Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve De lehetne, viszont gigantikus munka lenne. Közel 80 hozzászólásról beszélünk. Ha valaki megcsinálja nekem a formázást én beírom őket. Milyen formázást kellene megcsinálni?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve Szerző Milyen formázást kellene megcsinálni? Van egy word fájlom a tartalomról, abból kellene kitörölni a felesleget, és ellátni pl. az idézeteke tag -ekkel. Semmi nem kell csak az, hogy ki írta és mikor, plusz a formázott (ha szükséges) szöveg. A többit lehet törölni. Ha gondolod átküldöm a fájlt. Szerkesztve: 2012. Január 18.13 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve Van egy word fájlom a tartalomról, abból kellene kitörölni a felesleget, és ellátni pl. az idézeteke tag -ekkel. Semmi nem kell csak az, hogy ki írta és mikor, plusz a formázott (ha szükséges) szöveg. A többit lehet törölni. Ha gondolod átküldöm a fájlt. Ha jó hétvégére is akkor megcsinálom
Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve Szerző Ha jó hétvégére is akkor megcsinálom Elég nagy káosz van benne, időrend se árt neki. Jó lesz hétvégére. Add meg a mail címedet privátban.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve Manuálisan kell bevinni az összeset most. Végül is megcsinálhatom, csak az a kérdés miként fog kinézni a már újból beírt hsz-ek után. Értem. Hátha NorbiLordi megoldja jól.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 18.13 éve Nagyszerű Modi! Megpróbáltam a módszert és sikerült! A Friend in Need topik 95 %-a megvan! Nagyszerű! Nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges, de mindig tanul valamit az ember.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Szerző Nagyszerű! Nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges, de mindig tanul valamit az ember. NorbiLordi már dolgozik is rajta, szóval hamarosan meglesz.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve NorbiLordi már dolgozik is rajta, szóval hamarosan meglesz. Jelenleg a f*szom tele van ezzel Ismétlődik pár hsz, próbálom kiszűrni őket de annyira belegabalyodtam már hogy hihetetlen... Most kitaláltam egy spéci módszert, talán azzal gyorsabban megy majd Lényeg hogy hétvégére kész lesz
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Az elhangzottak alapján, meg amúgy is: nem lehet egyszerű meló, úgyhogy nagy köszönet érte!
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Jelenleg a f*szom tele van ezzel Ismétlődik pár hsz, próbálom kiszűrni őket de annyira belegabalyodtam már hogy hihetetlen... Most kitaláltam egy spéci módszert, talán azzal gyorsabban megy majd Lényeg hogy hétvégére kész lesz Minden elismerésem, ezek után főleg.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Az elhangzottak alapján, meg amúgy is: nem lehet egyszerű meló, úgyhogy nagy köszönet érte! Minden elismerésem, ezek után főleg. Köszönöm a biztatást, jól esik Na jah, egy hsz legalább 4x szerepelt, csodálkoztam hogy miért van 110 hsz... sikerült kiszűrnöm őket, most már csak 30 maradt vissza, talán még ma meg lesz
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Szerző Köszönöm a biztatást, jól esik Na jah, egy hsz legalább 4x szerepelt, csodálkoztam hogy miért van 110 hsz... sikerült kiszűrnöm őket, most már csak 30 maradt vissza, talán még ma meg lesz Belelkesedtél! Vendégem vagy egy sörre.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Szerző Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Kiskósáé elveszett?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Kész is van! Egyedül KisKósa remek értékelése miatt van hiányérzetem, a többi mind ott van a topikban. Frenkie a tiéd is. Szerintem így megfelelő lett és ami a fő, átlátható! Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében. Ez tök jó. Különben hétfő óta azt csinálom hogy szövegfile-ba mentem a hozzászólásaimat, ha megint gond lenne. Hetente meg törlöm majd őket, Ha gáz van csak bemásolom őket. A file nevében meg benne van a topic neve és az időpont is.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Ha már ennyire sajnálkozik mindenki, akkor úgy vélem én is kipróbálom azt a programot majd holnap, a vizsgám után, mi is a neve?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Szerző Ha már ennyire sajnálkozik mindenki, akkor úgy vélem én is kipróbálom azt a programot majd holnap, a vizsgám után, mi is a neve? Mire gondolsz?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 19.13 éve Mire gondolsz? A programra gondoltam, de időközben vettem a fáradtságot és visszaolvastam és vissza is állítottam az elveszett állományt, szóval tárgytalan a dolog. Szerkesztve: 2012. Január 19.13 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2012. Január 20.13 éve Köszi, hogy megcsinálod Köszi szépen a munkádat. Még egyszer kösz NorbiLordi a munkát, nagy segítségemre vagy az oldal készítésében. Kösz a fáradozást, Norbi! Gondolom nem 2 perces meló volt. Szívesen mindenkinek! Én örülök hogy segíthettem Amúgy ahhoz képest hogy 60 hsz volt, meglepően kevés ideig tartott megformázni őket, körülbelül 1 óra volt. Kiszűrni az ismétlődő hsz-ket, na az volt pepecselős Amúgy köszönet illeti Ody-t is, aki késő este képes volt bemásolni mind a 60 hsz-t
Hozzászólás ideje: 2012. Január 20.13 éve Szerző A programra gondoltam, de időközben vettem a fáradtságot és visszaolvastam és vissza is állítottam az elveszett állományt, szóval tárgytalan a dolog. Ja vagy úgy, értem. Akkor neked megvolt a hiányzó hozzászólások zöme is.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 20.13 éve Köszi Norbi, szép munka Norbi, isten vagy! Köszi a munkát! Na, azért nem csak én dolgoztam ám vele Tessék megköszönni Odynak is aki berakta a hsz-ket és Modinak is aki elmondta hogy lehet visszaszerezni őket
Hozzászólás ideje: 2012. Január 20.13 éve Szerző Na, azért nem csak én dolgoztam ám vele Tessék megköszönni Odynak is aki berakta a hsz-ket és Modinak is aki elmondta hogy lehet visszaszerezni őket Ez egy igazi fórumos munka volt.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 20.13 éve Szerző Itt az előzmény. Ezt is megértük. Szerkesztve: 2017. November 2.7 éve - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.