Atlas Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Kösz szépen a jegyrendelést! Plokot megpróbálom addig elérni (bár úgy nehéz, ha nem reagál semmire...) - ha nem jön, akkor maximum nem vesszük át a jegyét, vagy beszervezünk egy külsőst Mina: az sg.hu-ról már jópár napja letölthető ugyanez a szinkronos verzió (s egy korábbi trailer is, igaz, az csak feliratosan), viszont oda regisztrálni kell (ingyé van, érdemes). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Köszi a rendelést! Bocsi, hogy nem voltam itt, de ez a két műszak átka... Én 3/4 10 körül érek a Keletibe, úgyhogy fél 11-re kényelmesen a Nyugatihoz tudok érni. Beszélgetni pedig a film előtt is lehet... Miss és Oldie, ha ez megnyugtat benneteket, én így is fél 6-kor fogok kelni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Köszönjük a jegyrendelést.Engem nem érdekel hol ülök, majd ahova marad.Olyan jók a termek, hogy jól látni mindenhonnan.Valahol egy kicsit én is megkönnyebültem, mert rühellek szombaton 10 elött felkellni.Csak ha nagyon muszáj.Az is tök jó, hogy ráértek estig is.Tényleg utána jó az a hely ahol múltkor voltunk, beszélgetni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Tényleg utána jó az a hely ahol múltkor voltunk, beszélgetni? frenkie, szerintem tökéletes lesz az a hely. Közel van, sétával megközelíthető, és nagyon jó az a lenti különterem. Ahogy emlékszem, ott akár 14-en is simán elférünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. a mozi után hova megyünk? (ül valaki az E sorba?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. A Váci út/Gogol utca sarkán van egy Kávés Katica nevű söröző, szemben a Lehel téri vásárcsarnokkal, erről beszélt frenkie, ott voltunk a múltkor, és mindenkinek tetszett a hely. Ha nincs ellene kifogás, mehetnénk oda. Az E sorba pedig rendeltünk 2 jegyet, de hogy ki fog oda ülni, még nem tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Én közlekedési analfabéta vagyok, de arra jár még a 4-6 os vili? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) az sg.hu-ról már jópár napja letölthető ugyanez a szinkronos verzió (s egy korábbi trailer is, igaz, az csak feliratosan), viszont oda regisztrálni kell (ingyé van, érdemes). Valaki le tudná tölteni nekem mindkét trailert és felrakná valahova, mert engem nem szerethet az sg, mivel hiába regisztrálnék, nem küld levelet. (már nyár óta ez van ) orki: igen, a Combino arra jár Szerk: megoldottam, és feltettem ide ha bárkinek kellene Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) Volt cikk a mozifilmről a vasárnapi Blikkben: Már csak 4 óra Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Már csak 4 óra Ott leszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) Nekem már szinte biztossá vált, kb. hetven százalék. Ha valakinek a Kálvin tér útba esne, szóljon! (Nem tudom, hogyan fogok eljutni onnan a Westendig.) Phobos: én. Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Kálvin téren felpattansz a kék vonalú metróra (másik ott nincs is), még hozzá az Újpest-Központ felé vivő oldalon, elutazol a Nyugatiig vele (csak néhány megálló), ott a Westend. A metró aluljáróból két lépcső van felfelé. A Teréz körútra és a Váci útra. Ha a Váci útinál jössz fel, akkor kb két méterre leszel a Westend aluljáró szintes bejáratától, el sem lehet téveszteni Házon belül pedig tuti megtalálod a mozit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Kálvin téren felpattansz a kék vonalú metróra (másik ott nincs is), még hozzá az Újpest-Központ felé vivő oldalon, elutazol a Nyugatiig vele (csak néhány megálló), ott a Westend. A metró aluljáróból két lépcső van felfelé. A Teréz körútra és a Váci útra. Ha a Váci útinál jössz fel, akkor kb két méterre leszel a Westend aluljáró szintes bejáratától, el sem lehet téveszteni Házon belül pedig tuti megtalálod a mozit Tudom. Csak a Nyugati téri aluljáróban nem szerencsés egyedül mászkálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) Mikor mész a metróhoz pár darab kék ruhás ember lesz ott (ha nincs szerencséd), akik sajnos nem gyenge akaratúak, szóval náluk nem működik, hogy "nem kell jegyet lyukasztanom" duma, sajnos. Tudom, mert próbáltam, de nem díjazták a humoromat. Ody: Nem megyek az éjfélire, de ugyanúgy várom, mint a ROTS-t. (akkor se tudtam menni premierre és egész nap nagyon izgatott voltam, hogy egy új SW mozi lesz ) Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Gyün a ikertesóm is, mivel most szólt, igy majd vesz magának jegyet, csak szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Nagyon segítőkészek vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Tudom. Csak a Nyugati téri aluljáróban nem szerencsés egyedül mászkálni. Hát azért nappal elég nagy esélyed van hogy élve megúszod. De este már kétszer is meg kell gondolni az ottani császkálást. Akit érdekel, itt egy eléggé pozitív kritika a CW-ról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) Obi1: a cikk már be volt linkelve kolmilan: Nekem útba esik a Kálvin tér. Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Ez meg egy narancsos negatív kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. A Kálvin nekem is útba esik a Népligetből jövet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. A Kálvin nekem is útba esik a Népligetből jövet. Ha onnantól csatlakozhatnék valamelyikőtökhöz, az szuper lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. (szerkesztve) Ha onnantól csatlakozhatnék valamelyikőtökhöz, az szuper lenne. Most néztem, hogy nem esik útba (deákon tudok felszállni), de ha akarod elmegyek a Kálvin térre az nekem semmi, mert bérletem van és időm, mint a tenger és legalább világot is látnák. (én se vagyok nagyon otthon a pesti közlekedésben) Szerkesztve: 2008. Szeptember 17. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Csak nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Ahogy elnézem szép kis embertömeggel számolhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 17. Bizony, ez egy igazi nagy fórumtali is egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Tegnapi Fókuszban egy elég korrekt összeállítás volt a CW moziról. Megtekinthető az rtl videótárban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) A Tétékás Nyúzból egy cikk. És a Pesti estből (címekben nagyon otthon vannak) Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Obi1: a cikk már be volt linkelve Bocs. Amúgy díjnyertes hozzászólások születtek a cikkhez. "Ilyen igénytelen ***rt is megesz valaki akkor az megnéz már bármit." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Tegnapi Fókuszban egy elég korrekt összeállítás volt a CW moziról. Megtekinthető az rtl videótárban. Nem tudná ezt valaki lementhető formában kilinkelni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Eszem megáll! A 'másik' fórumon máris árulják a Clone Wars filmet. Eddig a feliratra várt az ürge, de hogy most megvan már várja a maileket!! Oldie! Nem lehet ez ellen a tolvaj ellen tenni valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.