Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, ez valami borzasztóan tökéletesen jelképezi a jelenet fontosságát, és szomorúságát, hogy egy korszak véget ér. És még nem is szakították félbe, ami külön bejött a kreditlista alatt.

Hozzászólás ideje:

Srácok, ha minden igaz, megtaláltam a régi Clone Wars sorozat soundtrackjét! Persze nem hivatalos, most töltöm le, de nemsokára megyek suliba, így nem fogom tudni egészen estig meghallgatni, ezért a minőségéről sem tudok nyilatkozni. Egy próbát mindenesetre biztosan megér. Voltak emlékezetes dallamai annak is! :)

Szerk.: A Volume I. a vártnál hamarabb jelölt. Majdnem minden számnál lehet hallani a többi hangot is, lövések, stb... Na de sebaj.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nekem igazán azok a dallamok tetszettek, amik a Florrumon csendültek fel Hondo tanyáján. Tiszta bollywoodos hangulata volt. :D Töltöm Vol 1-2-t, ezek vajon rajta lesznek?

Azt nem tudja egyébként valaki, hogy a Season Finale Trailer alatt milyen muzsika szól (a végén, a drámai részeknél)? Amióta azt a klipet megnéztem, ezt keresem, de még a zenefelismerő se találja. :(

Hozzászólás ideje:

Amiket én linkeltem be, azokon csak a régi rajzfilmsorozat zenéi vannak fent. De el kell, hogy keserítselek, nem fogod megtalálni. Nekem is nagyon fáj rá a fogam, mert a TCW trailer zenéi valami eszméletlenül jók, de azt kifejezetten a trailernek írták, amihez talán még nehezebb hozzájutni, mint a sorozat zenéjéhez. (Ott legalább megoldható hogy kitisztítanak egy hangsávot.)

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Még nem 100%-os az infó, de azt rebesgetik, hogy a Bonus Content a ráadás epizódok mellett tartalmazni fogja a sorozat rég óta várt soundtrackjét is. ;)

Oh, remélem ez nem csak pletyka! Hatalmas piros pont lenne!

Hozzászólás ideje:

Óriási lenne! Egyébként ez a hír ebben a formában azt érezteti, hogy a Bonus content egy kiadvány(DVD/BD) lesz, mert a soundtracket tv-ben vagy online fura lenne leadni szerintem.

• 3 héttel később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ennek a "NinjaDoctor9" nevű felhasználónak youtube-on van egy csomó clone wars zene feltöltve neki. Érdemes nézegetni, illetve hallgati. (bár nem sokat "néztem" meg belőle)

Hozzászólás ideje:

Ennek a "NinjaDoctor9" nevű felhasználónak youtube-on van egy csomó clone wars zene feltöltve neki. Érdemes nézegetni, illetve hallgati. (bár nem sokat "néztem" meg belőle)

Azok a TCW mozifilm zenéi és azok már rég megjelentek, ellenben a sorozat zenéjével.

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.