Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve Szerző Jött egy újabb támogatás, de sajnos nem tudom beazonosítani a fórumos megfelelőjét. Mindenesetre köszönjük neki is!
Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Rengetegen. Akkor még szűrni kell az aktív tagok feltételével is.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Nem tán Te voltál? Nem emlékszem ilyenre. Majd megkérdem a személyiségeim, hátha ők tudnak valamit.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rengetegen. Szerintem Ben volt
Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve Ha jól emlékszem, az éves költség valami 74 ezer Ft, árfolyamtól függően.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 11.4 éve Szerző Köszi Norbi a támogatást! Nyugodtan oda írhatjátok a nick neveteket is.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 17.4 éve Szerző A 4.6-os fórumverzióban egy teljesen új reputációs rendszer jön. Itt olvasható róla ízelítő.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 17.4 éve Ha jól olvasom lehet egyénileg is kreálni achievementeket adminok által. Én szeretnék egy kitűzőt kérni az x. napon át posztoltál zsinórban a Star Wars viccek topicba, és Bujaféreg legyen a kitűzőn
Hozzászólás ideje: 2021. Április 19.4 éve On 4/17/2021 at 12:05 PM , Ody Mandrell said: A 4.6-os fórumverzióban egy teljesen új reputációs rendszer jön. Itt olvasható róla ízelítő. Ez kb mikor jön?
Hozzászólás ideje: 2021. Április 19.4 éve 2021. 04. 17. - 19:03, Ody Mandrell írta: Azt ami itt le van írva / el van mondva. Nem igazán tudom elképzelni, de akkor majd meglátom.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 21.4 éve Ha már van ördög emoji lehetne egy glóriás emoji fejecske is.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 21.4 éve Szerző 40 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Ha már van ördög emoji lehetne egy glóriás emoji fejecske is. Zorro....vagyis...@Dzséjt segít ha baj van. Szerkesztve: 2021. Április 21.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. Április 21.4 éve 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Zorro....vagyis...@Dzséjt segít ha baj van. Értem, akkor minden bizonnyal Ő az is, aki s*ggfelelne néhány kérdésemre, ha úgy alakul.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 21.4 éve Szerző Ne várd annyira...már kezdek félni, hogy engem is IP banra tesz.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 22.4 éve Szerző Felraktam én is egy angyalost, ami a meglévő smiley készletből van.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 22.4 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Felraktam én is egy angyalost, ami a meglévő smiley készletből van. Akkor ez a fórum már kétharmadrészt angyali, és csak egyharmadrészt ördögi.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 22.4 éve 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Csak nehogy elszabaduljon a delfing. Akkor majd jól "megsikongatjuk" őket
Hozzászólás ideje: 2021. Április 25.4 éve Szerző Frissült a felső fórumtámogatási lista egy újabb költséggel. Szerkesztve: 2021. Április 25.4 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.