Jump to content

GROUP 16: Grand Admiral Thrawn, Enric Pryde, Karis Nemik

Star Wars Winter Madness Group 16  

18 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Grand Admiral Thrawn
    • Enric Pryde
      0
    • Karis Nemik

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/19/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Nemiket sajnálom, hogy ilyen nehéz csoportba került. Bár az Andorban keveset szerepelt, annál jelentősebb szerepe volt, aki hatással volt Cassianra is. A manifesztuma pedig ízig vérig a Star Wars esszenciája.

De Thrawn mellett nem rúghat labdába sajnos.

Pryde pedig leginkább szóra sem érdemes, kb. alig tudunk valamit a karakterről. Egyelőre csak egy gyenge Tarkin 2.0

Nemiket én is sajnálom, mert itt biztos nem fog nyerni Thrawn mellett. Egyszerűsége mellett, ő az igazi lázadó eszmét testesíti meg. 

Pryde iszik és drogozik, fiatalabb korában is igazi tapló volt, de ettől még nem lesz a kedvencem. :D 

Thrawn meg Thrawn.

Thrawnt kb. 20 éve imádom, nem is kérdés a választásom. Pryde szépen elintézte Hux-ot, de maximum ennyit tudok felhozni érvként mellette. Nemiket rövid szereplése alkalmával megkedveltem az Andor-ban és in-universe fontos szerepet tölt be a Lázadás történetében (megérdemli, hogy ne felejtsék majd el a nevét), de az admirálishoz ez kevés lesz nálam.

Nemiknek szimpátia különdíjat indítványozok! 

Thrawn viszont messzire fog jutni ebben a Madnessben. Ez viszont jóslat. Erő-látomás! Rábatytak egy páran akik az ő ágán lesznek. Őrá tettem. Amúgy.. 

1 órával korábban, csoli1138 írta:

Nemiknek szimpátia különdíjat indítványozok! 

Thrawn viszont messzire fog jutni ebben a Madnessben. Ez viszont jóslat. Erő-látomás! Rábatytak egy páran akik az ő ágán lesznek. Őrá tettem. Amúgy.. 

Ez erősen függ a sorsolásától.

Az én voksom a kék bőrű piros szemű fekete hajú férfira csakis a karrierjének elismerése miatt ment. Vagyis amiatt hogy különféle médiumokban sokat szerepel és ügyködik. Az már nem nagyon játszik hogy miket mert csak a lázadós soriból ismerem jobban. Az olvasnivalók kimaradtak.

2 órával ezelőtt, Donát írta:

Eddig még senki sem kapott 17 szavazatot az idei játékban. Thrawn az első. :clap: 

Mert ő is igazi multimédiás karakter,  ráadásul baromi jó!

Szerepel a régi Thrawn-trilógiában, van azóta két újabb kánon könyvtrilógiája is, ezenkívül behozta a Rebels mozgóképre és az élőszereplős debütálása is csemegének ígérkezik. :)

2 órával ezelőtt, Donát írta:

Hogyan lehetne túl nagy mégis?

Vader, és a Sithek mellett még Thrawn-ra van óriási igény. Olyan nagy, hogy sokszor úgy érzem, ezek a karakterek elveszik a reflektorfényt más szereplők elől.

Edited by Darth Revan9

23 órával ezelőtt, Donát írta:

Eddig még senki sem kapott 17 szavazatot az idei játékban. Thrawn az első. :clap: 

18 lett volna :P Csak az előző két napon programom volt, ezért nem voltam gép előtt.