Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. (szerkesztve) Nem túl hasznos tipp, de... Ha Chrome-ban kikapcsoljátok a "Védje meg magát és eszközét a veszélyes webhelyektől" opciót, akkor gond nélkül fel lehet jönni a fórumra (Beállítások -> Speciális). Végül érdemes törölni a sütiket. A vírusunk nem fertőz gépet (ha így lenne, arról már tudnánk), ugyanakkor ezzel más kártevőknek is kitehetitek a gépet más oldalakon, azért mondom, hogy nem túl hasznos tipp. Én egyáltalán nem használom a Chrome eme funkcióját, és jól megvagyok vele, de saját felelősségemre. Szerkesztve: 2017. Szeptember 13. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. És persze Dzséjt dolgozik a hiba elhárításán. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Yep, igyekszem minél előbb elhárítani a kellemetlenséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Amúgy tök jó, hogy szinte csak engem nem enged fel asztali gépről. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Dzséjt! Van esély, hogy ezt az issue-t is egyúttal el tudjuk hárítani? Elég sokszor akadályozza ez az error is az oldal felkeresését, elérését és a hozzászólások bepostolását. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Amennyire tudom, ez szerver hiba a szolgáltató részéről. Mostanában délelőttönként jelentkezik sűrűn. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Amennyire tudom, ez szerver hiba a szolgáltató részéről. Mostanában délelőttönként jelentkezik sűrűn. Aham. Most futottam bele, sajnos este is van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Igen, ez szerver hiba, tőlünk független. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Na már tabról kell nyomjam. Már explorerrel sem tudok feljönni.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Engem semmi nem enged be, pedig megcsináltam Dzséjt ajánlását. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Nekem win10 alatt, Microsoft Edge -el betudok jönni simán. Csak ugye sűrűn van nekem is az, amit Donát írt alább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Fórumpróba, ha ezt olvassátok, akkor a vírusirtó akció közben nem b*sztam el semmit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Helyzetjelentés! A mai napot teljesen rászánva (az utolsó simításokat ezekben a percekben végeztem el) sikeresen eltávolítottam a vírusunkat a fórumból. A kis piszok egy Clicker.Q, ami a fórum 68 fájlját (mind index fájl volt .html vagy .php kiterjesztéssel) fertőzte meg. Pontosabban fogalmazva 32 fájlt a jelenlegi fórumból, míg a maradék a régi fórummotorunk fájljait csapta szét. Ez valahol szerencse, meg az is, hogy még a jelenlegi rendszerben is csak a régi, nem használt vagy backup könyvtárakban randalírozott, illetve az avatárok és az emoticonok könyvtárában ütötte fel a fejét. A vírus manuális kiirtása szerencsére adatvesztéssel nem járt, az adatbázisban semmi nyomát nem leltem. Attól senkinek sem kell tartania, hogy a vírus rámászott a gépére, mert egy rettentő régi, 2004-es trójai kártevőről van szó, ami Windows 2003/XP/2000/NT/ME/98/95-re lett kitalálva, szóval az újabb Windowsok és leginkább a frissen tartott vírusirtók biztosan megfogják (garantálom, teszteltem, átmásoltam vírusos fájlt a gépemre, amit abban a pillanatban megfogott az Avira, szóval kizárt, hogy egy naprakész védelemmel bíró gépet megfertőzzön). Ja, és nem is fertőz automatikusan. A Google-nek pár perce benyújtottam a felülvizsgálati kérelmet, remélhetőleg legfeljebb 72 óra múlva leveszik a figyelmeztetést minden további gond nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Köszönjük az áldozatos munkát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Dzséjt, köszönjük a sok munkát Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Köszii Dzséjt a beleölt időt! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Köszi Dzséjt! Remélem helyreáll a rend. Ja, de az oldal felsőbb része így jön be: Nem tudom van-e köze bármihez is, de pont a TLJ-szekcióra nem tudok kattintani miatta... Szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Ilyen akkor szokott lenni, amikor a szerver böszöm lassú és cseszik rendesen betölteni. Másnak rendesen bejön az oldal? Szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Karrde! Hogy vetted rá firefoxot, hogy be engedjen? Én még mindig mobilról kínlódok, kezd tele lenni a t*köm. Szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Itt jó minden Chrome-ban. Szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - luke19 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Én is firefoxról vagyok, egyszerűen figyelmen kívül hagyattam vele a veszélyt. Nekem is úgy jön, be mint Csolinak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Explorernél nincs ilyen probléma. Egyébként pedig köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. No, eddig ellenőriztem: Chrome, Edge, Firefox, nálam egyiknél sincs gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Nálam egyiken se jön be. Mintha nem létezne az oldal. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Nekem Edge és Explorer alatt simán megy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. A vírusirtóm blokkolja az egész gépen ezt a címet. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Köszi Dzséjt! Remélem helyreáll a rend. Ja, de az oldal felsőbb része így jön be: Nem tudom van-e köze bármihez is, de pont a TLJ-szekcióra nem tudok kattintani miatta... +1 Nálam is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Az IE-rel és a Krómmal fel tudok jönni. Utóbbival csak úgy hogy kikapcsoltam azt a speciális védelmes bigyuszt. A Tűzróka azonban még mindig a veszélyes oldalas marhasággal jön nekem. Marad a fórumozáshoz egyelőre a Króm. Beérem azzal amíg a tüzes kis vörös teljesen használatra kész nem lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Megpróbálom explorer-rel.. szerk.: így rendben van, már a figylmeztetés sem jött. Viccnek érzem, hogy korában azért váltottam az elsődleges böngészót a Foxra, mert minden baja volt az explorernek. Most meg ez a jó.. Szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - csoli1138 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Köszi Dzséjt a közbenjárást! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.