Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Íme egy kis csemege a készülődő folytatásból. A minősége sajna nem túl jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Majd szóljatok ha kész a Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Sikeresen kifehérítette a képet. Más egyebet nem látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Itt egy olyan, amibe már jobban belenyúlt: A film első két perce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Nekem mondjuk sokkal jobban tetszik a 2004-es kiadás túlszínezett képvilága. "TEMP"?Még Lucasék is kiszedték a Power feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Amint látom még a lézernyalábokat nem vette kezelés alá Azok még elégé gagyik. Ezen a minőségen legalábbis. A TEMP felirat ki fog kerülni onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hát ő... én annyira nem díjazom az ötletét ennek a kifehárítésnek. Az ep5-re jellemző a kék színvilág, rengeteg helyen domináns ez a szín, és ahol nem, ott kapott a transzfer egy kis kéket. Ráadásul a Hoth-nak szerintem ez adott egy kis idegen jelleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Ez a fehérítés nekem se jön be. Szerintem így olyan mint egy mosóporreklám. A "TEMP" meg menjen Kukutyinba zabot hegyezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. A havas tájon meghagyhatná nyugodtan, de azért az igaz, hogy már az arcokon túlzás ez a fajta kék szűrő használata. No de még elégé az elején járunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. (szerkesztve) Nekem is tetszik az eredeti kék szín, így kifehérítve túl fakó. Pedig nyilvánvalóan így nézne ki a valóságban. De ugye az SW nem a valóságról szól. Bár azt díjazom, hogy kiszedte Luke szemcsijéből a kamera és mikrofon tükröződést. Szerkesztve: 2008. Június 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Nagyon jó ötlet, hogy így beforgatja a kamerát! [A "TEMP" pedig azt jelenti, hogy az csak ideiglenes, meg fogja változtatni!] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Ehh... akkor az ep.2-nél is elveszi a narancssárgás szint, mert a valóságban "nem ugy nézne ki"? Adywan igazi mestere annak, hogy kell a logika mentén kiszedni egyes jelenetekből a coolságot. Én nem tudom miért kékes minden a Hoth bolygón, de hogy nagyon jól áll neki az hétszentség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Ebben a szín-témában én is ilyen konzervatív vagyok Ha a javítás érdekében a valóságoshoz akarja valaki közelíteni, akkor épp az adott bolygó hangulata vész el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Meg nem ezért vagy azért, de a rendezők általában nem a véletlen miatt állítják be olyan színűre a filmet, amilyenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 21. Meg nem ezért vagy azért, de a rendezők általában nem a véletlen miatt állítják be olyan színűre a filmet, amilyenre. Szerinte ez biztos hiba... Egyébként is volt az inkább kékes-fehér, ami valóban jól mutat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Nem biztos, hogy hibának veszi, csupán a maga és esetleg több rajongó elvárása szerint cselekszik így. Én majd arra leszek kíváncsi, hogy az FX effektekkel mit művel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. (szerkesztve) Én ha fakón akarom nézni, berakom az első verziót. Abszolút nem tetszik ez a színtelenítés. Szerkesztve: 2008. Július 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Én azért kivárom, hogy milyen lesz az új effektekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Mi ez a repülőgép kondenzcsík a képen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Lehet, hogy nem csak sugárlövedékek lesznek? Na majd kiderül Angolosok meg le tudják fordítani a szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Nekem az bejön hogy az emberkék nem olyan sápatagok mint a 2004-esben de lehet hogy a kék környezetbe meg pont nem illenének bele a színesebb egyéniségek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Újabb képek jelentek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem a 2004-es jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem a 2004-es jobban tetszik. Nekem is. Adywan vajon tudja mit csinál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.