lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Nekem is kiírta, de mivel rendesen elment a hozzászólásom nem foglalkoztam vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 16. Igen, ismerjük a hibát, de amíg a hozzászólás rendben postázódik, addig nincs komolyabb baj. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Ezt a héten már nekem is kiírta, apró kellemetlenség, ezért nem izgatom vele magam túlságosan. Kivéve, ha hülyeséget csinálok, és mégsem megy el a hozzászólás Na ja, aki nem figyel, az így jár, és velem előfordul sajnos. Már rég fordult elő ez a hibaüzenet, úgy látszik, most megint előjött. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Óriási sikerélményem van. Első próbálkozásra sikerült egy linket felpakolnom a fórumba Méghozzá jól, és ez nálam nagy szó Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Óriási sikerélményem van. Első próbálkozásra sikerült egy linket felpakolnom a fórumba Méghozzá jól, és ez nálam nagy szó :41: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Valaki ide írta korábban, hogy hova lehet feltölteni képeket. Most az istennek se találom a címet. Segítsetek! Köszönöm. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Ide lehet: http://img315.imageshack.us/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Ez az Dzséjt bácsi! Köszönöm! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Nem tudom a többieknek van-e gondjuk, de nálam egyre lassabb az oldal, és egyre többször jön ki hiba üzenet Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Nálam egy csomószor hibaüzi jön me a topik helyett. Fórumlista van, topiklista van, hozzászólások helyett meg nulla Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Nincs mit Ody Csatlakozom Donáthoz, nálam is egyre többszőr (csak a pillanatnyi itlétem alatt ötszőr) találkozom hibaüzenettel. Legtöbbszőr a critical errorral és a proxy errorral, és valóban baromira belassúl az oldal... bár tudom, hogy ez a szerver hibája. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. UW az elmúlt 1-2 napban nagyon belassult, lehetetlen normális módon böngészni / adminisztrálni az oldalakat / fórumokat. Remélem minél hamrabb lesz költözés! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Nálam is elég sokszor van hibaüzenet, de általában nem vészes. (Szerencsére) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Költözés rulezzzzz! Napok kérdése, kitartás! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Kitartunk Nekem is állandóan kiírja a hibákat, tegnap egyszerűen nem lehetett normálisan fórumozni. Annyiszor lépkedtem ki-be, hogy még bejelentkezni is elfelejtettem. Kész agybaj volt (na jó, és sem voltam tegnap a topon ) Bírnám, ha akkor költöznénk, mikor már lesz otthon is netem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Most láttam, hogy valaki helyrehozta a tegnapi figyelmetlenségem. Köszönöm szépen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Most láttam, hogy valaki helyrehozta a tegnapi figyelmetlenségem. Köszönöm szépen! Én voltam engedelmeddel. Egyébként kicsit több nap kérdése a költözés (még nincs meg az összes lóvé). Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Na gyerekek, most kicsit OFF lesz a téma, de Ody papa csak meg bocsájtja. Jelentem büszkén, hogy kitéptem tőből a matek vizsgáztató méregfogát, nem tudott fogást találni rajtam a B vizsgán, így kénytelen volt 3-assal átengedni. MEGVAN A FÉLÉVEM, jeeh! Ody, légyszíves PM-ben küld már el megint a címedet, hogy hova postázzam a cash-t, és akkor 2 napon belül feladom a lóvét, és beindulhat a gépezet. A vizsga sikerességére megleptem magam az SW 3 dvd-vel amugy. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Na gyerekek, most kicsit OFF lesz a téma, de Ody papa csak meg bocsájtja. Jelentem büszkén, hogy kitéptem tőből a matek vizsgáztató méregfogát, nem tudott fogást találni rajtam a B vizsgán, így kénytelen volt 3-assal átengedni. MEGVAN A FÉLÉVEM, jeeh! Ody, légyszíves PM-ben küld már el megint a címedet, hogy hova postázzam a cash-t, és akkor 2 napon belül feladom a lóvét, és beindulhat a gépezet. A vizsga sikerességére megleptem magam az SW 3 dvd-vel amugy. Gratulálok.Nekem van még 4 vizsgám. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. A jelölések, díjak topic egy fekete lyuk lett, minden amit oda küldök debug és olyan mintha el se küldtem volna... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Nem tudom, ez egyre súlyosabb... nekem minden üzenet után ezt írja ki, és hogy ha belemegyek a topicba, csak akkor hajlandó kiírni a hozzászólást... Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Nálam is mindenre kiírja ezt a debugot. Ezért nem is sikerült kijavítanom a Sport topikban az egyik hozzászólásomat. Ody ki tudod törölni? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Kész elegem van, beléptem egyet el tudtam normálisan küldeni, a 2.-nál már vacakolt és azóta nem megy, én sem tudok javítani vagy egyáltalán el se megy, remélem ez elmegy... Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Látszik, amit írtam? Mert látszólag nem csinál semmit...na jó ha nem látszik akkor nyilván ugyse tudtok válaszolni... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Látszik, amit írtam? Mert látszólag nem csinál semmit...na jó ha nem látszik akkor nyilván ugyse tudtok válaszolni... Látszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Majd szólok Legas-nak. Ez így nem állapot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hamarosan új, IPB-s fórum lesz! Legas ráállt a témára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Na emberek! Készül a stabilabb fórum! Éljen Legas. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Huhh az anyja! Hajrá Legas! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.