Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Nagyon tetszik az új banner! Vagy ez egyben régi is? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Régebben készült banner, de már ideje volt a változtatásnak. Grivit szeertjük, de a jóból is megárt a sok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Egyetértek. Nagyon tetszik! Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Helyes. Levettétek Grivit mielőtt megunhattam volna... :-/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Valaki megtudja mondani nekem, hogy pucolhatnám ki a mozillámból ezt a banner blokkolót? Nagyon belassítja a rendszert. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Ody!! Pont a kedvenc bannerem raktad ki !!!!!!!! :D Ezer pussz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hogyhogy nekem még egyszer sem jelent meg a Grivin kívül most más? :54: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Ody!! Pont a kedvenc bannerem raktad ki !!!!!!!! :D Ezer pussz Egyébként nem tudtam, hogy ez a kedvenced. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hogyhogy nekem még egyszer sem jelent meg a Grivin kívül most más? :54: Most is nálad a hiba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hogyhogy nekem még egyszer sem jelent meg a Grivin kívül most más? :54: Most is nálad a hiba. Ok már működik csak a sütiket ürítettem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Kaptam egy új hibaüzenetet, nem értem micsoda. Nem tudom tőle elküldeni az egyik hozzászólásom Could not obtain post/user information. DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8 SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 13 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30 Line : 398 File : viewtopic.php Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Kaptam egy új hibaüzenetet, nem értem micsoda. Nem tudom tőle elküldeni az egyik hozzászólásom Elvileg már ki lett javítva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Egyébként nem tudtam, hogy ez a kedvenced. Nem tudhatsz mindent Azért írtam, mert kellemes meglepetésként ért tegnap reggel, jól kezdődött a napom Most "egybecseng" a banner az avatarommal Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Tetszik az új külső! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Én bírtam a Griviset, az volt a legélesebb idáig... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Én bírtam a Griviset, az volt a legélesebb idáig... Ez nem annyira éles, viszont feelingesebb nem? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Én bírtam a Griviset, az volt a legélesebb idáig... Ez nem annyira éles, viszont feelingesebb nem? DE! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. EZ AZ! Enyém az 5000. hozzászólás az EpIII fórumban. Bravó skacok, szépen összehoztuk ezt a számot. Persze többnél járnánk, ha anno Ody... de ez most már nem fontos Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Persze többnél járnánk, ha anno Ody... de ez most már nem fontos Gratula Donát. Amúgy meg kb. ötszázzal lenne több. :x Én állat. :vfuckoff: Az a jó ebben az ötezerben, hogy 99%-ban hasznos hozzászólások! :41: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Egyetértek. Kevés az off, ha meg valahol mégis becsúszik, az is a Star warshoz köthető, nem máshoz Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Éppen ezért néha megengedhető, és nem kell túl szigorúan venni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Minden reggel az első hozzászólásomnál proxy errort ír ki Tudom, hogy uw hiba, csak "hangosan" ki akartam mondani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Éppen ezért néha megengedhető, és nem kell túl szigorúan venni De kell. Éppen azért, mert könnyen elmehet a beszélgetés teljesen más irányba. Rengeteg topic van, azokat is ki kell kihasználni, főleg ha az adott téma oda való. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Hozzászólás ideje: 2006. Január 13. Értettem, és igazad van. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Na elmondom, hogy zajlott a matek vizsgám szerda délelőtt. Kihúztam a Számsorozatok(konvergencia és rendezés, bővített valós számok, végtelenhez tartó sorozatok) és a Taylor tétel, szélsőérték számítás című tételeket. Leírtam a tanárnak 4 oldalban, elolvassa, akkor okés, már írná be úgy a 4-est az indexembe, mikor megszólal, hogy mondjam már el neki a Sorozatok konvergenciájának fogalmát. Egyik tételhez se tartozik. Coce leblokkolt, és erre azt mondja, hogy sajnos ez 1-es, találkozunk legközelebb. Jó ez az egyetem... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Jesszum pepi, ez durva és sajnálatos Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Úgy is mondhatnánk, hogy ez húzós Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 14. Ezek az egyetemi vizsgák rosszabbak mint az inkivizíció volt anno. Bármit megtehetnek a tanárok....de ez elég erősen off. Azért hajrá coce! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 15. Hozzászólás ideje: 2006. Január 15. már írná be úgy a 4-est az indexembe, Honann tudod, hogy 4-est akart beírni? Már biztos hegyezte a karót Bocsi az Offért Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Lehet, hogy volt már és csak fárasztalak benneteket, de most kaptam egy ilyen, számomra új üzit: Could not obtain post/user information. DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8 SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 13 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30 Line : 398 File : viewtopic.php Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.