DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. A kedvenceim: - Yoda, Anakin, Obi-wan Vs. Dooku - Geonosis-i csata - a fejvadász üldőzése a film elején Coruscant-on. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. (szerkesztve) Obi-Wan vs. Jango Szerkesztve: 2014. Július 11. - Darth Cupsy Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. (szerkesztve) Dealer:Nem veszel pár halálpálcát? Obi-Wan Kenobi:Nem akarsz halálpálcát eladni. Dealer:Nem akarok halálpálcát eladni. Obi-Wan Kenobi:Mész és átgondolod az életed. Dealer:Megyek és átgondolom az életem. :lol: Szerkesztve: 2014. Szeptember 17. - Darth Cupsy Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. @Cupsy: Valóban laza jelenet (pláne az Ep.4-es Cantina-Obi mellett), de a topik kicsit mellément. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. @Cupsy: Valóban laza jelenet (pláne az Ep.4-es Cantina-Obi mellett), de a topik kicsit mellément. Ja nem figyeltem, hogy csak a III. játszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Minden résznek saját topikjai vannak, így ide átraktam. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Minden résznek saját topikjai vannak, így ide átraktam. Köszi, bocsi majd figyelek eztán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Nincs gond! Azért vagyok, kezeljem ezeket a dolgokat. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Eben a filmen nagyon sok jelenet van, ami igényt tarthatna a "legjobb" címre, de nekem nagyon tetszik az pl. amikor az egyik Jedi elővesz két lézerkardot és odadobja Anakinnak és Obi-Wannak a Geonosison. Amúgy elvesztettem a fonalat: mi lett azzal a karddal, ami Anakin kezében a droid gyárban krepált be?! Gondolom az ep3-ban már egy másikat használt..... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Amúgy elvesztettem a fonalat: mi lett azzal a karddal, ami Anakin kezében a droid gyárban krepált be?! Gondolom az ep3-ban már egy másikat használt..... Ha jól tudom, akkor hivatalosan nem tudni mi lett azzal a karddal. Alighanem elvették tőle és már nem került érdemben senkihez. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. (szerkesztve) Amúgy elvesztettem a fonalat: mi lett azzal a karddal, ami Anakin kezében a droid gyárban krepált be?! Az túl finom megnevezés rá, hogy bekrepált , inkább totálkáros lett hisz ketté lett vágva, gondolom ezután már csak rosszvasnak volt jó szerk::ennek fejében valószínű, hogy a Jawáknál van Szerkesztve: 2014. December 8. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Jaja, az ketté lett vágva, ráadásul az egyik fele egy fémlap alatt maradt. Még emléknek sem lenne értelme megtartani. Az ep3-ban meg persze, hogy másikat használ, hiszen azt kapja meg Luke. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Azért a "We're still flying half a ship" sablonra itt is lehetett volna megtartani egy fél fénykardot Pláne hogy feleannyi idő és energia elkészíteni egy másik felet, mint egy teljesen újat. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Hozzászólás ideje: 2014. December 8. Szerintem még azt a fél fénykardot is lenyúlták tőle, amikor elfogták. Biztos, ami biztos alapon. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Nagyon sok jó jelenetben gazdag az Attack of the Clones. Szerintem az egyik legjobb egyértelműen a geonosisi csata a legvégén, az egy igazán ütős csatajelenet. Bírom még a coruscanti és a kaminói történéseket, utóbbit főleg. A Kaminón játszódó epziódból leginkább Obi és Jango harca nyerte el a tetszésem, de az is jó volt, ahogyan a magas, fehér teremtmény körbevezette a Jedit a klónok otthonaként szolgáló épületben, ezáltal betekintést nyerhettünk a katonák mindennapi életébe. Szerkesztve: 2017. Október 5. - caseyjones Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Jango. Django az a westernhős. Bár a D-t nem ejtik, és neki is két pisztolya van. És ő is megpörgeti a tokba tevés előtt. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Igazad van, köszi, javítottam. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Kedvenc jelenetem, amikor Padmé a légijszállítóból kizuhanva a homokban fekszik látszólag ájultan/félholtan, majd amikor jönnek a klónkatonák, felpattan ésmintha misem történt volna, elszalad velük. Az egész SW univerzum legelcseszettebb momentuma. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Na, azért szívinfarktust ne kapj emiatt az SW univerzumot meghatározó jelenettől... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Tarzankám, ez nem a "Kedvenc" jelenet topik, hanem a Kedvenc jelenet topik... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Kommentár nélkül. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. (szerkesztve) De fura most látni ezt a jelenetet, azután, hogy három nappal ezelőtt ott jártunk. Ezt sem fogom már ugyanolyan szemmel nézni. Szerkesztve: 2018. Szeptember 11. - Dzséjt 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 11. Tényleg durva, hogy ott álltunk ahol ők. Az esküvői jelent viszont nem pont itt van. Meg kellene fejteni melyik részen. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. (szerkesztve) De, ugyanott van, csak a széles látószögű kamera miatt több látszódik belőle, így a kikötőrészhez és a WC-hez levezető út is. Az a fura küllemű fa több fényképünkön is látszódik. Szerkesztve: 2018. Szeptember 12. - Dzséjt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 12. Mennyivel másabb ez a jelenet hogy ott voltunk 4 napja. Érzem a villa hangulatát. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Hozzászólás ideje: 2019. December 11. A kedvenc jelentem ebből a filmből egyértelműen az üldözés a Coruscanton. Ahogy Anakinék belevágnak a város éjszakai forgatagába az nagyon tetszik, olyan igazi nagyvárosi hangulata van, megannyi járművel, különböző fajú lakókkal, akik ide-oda igyekeznek. Tényleg érződik, hogy ez a Köztársaság és egyben a messzi-messzi galaxis központja. A kocsmajelenet az alsóbb szinteken pedig szintén nagyon hangulatos volt, nem olyan, mint a Mos Eisley kocsma, talán nem annyira dúrva, érdes, mocskos hely, de itt is vannak fura arcok és veszélyes figurák (emellett a humor is megjelenik Obi-Wan és a halálpálcás díler képében). Ahogy Dzséjt írta a pcgurus cikkében sokkal élettel telibb helynek tűnik a galaxis a prequelekben és ezek a kis apró hétköznapi szituációk nagyon jól működnek A klónok támadásában. 3 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. (szerkesztve) A Kaminon játszódó összes jelenet nagyon erős, hangulat, látvány és az ott történtek... szeretem minden pillanatát. Boba az ajtóban, ahogy Kenobira néz. Jango és a jedi farkasszemezése. A helyiek, ők aztán nagyooon... és a klónok. SW-szerte kiemelkedő ez a helyszín és történeti szál. 5* Szerkesztve: 2019. December 13. - Darth Porg 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Nem hiába volt régebben Kamino az avatarom. A prequel és az egész SW egyik legjobb helyszíne. Imádom minden másodpercét. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Jango vs Obi-Wan. (mindkettő) -Az aréna. -Kamino. -No meg ez a csodálatos jelenet. Talán, a mémek miatt tetszik, talán. (Ez még VHS) 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.