lesznek. Őrá tettem. Amúgy.. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Nemiknek szimpátia különdíjat indítványozok! 

Thrawn viszont messzire fog jutni ebben a Madnessben. Ez viszont jóslat. Erő-látomás! Rábatytak egy páran akik az ő ágán lesznek. Őrá tettem. Amúgy.. 

Ez erősen függ a sorsolásától.

Hozzászólás ideje:

Thrawn! :rock:

episode 17 through imperial eyes GIF by Star Wars

Pryde nekem szódával elment, Nemiknél meg őszintén nem is emlékszem a halálán kívül másra. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Az én voksom a kék bőrű piros szemű fekete hajú férfira csakis a karrierjének elismerése miatt ment. Vagyis amiatt hogy különféle médiumokban sokat szerepel és ügyködik. Az már nem nagyon játszik hogy miket mert csak a lázadós soriból ismerem jobban. Az olvasnivalók kimaradtak.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Eddig még senki sem kapott 17 szavazatot az idei játékban. Thrawn az első. :clap: 

Mert ő is igazi multimédiás karakter,  ráadásul baromi jó!

Szerepel a régi Thrawn-trilógiában, van azóta két újabb kánon könyvtrilógiája is, ezenkívül behozta a Rebels mozgóképre és az élőszereplős debütálása is csemegének ígérkezik. :)

Hozzászólás ideje:

Plusz még videojátékokban és a Thrawn regényeket feldolgozó képregényekben is szerepel.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Hogyan lehetne túl nagy mégis?

Vader, és a Sithek mellett még Thrawn-ra van óriási igény. Olyan nagy, hogy sokszor úgy érzem, ezek a karakterek elveszik a reflektorfényt más szereplők elől.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Donát írta:

Eddig még senki sem kapott 17 szavazatot az idei játékban. Thrawn az első. :clap: 

18 lett volna :P Csak az előző két napon programom volt, ezért nem voltam gép előtt. 

• Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.