NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. De lehetne, viszont gigantikus munka lenne. Közel 80 hozzászólásról beszélünk. Ha valaki megcsinálja nekem a formázást én beírom őket. Milyen formázást kellene megcsinálni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. (szerkesztve) Milyen formázást kellene megcsinálni? Van egy word fájlom a tartalomról, abból kellene kitörölni a felesleget, és ellátni pl. az idézeteke tag -ekkel. Semmi nem kell csak az, hogy ki írta és mikor, plusz a formázott (ha szükséges) szöveg. A többit lehet törölni. Ha gondolod átküldöm a fájlt. Szerkesztve: 2012. Január 18. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Van egy word fájlom a tartalomról, abból kellene kitörölni a felesleget, és ellátni pl. az idézeteke tag -ekkel. Semmi nem kell csak az, hogy ki írta és mikor, plusz a formázott (ha szükséges) szöveg. A többit lehet törölni. Ha gondolod átküldöm a fájlt. Ha jó hétvégére is akkor megcsinálom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Ha jó hétvégére is akkor megcsinálom Elég nagy káosz van benne, időrend se árt neki. Jó lesz hétvégére. Add meg a mail címedet privátban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Manuálisan kell bevinni az összeset most. Végül is megcsinálhatom, csak az a kérdés miként fog kinézni a már újból beírt hsz-ek után. Értem. Hátha NorbiLordi megoldja jól. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Nagyszerű Modi! Megpróbáltam a módszert és sikerült! A Friend in Need topik 95 %-a megvan! Nagyszerű! Nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges, de mindig tanul valamit az ember. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nagyszerű! Nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges, de mindig tanul valamit az ember. NorbiLordi már dolgozik is rajta, szóval hamarosan meglesz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. NorbiLordi már dolgozik is rajta, szóval hamarosan meglesz. Jelenleg a f*szom tele van ezzel Ismétlődik pár hsz, próbálom kiszűrni őket de annyira belegabalyodtam már hogy hihetetlen... Most kitaláltam egy spéci módszert, talán azzal gyorsabban megy majd Lényeg hogy hétvégére kész lesz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Az elhangzottak alapján, meg amúgy is: nem lehet egyszerű meló, úgyhogy nagy köszönet érte! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Jelenleg a f*szom tele van ezzel Ismétlődik pár hsz, próbálom kiszűrni őket de annyira belegabalyodtam már hogy hihetetlen... Most kitaláltam egy spéci módszert, talán azzal gyorsabban megy majd Lényeg hogy hétvégére kész lesz Minden elismerésem, ezek után főleg. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Az elhangzottak alapján, meg amúgy is: nem lehet egyszerű meló, úgyhogy nagy köszönet érte! Minden elismerésem, ezek után főleg. Köszönöm a biztatást, jól esik Na jah, egy hsz legalább 4x szerepelt, csodálkoztam hogy miért van 110 hsz... sikerült kiszűrnöm őket, most már csak 30 maradt vissza, talán még ma meg lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Köszönöm a biztatást, jól esik Na jah, egy hsz legalább 4x szerepelt, csodálkoztam hogy miért van 110 hsz... sikerült kiszűrnöm őket, most már csak 30 maradt vissza, talán még ma meg lesz Belelkesedtél! Vendégem vagy egy sörre. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Belelkesedtél! Vendégem vagy egy sörre. Megbeszéltük Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Köszi, hogy megcsinálod Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Köszi szépen a munkádat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Kiskósáé elveszett? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Kiskósáé elveszett? Sajnos igen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében. Ez tök jó. Különben hétfő óta azt csinálom hogy szövegfile-ba mentem a hozzászólásaimat, ha megint gond lenne. Hetente meg törlöm majd őket, Ha gáz van csak bemásolom őket. A file nevében meg benne van a topic neve és az időpont is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ha már ennyire sajnálkozik mindenki, akkor úgy vélem én is kipróbálom azt a programot majd holnap, a vizsgám után, mi is a neve? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Ha már ennyire sajnálkozik mindenki, akkor úgy vélem én is kipróbálom azt a programot majd holnap, a vizsgám után, mi is a neve? Mire gondolsz? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. (szerkesztve) Mire gondolsz? A programra gondoltam, de időközben vettem a fáradtságot és visszaolvastam és vissza is állítottam az elveszett állományt, szóval tárgytalan a dolog. Szerkesztve: 2012. Január 19. - KisKósa Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Kösz a fáradozást, Norbi! Gondolom nem 2 perces meló volt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Köszi, hogy megcsinálod Köszi szépen a munkádat. Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében. Kösz a fáradozást, Norbi! Gondolom nem 2 perces meló volt. Szívesen mindenkinek! Én örülök hogy segíthettem Amúgy ahhoz képest hogy 60 hsz volt, meglepően kevés ideig tartott megformázni őket, körülbelül 1 óra volt. Kiszűrni az ismétlődő hsz-ket, na az volt pepecselős Amúgy köszönet illeti Ody-t is, aki késő este képes volt bemásolni mind a 60 hsz-t Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Köszi Norbi, szép munka Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. A programra gondoltam, de időközben vettem a fáradtságot és visszaolvastam és vissza is állítottam az elveszett állományt, szóval tárgytalan a dolog. Ja vagy úgy, értem. Akkor neked megvolt a hiányzó hozzászólások zöme is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Norbi, isten vagy! Köszi a munkát! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Köszi Norbi, szép munka Norbi, isten vagy! Köszi a munkát! Na, azért nem csak én dolgoztam ám vele Tessék megköszönni Odynak is aki berakta a hsz-ket és Modinak is aki elmondta hogy lehet visszaszerezni őket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Na, azért nem csak én dolgoztam ám vele Tessék megköszönni Odynak is aki berakta a hsz-ket és Modinak is aki elmondta hogy lehet visszaszerezni őket Ez egy igazi fórumos munka volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. (szerkesztve) Itt az előzmény. Ezt is megértük. Szerkesztve: 2017. November 2. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.