Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azóta nem listázza mióta listára tettek.

Pár napja még listázta, és ma is listázta úgy egy órája:)

Ezért lepett meg, hogy tegnap nem listázta.

Most (2 perce):

DLRASjt.jpg

https://imgur.com/a/8HB84

Hozzászólás ideje:

Nekem épp most volt az első alkalom, hogy a nod is szólt érte :S

+1

Most, hogy írod...tényleg. Én is ma tapasztaltam először.. :(

Hozzászólás ideje:

Nálam is jelentkezett ez a probléma, mint nálatok. Nekem a Chrome-ban továbbra sem működik az oldal, Firefoxban viszont igen, most is azt használom. Tudtok esetleg valami megoldást a Chrome-ra is? Én azt jobban szeretem használni, de beérem a "rókával" is. :)

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Nekem a Krómnál a "Védje meg magát és eszközét a veszélyes webhelyektől" opció kikapcsolása vált be. A "Beállítások" -> "Speciális" -> "Adatvédelem és biztonság" útvonalon lehet elérni. Igaz ez a Krómot rendszeresebben használóknak nem biztos hogy megfelelő megoldás. Én jelenleg csak eme fórum használatára alkalmazom míg a többi webhelyet a Tűzrókával keresem fel rendszeresen.

Hozzászólás ideje:

Ha tudjátok, hogy mely topikkal van a probléma, miért nem törlitek/arhiváljátok azt a topikot a fenébe?

Szerkesztve: - Tarzaan

Hozzászólás ideje:

Mert beszakadt a lábkörmöm, azért... Mit gondolsz, mivel foglalatoskodom mostanában? A felesleges okoskodásoktól kéretik megkímélni, mert nem vagyok a mai nap abban a kedves, megbocsátó és udvarias hangulatban, mint általában! :angry: Ha ennyiből állna, hogy archiválok egy topicot (ami amúgy még csak nem is lehetséges, és eleve nem a topicokkal van a gond, de köszönjük a felesleges észrevételt...) már hetek óta megoldódott volna a probléma.

A mai nap voltak fejlemények. Jövő héten lesznek további fejlemények, reméljük, minden téren pozitívak (egy téren mindenképpen). Kéretik türelemmel lenni. Dolgozunk azon, hogy a Google újra a barátunk legyen.

U.i.: addig állják fél lábon, míg törlünk egy topicot.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, másnál is jelentkezett-e ez a probléma, ami itt, az alábbi kép bal alsó sarkában látszik. Nem olyan eget rengetően zavaró, csak gondoltam, szólok, mert eddig ez nem volt a fórumon. :)

Névtelen.png

Hozzászólás ideje:

Nekem is bejön csak azt sajnálom hogy Rey nem a többiekhez hasonlóképp szerepel rajta.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor a körkérdés: az EPVIII bannert mindenki látja? És ha igen akkor a teljeset vagy csak a baloldalt? Rog! Te az egész L alakú bannert látod?

Mert nálam pl. a felső bannernek a fő oldali jön be.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Uh... Bocsi, Ody, elfelejtettem szólni, hogy éjjel (hajnali 1-2 környékén) mókoltam kicsit a bannerrel, és sikerült bevarázsolnom a felső részét is. Ugyanakkor arra még nem jöttem rá, hogyan tudnám beigazítani, mert most kicsit elcsúszott.

Hozzászólás ideje:
Rog! Te az egész L alakú bannert látod?

Nekem egy az egybe nem látszik a monitoromon mert a nagyobb betűméret elérése miatt 800x600-as felbontást használok. A vízszintes csúszkát kell húzgálnom hogy a jobb oldalt is láthassam. Csak akkor látom úgy ahogy luke alábbi képén van ha a Ctrl+egérgörgő kombóval lekicsinyítem a képet. Az meg nem jó nekem mert akkor a betűk is kicsik lesznek. Tehát meg kell válnom annak a gondolatától hogy totál elférjen a monitoromon a banner. Legalább megtudtam hogy jobb oldalt is van Rey-ről kép. Tehát korábban tévedtem mert azt hittem hogy Rey csak a bal oldalon kapott helyet.

Hozzászólás ideje:

Nekem is bejön csak azt sajnálom hogy Rey nem a többiekhez hasonlóképp szerepel rajta.

Köszi emberek, örülök ha tetszik. :)

Rog, azért értékeld inkább a koncepcióját a felsőnek. :D :D Egyben kell nézni az egészet. :)

Hozzászólás ideje:

Okés. Még nem jött át teljesen az a koncepció de már dereng hogy mi lehet az.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt! Megcsináltam.

Királyság! Akkor te meg ezt áruld el.

(Tiszta olyan most ez, mint amikor a elosztották a hiperűr-útvonal koordinátáit a TCW-ben. Az egyik felét Tarkin, a másikat Ahsoka tudta. Most a banner beállítás egyik felét Ody, a másikat én tudom. :D

Amúgy tényleg nagyon jó kép lett. Esetleg az ep7-nek és a Rogue One-nak egy hasonlót?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.