Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem bejön a rendes vörös fénykard. Az a rózsaszín nem volt túl esztétikus. No de én már az új/ feljavított effekteket várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem bejön a rendes vörös fénykard. Az a rózsaszín nem volt túl esztétikus. No de én már az új/ feljavított effekteket várom A fénykard az valóban jobb a régin. De a többi.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. A fénykard az valóban jobb a régin. De a többi.... Detto. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. A fénykard az valóban jobb a régin. De a többi.... Az újon inkább, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Az újon inkább, nem? Nem. Adywan egyszerűen visszakonvertálta az egészet a régire. Legalábbis én úgy látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nem. Adywan egyszerűen visszakonvertálta az egészet a régire. Legalábbis én úgy látom. Hát én még ilyen élénkvörösnek sose láttam. De amúgy már kicsit kapkodhatna, mert látni szeretném már a kész anyagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hát én még ilyen élénkvörösnek sose láttam. De amúgy már kicsit kapkodhatna, mert látni szeretném már a kész anyagot. Inkább ne kapkodjon... csinálja meg rendesen, ahogy az ANH-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem is. Adywan vajon tudja mit csinál? Jó kérdés A fénykardokon kivül gyakorlatilag mindent elront, amihez hozzányul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. És még a fénykardok se igazán átütőek... Az Executor hídját miért kellett korrigálni? Remélem, a hajótest kékjét azért nem fogja szürkére igazítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Vader vöröshöz közelítő fénykardja bejön, semmi más. A kék árnyalat eltakarítását továbbra is maximálisan nem díjazom. Hangulati elemtől fosztja meg a nézőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Azért a hatodik képen Vader fénykardja nem sokkal jobb a 2004-es verzión látottaknál, még mindig túl színes a fénykard belseje. A színkorrekció bár lehet hogy retrósabbá teszi a filmet, egyben el is rontja vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mert minden kékes árnyalatú fényben fürödve jobbá teszi? Szerintem jobb ez így. Egy vörös fénykard legyen vörös, és ne rózsaszín, mert még különös gondolataim támadnak a használójáról. Ami pedig fehér, az legyen fehér, és ne kékesfehér. (Persze itt is megjegyzendő, hogy ízlések és pofonok természetesen különbözők...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mert minden kékes árnyalatú fényben fürödve jobbá teszi? Szerintem jobb ez így. Egy vörös fénykard legyen vörös, és ne rózsaszín, mert még különös gondolataim támadnak a használójáról. Ami pedig fehér, az legyen fehér, és ne kékesfehér.(Persze itt is megjegyzendő, hogy ízlések és pofonok természetesen különbözők...) Szerintem sokkal hangulatosabbá teszi a filmet a kék szűrő alkalmazása. Az ötödik az egy eléggé komor és hűvös hangulatú rész, a kék szín ezt tükrözi. A kék színvilág a film fő motívumait, a jeges-havas tájait is szimbolizálja. És alapból is szebbnek hat így a kép. Persze, a vörös fénykard legyen vörös. De nekem a bajom csak azzal van hogy nem javította a fénykardok szintén vörös belsejét, aminek fehérnek kéne lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Ok, így már érthetőbb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Mert minden kékes árnyalatú fényben fürödve jobbá teszi? A filmeknél fontos tényező a színbeállítás is. Ep5, Aliens, ezek pl. kék szűrővel ellátott filmek (az Aliensnél még direkt szemcsés is a kép). A Ryannél szürkés, az Alien3-nál rozsdabarna a szűrő. A Mátrixnál zöld. Stb. Ha ezeket kiveszik, a rendezői elképzelést nyirbálják meg. Ezek nem azért kerülnek rá a filmekre, mert így esett, hanem előre megtervezetten. A színkezelés is fontos része a hangulatteremtésnek. Képzeld el a Ryan közlegény megmentését, ha fognák a színeket, és kivennék a szürke szűrőt, meg a fakóságot, és kitisztítanák a színeket élethűre. Oda lenne a film hangulata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Ráadásul a kék-szürő eltüntetésével a hátterek is sokkal diszletszagubbak szerintem. A "kifehéritett" Bespines képeknél túlságosan is müanyag hatása van a fehér falaknak imho. