Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Azóta nem listázza mióta listára tettek. Pár napja még listázta, és ma is listázta úgy egy órája:) Ezért lepett meg, hogy tegnap nem listázta. Most (2 perce): https://imgur.com/a/8HB84 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Csak veszélyesnek jelöli az a baj. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Nekem ma először jelzett sajnos az explorer is. Egyel több kattintás most már itt is, hogy bejussak. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Nekem épp most volt az első alkalom, hogy a nod is szólt érte :S Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. (szerkesztve) Dettó. Ráadásul megint "rosszak" baloldalt azok az ikonok. https://s26.postimg.org/bty3b34g9/K_pkiv_g_s.jpg Nem hiszem, hogy nem lehet beazonosítani a probléma okát, de nem lehetne újratelepíteni a fórumot? Szerkesztve: 2017. Szeptember 30. - Tarzaan Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Nekem épp most volt az első alkalom, hogy a nod is szólt érte :S +1 Most, hogy írod...tényleg. Én is ma tapasztaltam először.. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. (szerkesztve) Nálam is jelentkezett ez a probléma, mint nálatok. Nekem a Chrome-ban továbbra sem működik az oldal, Firefoxban viszont igen, most is azt használom. Tudtok esetleg valami megoldást a Chrome-ra is? Én azt jobban szeretem használni, de beérem a "rókával" is. Szerkesztve: 2017. Szeptember 30. - caseyjones Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Nekem a Krómnál a "Védje meg magát és eszközét a veszélyes webhelyektől" opció kikapcsolása vált be. A "Beállítások" -> "Speciális" -> "Adatvédelem és biztonság" útvonalon lehet elérni. Igaz ez a Krómot rendszeresebben használóknak nem biztos hogy megfelelő megoldás. Én jelenleg csak eme fórum használatára alkalmazom míg a többi webhelyet a Tűzrókával keresem fel rendszeresen. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. (szerkesztve) Ha tudjátok, hogy mely topikkal van a probléma, miért nem törlitek/arhiváljátok azt a topikot a fenébe? Szerkesztve: 2017. Október 2. - Tarzaan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. (szerkesztve) Mert beszakadt a lábkörmöm, azért... Mit gondolsz, mivel foglalatoskodom mostanában? A felesleges okoskodásoktól kéretik megkímélni, mert nem vagyok a mai nap abban a kedves, megbocsátó és udvarias hangulatban, mint általában! Ha ennyiből állna, hogy archiválok egy topicot (ami amúgy még csak nem is lehetséges, és eleve nem a topicokkal van a gond, de köszönjük a felesleges észrevételt...) már hetek óta megoldódott volna a probléma. A mai nap voltak fejlemények. Jövő héten lesznek további fejlemények, reméljük, minden téren pozitívak (egy téren mindenképpen). Kéretik türelemmel lenni. Dolgozunk azon, hogy a Google újra a barátunk legyen. U.i.: addig állják fél lábon, míg törlünk egy topicot. Szerkesztve: 2017. Október 2. - Dzséjt Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nem tudom, másnál is jelentkezett-e ez a probléma, ami itt, az alábbi kép bal alsó sarkában látszik. Nem olyan eget rengetően zavaró, csak gondoltam, szólok, mert eddig ez nem volt a fórumon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Összefüggésben van a tiltó listával. Dzséjt írta, jövőhétig kéretik türelemmel lenni. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Király lett az EPVIII-as fórum banner! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Köszi csak kár, hogy a felső része nem látszik. Egyébként kudar munkája! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Nekem is bejön csak azt sajnálom hogy Rey nem a többiekhez hasonlóképp szerepel rajta. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Rey természetesen szerepel rajta. A felső részén. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Azt elsőre kiszúrtam. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Akkor a körkérdés: az EPVIII bannert mindenki látja? És ha igen akkor a teljeset vagy csak a baloldalt? Rog! Te az egész L alakú bannert látod? Mert nálam pl. a felső bannernek a fő oldali jön be. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Itt az egész látszódik, Chrome-ban. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nekem múltkor a felső rész nem látszódott, de most oké. Másoknál esetleg egy Ctrl+F5-ös frissítés talán segíthet a bajon Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Uh... Bocsi, Ody, elfelejtettem szólni, hogy éjjel (hajnali 1-2 környékén) mókoltam kicsit a bannerrel, és sikerült bevarázsolnom a felső részét is. Ugyanakkor arra még nem jöttem rá, hogyan tudnám beigazítani, mert most kicsit elcsúszott. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Frankó. Majd elárulhatnád hogyan sikerült. A banner pedig kudar munkája, szerintem nagyon hangulatos lett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Rog! Te az egész L alakú bannert látod? Nekem egy az egybe nem látszik a monitoromon mert a nagyobb betűméret elérése miatt 800x600-as felbontást használok. A vízszintes csúszkát kell húzgálnom hogy a jobb oldalt is láthassam. Csak akkor látom úgy ahogy luke alábbi képén van ha a Ctrl+egérgörgő kombóval lekicsinyítem a képet. Az meg nem jó nekem mert akkor a betűk is kicsik lesznek. Tehát meg kell válnom annak a gondolatától hogy totál elférjen a monitoromon a banner. Legalább megtudtam hogy jobb oldalt is van Rey-ről kép. Tehát korábban tévedtem mert azt hittem hogy Rey csak a bal oldalon kapott helyet. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Ok köszi. Dzséjt! Megcsináltam. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nekem is bejön csak azt sajnálom hogy Rey nem a többiekhez hasonlóképp szerepel rajta. Köszi emberek, örülök ha tetszik. Rog, azért értékeld inkább a koncepcióját a felsőnek. :D Egyben kell nézni az egészet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Okés. Még nem jött át teljesen az a koncepció de már dereng hogy mi lehet az. Szerkesztve: 2017. Október 5. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) Dzséjt! Megcsináltam. Királyság! Akkor te meg ezt áruld el. (Tiszta olyan most ez, mint amikor a elosztották a hiperűr-útvonal koordinátáit a TCW-ben. Az egyik felét Tarkin, a másikat Ahsoka tudta. Most a banner beállítás egyik felét Ody, a másikat én tudom. Amúgy tényleg nagyon jó kép lett. Esetleg az ep7-nek és a Rogue One-nak egy hasonlót? Szerkesztve: 2017. Október 5. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Majd keress meg Dzséjt! Az EPVII lesz a következő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Firefoxban nem igazán jó: Ctrl+F5-öt nyomtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Firefoxban teljesen szét van esve az oldal. Semmi nem jó. A tiltás hibája lehet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.