Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem túl hasznos tipp, de... Ha Chrome-ban kikapcsoljátok a "Védje meg magát és eszközét a veszélyes webhelyektől" opciót, akkor gond nélkül fel lehet jönni a fórumra (Beállítások -> Speciális). Végül érdemes törölni a sütiket. A vírusunk nem fertőz gépet (ha így lenne, arról már tudnánk), ugyanakkor ezzel más kártevőknek is kitehetitek a gépet más oldalakon, azért mondom, hogy nem túl hasznos tipp.

Én egyáltalán nem használom a Chrome eme funkcióját, és jól megvagyok vele, de saját felelősségemre.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nekem win10 alatt, Microsoft Edge -el betudok jönni simán. Csak ugye sűrűn van nekem is az, amit Donát írt alább.

Hozzászólás ideje:

Helyzetjelentés!

A mai napot teljesen rászánva (az utolsó simításokat ezekben a percekben végeztem el) sikeresen eltávolítottam a vírusunkat a fórumból. A kis piszok egy Clicker.Q, ami a fórum 68 fájlját (mind index fájl volt .html vagy .php kiterjesztéssel) fertőzte meg. Pontosabban fogalmazva 32 fájlt a jelenlegi fórumból, míg a maradék a régi fórummotorunk fájljait csapta szét. Ez valahol szerencse, meg az is, hogy még a jelenlegi rendszerben is csak a régi, nem használt vagy backup könyvtárakban randalírozott, illetve az avatárok és az emoticonok könyvtárában ütötte fel a fejét.

A vírus manuális kiirtása szerencsére adatvesztéssel nem járt, az adatbázisban semmi nyomát nem leltem. Attól senkinek sem kell tartania, hogy a vírus rámászott a gépére, mert egy rettentő régi, 2004-es trójai kártevőről van szó, ami Windows 2003/XP/2000/NT/ME/98/95-re lett kitalálva, szóval az újabb Windowsok és leginkább a frissen tartott vírusirtók biztosan megfogják (garantálom, teszteltem, átmásoltam vírusos fájlt a gépemre, amit abban a pillanatban megfogott az Avira, szóval kizárt, hogy egy naprakész védelemmel bíró gépet megfertőzzön). Ja, és nem is fertőz automatikusan.

A Google-nek pár perce benyújtottam a felülvizsgálati kérelmet, remélhetőleg legfeljebb 72 óra múlva leveszik a figyelmeztetést minden további gond nélkül.

Hozzászólás ideje:

Köszi Dzséjt! Remélem helyreáll a rend.

Ja, de az oldal felsőbb része így jön be:

K_pkiv_g_s.jpg

Nem tudom van-e köze bármihez is, de pont a TLJ-szekcióra nem tudok kattintani miatta...

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Köszi Dzséjt! Remélem helyreáll a rend.

Ja, de az oldal felsőbb része így jön be:

K_pkiv_g_s.jpg

Nem tudom van-e köze bármihez is, de pont a TLJ-szekcióra nem tudok kattintani miatta...

+1

Nálam is.

Hozzászólás ideje:

Az IE-rel és a Krómmal fel tudok jönni. Utóbbival csak úgy hogy kikapcsoltam azt a speciális védelmes bigyuszt. A Tűzróka azonban még mindig a veszélyes oldalas marhasággal jön nekem. Marad a fórumozáshoz egyelőre a Króm. Beérem azzal amíg a tüzes kis vörös teljesen használatra kész nem lesz.

Hozzászólás ideje:

Megpróbálom explorer-rel..

szerk.: így rendben van, már a figylmeztetés sem jött. Viccnek érzem, hogy korában azért váltottam az elsődleges böngészót a Foxra, mert minden baja volt az explorernek. Most meg ez a jó.. :facepalm:

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.