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Akkor lehet, hogy nem véletlen volt a kékes szín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Meg nem tudom, hogy vagytok vele, de ha nekem valaki azt mondja, hogy a "Birodalom visszavág", akkor automatikusan a kék színre asszociálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Jól t*kön kéne rúgni ezt a gyereket. Nála ez a felújítás, hogy mindenből leveszi a színt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Azt hiszem, itt mozgásbal látszódik mennyire kiheréli a hangulatot a színek korrekciója. A Dagobah-n végig volt valami idegen a jelenetekben, mintha stúdióban lennének (persze ott voltak, de régen rossz, ha ez érződik is). A kék árnyalat sokat segített a környezet idegenné tételében (hiszen eleve szürkéskék a bolygó, és az SW-ben mindig olyan a domináns hangulatszín a bolygón, amilyen a bolygó színe is), és a stúidó érzés elkergetésében. Bespinen meg totális bespintelenség uralkodott. Szép-szép, hogy minden szépen kivehető színű, viszont Bespinre még fényes nappal is jellemző volt az a vöröses árnyalat, ami az egészet belengi. Itt nagyon látható a különbség, hogy az árnyalatot kihúzta Adywan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Nekem a Dagobah valahogy bezártság-érzetes volt.... kicsit most is az. És ugye az Ep3 óta tudjuk, hogy száműzetés helyszíne, szóval még stimmel is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. No, kikerültek Adywan effektmunkálatai: Some changes that are planned so far for this edit: 1. Complete colour correction 2. New Emperor hologram so he looks more like he does in ROTJ than he does in the ROTS 3. Boba Fett's original voice restored 4. Shortened Wampa scene 5. Removal of ALL SE elements of Vaders shuttle leaving Bespin & docking with the Stardestroyer 6. More AT-AT's 7. Redoing the bad colouring job on his panels in space done by ILM for the SE & recolouring any black panels 8. Saber colours ? re-rotoscoping all the lightsabers ?no more Pink saber for Vader 9. Removing sqib markers on wall where stormtroopers lasers will hit (Bespin) 10. Adding blast marks to stormtroopers who are shoot -yes 11. Add FX of MF landing gear retracting when taking off from Bespin 12 Attempting to fix the transparency of Fighters 13. First shot where we see Han before he blasts the Probe droid, changing the snow mound so it no longer has the probes debris before it is destroyed 14. Small tweaking to the Taun Taun facial movements and better blinking & motion smoothed out 15. Fixed the boom mike reflection in Luke's goggles on the TaunTaun. -done 16. Fixing visible crew members purple jacket as wampa kills the Taun Taun 17. Anthony Daniels chin is visible during the ?Deck Officer!? scene- will be fixed 18. hangar doors can be seen to start closing twice - will be fixed 19. Adding Luke to the shot of the AT-AT falling over 20. Fixing matte work on shield generator. -I will be building a new shield generator prop so all shots will be new 21 Stabilising R2's text on Luke's readout. (When flying from Hoth) 22. Fixing missing frame from ?This goes here, that goes there!? Watch troops on floor 23. Larger blockade orbiting Hoth 24. Adding more subtle display to Snowspeeders Instrument panels 25. Bad mixture of Luke element and speeder being crushed element- I will be working on that 26. Removal of Wires holding speeders 27. Correcting Probe Droids lasers to hit closer to Chewie 28. Add Laser shots hitting Rebels who die 29. You're Lucky you don?t' taste very good? restored 30. Fixing jump cut to Vader?s mask exploding revealing Luke 31. Removing Levitation Wires. 32. Fixing the ground that bows under Luke as he walks past Yoda saying "You want the impossible." 33. "Bring my shuttle" line restored 34. ALL SE additions of the Imperial shuttle removed. 