Jump to content

Group 21: Grand Inquisitor, C-3PO, Sergeant Linus Mosk

Star Wars Winter Madness Group 21  

18 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Grand Inquisitor
    • C-3PO
    • Sergeant Linus Mosk

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/22/23 at 05:59 PM

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Én végül átazavaztan Linusra, eleve sokat vacilláltam közte meg Inkvi között, gondoltam szorosabbá teszem

C-3PO-t az OT-ben nem csípem, a PT-ben valamennyire kedvelem, de az ST-ben lett végre számomra is elfogadható, az ep9-ben egyenesen ő kapta a legjobb poénokat. De sajnos ez még ahhoz sem elég, hogy má

Az ember drukkol, az ilyen karaktereknek, akik most 3PO val kerültek egy ringbe, nekem a Fő inkvizítor erősebb Linus Mosknál, a Rebels és Jason Isaacs miatt, de még ő sem rúg labdába egy olyan karakte

Posted Images

Threepio nélkül nem lenne az igazi a Saga. A fő inkvizítor renoméját nálam inkább csökkentette az Obi-wan. Moskon is gondolkodtam de nem kapott elég játékidőt a másik kettőhöz képest. 

C-3PO-t az OT-ben nem csípem, a PT-ben valamennyire kedvelem, de az ST-ben lett végre számomra is elfogadható, az ep9-ben egyenesen ő kapta a legjobb poénokat. De sajnos ez még ahhoz sem elég, hogy más droidokkal szemben esélye legyen. Na jó, talán OOM-9-et le tudná gyűrni.

A Főinkvizítor remek karakter, nekem mind a Rebels-ben, mind az Obi-Wan Kenobiban tetszett, bár az tény, hogy azért érezhető a különbség az animációs és az élőszereplős megformálása között. Ugyanakkor, mivel az OWK-ban egy kilenc évvel fiatalabb verzióját látjuk ennek a figurának, ez nem zavar.

Ugyanakkor még a Főinkvizítor sem érhet fel nálam sem Linus Moskhoz, akit nagyon bírok, én is tartom, hogy minden jelenete aranyat ér. Megszólalásai, apró vagy nagyobb gesztusai, mind-mind egy remek karaktert fest le, aki egyszerűen lett nagyszerű. Legyen szó s*ggnyalásról, költői kérdésre történő jelentkezésről vagy sapicseréről, ez a figura hatalmas.

Az ember drukkol, az ilyen karaktereknek, akik most 3PO val kerültek egy ringbe, nekem a Fő inkvizítor erősebb Linus Mosknál, a Rebels és Jason Isaacs miatt, de még ő sem rúg labdába egy olyan karakter mellett aki minden számozott produktumban tiszteletét tette + a rakás cameo egyéb művekben, ott van benne a csupaszív elhivatott Anthony Daniels, néha a karakter szimplán idegesítő, néha vicces(próbál lenni), de van, hogy igazi szerepe van (9!), a lényeg, hogy elvitathatatlanul megkerülhetetlen saga karakter. Övé a voks. 

Éppen most , Ody Mandrell írta:

Számomra szomorú végeredmény született. :(

Mosk sajnos nem jutott tovább de egy harmadik kiemelttől a 7 pont nagyon derék eredmény! :clap:

Hivatalos végeredmény:

Grand Inquisitor - 2

C-3PO - 9

Sergeant Linus Mosk - 7

C-3PO 18 pontot szerzett eddig és ez az első győzelme a fórum Madnessben.

• Donát unpinned this topic

Szerintem azért az Obi-Wan sori is rontotta az imázsát. Talán ő az egyetlen animációs karakter, akit (számomra) nem sikerült jól átvinni élőszereplősbe.

Amúgy érdekes, hogy képnek is a karakter leggyengébb pillanatát választotta @Donát (azért a képeknek egy ilyen szavazás esetén van némi szerepe). Pont azt, amikor Reva pár pillanat múlva leszúrja, mint egy malacot. Nyilván nem hozott volna szignifikáns különbséget, ha a sorozatból jobb kép kerül be, vagy a Rebels-ből lenne kép, de azért ennek is van pszichológiai hatása. Persze itt az esélyek azért ilyen szinten egyenlőek, hiszen C-3PO mindig úgy néz, mint aki nemt udja, hol van, Linus meg olyan fejet vág, mint aki nem tudja eldönteni, melyik kocsmába menjen este sörözni (vagy mint akinek szétverték a csapatát és kezd kétségbe esni).

1 órával korábban, Dzséjt írta:

Amúgy érdekes, hogy képnek is a karakter leggyengébb pillanatát választotta @Donát (azért a képeknek egy ilyen szavazás esetén van némi szerepe). Pont azt, amikor Reva pár pillanat múlva leszúrja, mint egy malacot. Nyilván nem hozott volna szignifikáns különbséget, ha a sorozatból jobb kép kerül be, vagy a Rebels-ből lenne kép, de azért ennek is van pszichológiai hatása. Persze itt az esélyek azért ilyen szinten egyenlőek, hiszen C-3PO mindig úgy néz, mint aki nemt udja, hol van, Linus meg olyan fejet vág, mint aki nem tudja eldönteni, melyik kocsmába menjen este sörözni (vagy mint akinek szétverték a csapatát és kezd kétségbe esni).

Szerintem ezen a képen amúgy elég fenyegető az Inkvi. Direkt ilyen képet kerestem és mindenképp az Obi sorozatból akartam. Ha figyelembe vesszük mi történik ezután oké, de maga a kép szerintem fenyegetést és erőt sugall. 

Lehet azért, mert tudom, mi történik a következő pillanatban, de nekem itt inkább olyan "ostoba feje van" a benyomásom. Az első részben, amikor a kocsmában szónokol, vagy amikor a leszúrt Reva fölé hajol, ott vannak olyan vonásai, amire azt mondom, hogy megelevenedik a rebelses énje. De persze ezt embere válogatja, kinek mi ugrik be egy adott képről.

36 perccel korábban, Donát írta:

Szerintem ezen a képen amúgy elég fenyegető az Inkvi. Direkt ilyen képet kerestem és mindenképp az Obi sorozatból akartam. Ha figyelembe vesszük mi történik ezután oké, de maga a kép szerintem fenyegetést és erőt sugall. 

Igen, szerintem is. Főleg annak aki nem tudja mi jön utána. :)