Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Group 21: Grand Inquisitor, C-3PO, Sergeant Linus Mosk

Star Wars Winter Madness Group 21 18 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Grand Inquisitor
    • C-3PO
    • Sergeant Linus Mosk

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-05-22 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

C-3PO-t az OT-ben nem csípem, a PT-ben valamennyire kedvelem, de az ST-ben lett végre számomra is elfogadható, az ep9-ben egyenesen ő kapta a legjobb poénokat. De sajnos ez még ahhoz sem elég, hogy más droidokkal szemben esélye legyen. Na jó, talán OOM-9-et le tudná gyűrni.

A Főinkvizítor remek karakter, nekem mind a Rebels-ben, mind az Obi-Wan Kenobiban tetszett, bár az tény, hogy azért érezhető a különbség az animációs és az élőszereplős megformálása között. Ugyanakkor, mivel az OWK-ban egy kilenc évvel fiatalabb verzióját látjuk ennek a figurának, ez nem zavar.

Ugyanakkor még a Főinkvizítor sem érhet fel nálam sem Linus Moskhoz, akit nagyon bírok, én is tartom, hogy minden jelenete aranyat ér. Megszólalásai, apró vagy nagyobb gesztusai, mind-mind egy remek karaktert fest le, aki egyszerűen lett nagyszerű. Legyen szó s*ggnyalásról, költői kérdésre történő jelentkezésről vagy sapicseréről, ez a figura hatalmas.

Hozzászólás ideje:

Az ember drukkol, az ilyen karaktereknek, akik most 3PO val kerültek egy ringbe, nekem a Fő inkvizítor erősebb Linus Mosknál, a Rebels és Jason Isaacs miatt, de még ő sem rúg labdába egy olyan karakter mellett aki minden számozott produktumban tiszteletét tette + a rakás cameo egyéb művekben, ott van benne a csupaszív elhivatott Anthony Daniels, néha a karakter szimplán idegesítő, néha vicces(próbál lenni), de van, hogy igazi szerepe van (9!), a lényeg, hogy elvitathatatlanul megkerülhetetlen saga karakter. Övé a voks. 

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:

Szerintem azért az Obi-Wan sori is rontotta az imázsát. Talán ő az egyetlen animációs karakter, akit (számomra) nem sikerült jól átvinni élőszereplősbe.

Hozzászólás ideje:

Amúgy érdekes, hogy képnek is a karakter leggyengébb pillanatát választotta @Donát (azért a képeknek egy ilyen szavazás esetén van némi szerepe). Pont azt, amikor Reva pár pillanat múlva leszúrja, mint egy malacot. Nyilván nem hozott volna szignifikáns különbséget, ha a sorozatból jobb kép kerül be, vagy a Rebels-ből lenne kép, de azért ennek is van pszichológiai hatása. Persze itt az esélyek azért ilyen szinten egyenlőek, hiszen C-3PO mindig úgy néz, mint aki nemt udja, hol van, Linus meg olyan fejet vág, mint aki nem tudja eldönteni, melyik kocsmába menjen este sörözni (vagy mint akinek szétverték a csapatát és kezd kétségbe esni).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Amúgy érdekes, hogy képnek is a karakter leggyengébb pillanatát választotta @Donát (azért a képeknek egy ilyen szavazás esetén van némi szerepe). Pont azt, amikor Reva pár pillanat múlva leszúrja, mint egy malacot. Nyilván nem hozott volna szignifikáns különbséget, ha a sorozatból jobb kép kerül be, vagy a Rebels-ből lenne kép, de azért ennek is van pszichológiai hatása. Persze itt az esélyek azért ilyen szinten egyenlőek, hiszen C-3PO mindig úgy néz, mint aki nemt udja, hol van, Linus meg olyan fejet vág, mint aki nem tudja eldönteni, melyik kocsmába menjen este sörözni (vagy mint akinek szétverték a csapatát és kezd kétségbe esni).

Szerintem ezen a képen amúgy elég fenyegető az Inkvi. Direkt ilyen képet kerestem és mindenképp az Obi sorozatból akartam. Ha figyelembe vesszük mi történik ezután oké, de maga a kép szerintem fenyegetést és erőt sugall. 

Hozzászólás ideje:

Lehet azért, mert tudom, mi történik a következő pillanatban, de nekem itt inkább olyan "ostoba feje van" a benyomásom. Az első részben, amikor a kocsmában szónokol, vagy amikor a leszúrt Reva fölé hajol, ott vannak olyan vonásai, amire azt mondom, hogy megelevenedik a rebelses énje. De persze ezt embere válogatja, kinek mi ugrik be egy adott képről.

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Donát írta:

Szerintem ezen a képen amúgy elég fenyegető az Inkvi. Direkt ilyen képet kerestem és mindenképp az Obi sorozatból akartam. Ha figyelembe vesszük mi történik ezután oké, de maga a kép szerintem fenyegetést és erőt sugall. 

Igen, szerintem is. Főleg annak aki nem tudja mi jön utána. :)

Hozzászólás ideje:
2023. 05. 22. - 10:11, Donát írta:

@Wilde @Sinistra @Darth Revan9 @Rog @csoli1138 @Rog @IndianaAndrisSolo

Itt minden szavazat számíthat. ;) 

Erről sajnos lemaradtam, bár nem sokat számított volna a szavazatom, mert a golyófeje ellenére én a főinkvizítort favorizáltam volna. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.