35 Adding fleeing ships to bespin skyline after the evacuation order is given 36. New Bespin landing platform mattes to remove duplicate mattes used for different platforms 37. The new SE window as Lando leads them to Vaders trap will now be visible in all shots and not suddenly disappear like it does now. 38. Adding wind shield to Slave 1 that is missing on bespin platform 39. Fixing shots where Luke turns off/hands off lightsaber to offstage hand, but tip can be seen 40. As Vader and Luke fight on Gantry, you can see the edges of the matte painting used during flashes. this will be fixed 41. ?Who are you!? voice for when 3P0 stumbles into the Troopers restored. 42. Removing obvious squib on Stormtroopers chest before Leia shots him in cloud city (Just before Leia gets in the elevator) 43. Fixing a set problem when Chewie bangs 3PO's head on the Falcon during the escape (3PO says "Bend down, that hurts" etc.) a fixture on the Falcon wiggles, making it look a little fake. 44. Maybe (and i say maybe) keeping the stars spiralling as Millennium Falcon goes into Hyperspace 45. maybe adding 3PO coming down stairs of Bespin 46. Removing Luke's Head popping back into the shot when he jumps off Carbonite platform 47. Fixing Jump-cut of steal gate doors closing behind Luke 48. Adding scorch marks to wall during Vader/Luke Lightsaber battle 49. Fixing 3PO?s leg changing position as he is holding up after escaping Cloud City 50. Replacing shadows of Falcon and TIEs on asteroid to be accurate to the shape of the ships. 51. Fixing the 'greeblies' falling off of 3PO when he interrupts Han and Leia. 52. When an asteroid hits the command tower on a Star Destroyer, the tower just magically dissolves belong the explosion element ? a new FX shot will be added for this 53. Removing Han Mouthing Leia's "Hardly Enough to get me Excited" 54 Fixing TIE Fighter explosion through Asteroid crevice ? I need to do a whole new shot for this. Its just too bad to salvage 55. Replace tool in Han's hand with Blaster when shooting Mynock 56. Fixing FX shot where the stardestroyer blasts the asteroids but one blows up before its even hit. 57. Fixing Anthony breathing/moving in costume after Leia turns him off 58. Removing Needa's blink (after being choked) when Vader's cape swipes past his face. 59. Adding camera shake as Stardestroyers shields collide "Take evasive manoeuvres" 60. Fix Imperial officers rank pins/cylinders ? I?m not bothered too much with rank badges 61. Replacing Needa's shuttle with Lambda-Class T-4A Shuttle 62. Redoing the sequence where Slave 1 follows the Falcon so its not so close anymore 63. Fixing Luke getting his mechanical arm FX (forearm looks too fake) 64. New displays inside Slave 1 65. Adding better flames to the probe as it crash lands THINGS I WILL NOT BE DOING: 1. no landing crafts deploying the AT-At's 2. No fleet jumping to hyperspace at the end of the movie 3. No Mon Calamari ships either at the end or larger ships in fleet 4. NO PT music 5. No seeing Lukes vision as we did with Anakins in ROTS 6. Not adding anything in just because its in the EU - The EU doesn't exist to me so no more EU suggestions Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hát, így láthatatlanban azt mondom, hogy az ep5-6-nál már így sem kell sok mindent turbózni. Ez a csávó mégis olyanokba nyúlt bele, amikbe nem kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Kicsit mintha elszállt volna magától a csávó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Vannak benne jó ötletek (Needa siklója pl. tetszik), de azért... Én annak örültem volna, ha az SE-féle ablakos folyosós bespini jeleneteknél korrigálná Csubi szőrszálait, mert ezek cseppet pixelesen néznek ki a DVD változatban (pontatlanul lettek körbevágva). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerintem először nézzük meg mozgóképen, hogy is nézz ki majd. Én azért reménykedek, hogy lesz olyan mutatós, mint az Új Remény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Én már a változtatások számától hidegrázást kaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Én már a változtatások számától hidegrázást kaptam. Az Új Reményben emlékeim szerint jóval több volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.