Donát Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Ki jusson tovább? Obi-Wan Kenobi vs. Ezra Bridger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 Szervezői továbbjutási esélyek: Obi-Wan Kenobi 95% Ezra Bridger 5% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 19, 2023 Author Share Posted October 19, 2023 Indul a második szavazás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Ezra története ugyan bővült az Ahsokának hála, de annyira nem, hogy felérjen Obihoz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Obi alapköve a SWnak. Ennyi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 19, 2023 Author Share Posted October 19, 2023 Úgy érzem, idén nem Obi fog nyerni. Viszont, Ezra kis hal ahhoz, hogy megállítsa. Egyértelműen Kenobi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Bármilyen szimpatikus is Ezra, bármennyire eltalálták az élőszereplős debütálását, sajnos Kenobinak dolga van még a nagyokkal a 8, vagy akár a 4 közt is! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Itt nem kellett gondolkodnom. Ezra az ugyan kapott némi pluszt az Ahsokával, de közel sem akkorát, mint a mindig ügyes és a helyzet magaslatán álló Obi-Wan Kenobi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 2 órával ezelőtt, Donát írta: Úgy érzem, idén nem Obi fog nyerni. Viszont, Ezra kis hal ahhoz, hogy megállítsa. Egyértelműen Kenobi. Lehet tippelni, ki fog. Nekem mindjárt két jelöltem is van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Nem egy ligában játszanak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Ha esetleg valaki itt majd Ezrára szavaz remélem kifejti pár mondatban a miérteket. Erre igazán kiváncsi lennék 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 19, 2023 Author Share Posted October 19, 2023 1 órával korábban, Bomarr írta: Ha esetleg valaki itt majd Ezrára szavaz remélem kifejti pár mondatban a miérteket. Erre igazán kiváncsi lennék @Darth Revan9 az illetékes. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Legyen itt is kedvenc: És bár nem szavaztam rá, neki is megvannak a nagy pillanatai: 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 19, 2023 Author Share Posted October 19, 2023 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Nekem Ezra elsőre sem volt a kedvencem a Rebelsben, most mikor nyáron újranéztem a sorozatot ez nem igazán változott meg. Az Ahsokában nagyon jó volt viszont, remek volt a színészválasztás is, de igazából ezen a párharcon tényleg nem sokat gondolkodtam. Csak azért nem mondom, hogy Obi-Wan a kedvenc jedim, mert itt van egy Qui Gon is a mezőnyben, de remélem sokáig jut majd Kenobi, ha már a nemezise tegnap elvérzett. Ehhez én a magam részéről most egy szavazattal hozzájárulok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Itt nem kellett gondolkodnom. Ezra az ugyan kapott némi pluszt az Ahsokával, de közel sem akkorát, mint a mindig ügyes és a helyzet magaslatán álló Obi-Wan Kenobi. Obi-Wan bénázásban visszaesőnek számít! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ha esetleg valaki itt majd Ezrára szavaz remélem kifejti pár mondatban a miérteket. Erre igazán kiváncsi lennék 5 órával ezelőtt, Donát írta: @Darth Revan9 az illetékes. Sok erőt és kitartást kívánok a várakozáshoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Hát ez nem fair. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 20, 2023 Author Share Posted October 20, 2023 Hivatalos végeredmény: Obi-Wan Kenobi: 20 Ezra Bridger: 1 Kenobinak ezzel 162 pontja van és ez volt a 7. győzelme. Ezra 47 ponton és három győzelmen állt meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts