Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hajrá, hajrá, hajrá! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. (szerkesztve) Köszi srácok a bíztatást, csinálgatom gőzerővel a fórumot! Mindenkinek javaslom hogy a Settings -> Skins & Languages menüpont alatt válassza ki a Magyar nyelvet. (valamint ha valakinek nem cserélődnének le a gombok, akkor Ctrl + F5 és magyar gombok lesznek). Ja és egy kérdés: a hozzászólások sorrendje úgy legyen, ahogy most van vagy fordítva? Szerkesztve: 2006. Január 29. - LeGaS Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Ja és egy kérdés: a hozzászólások sorrendje úgy legyen, ahogy most van vagy fordítva? Ahogy most van az jó! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. (szerkesztve) És hol találok olyat, hogy Settings? Donát. Szerkesztve: 2006. Január 29. - Csabai Donát Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Jobb oldalt felül. Itt a link: http://sagaforum.uw.hu/index.php?act=UserCP&CODE=06 A Star Wars SAGA skinre még ne váltsatok át, mert azt most csinálom. :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Donát: "My Controls" Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Arra igazából rájöttem, csak azt hittem másra gondol LeGas a "settings" alatt, mert azt az almenüt, amit mondott nem találtam, mást viszont igen lásd avatar Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Bocs hogy rosszul mondtam, csak én már átállíottam akkor magyarra és nem tudtam pontosan. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. LeGas: azt meglehet oldani, hogy amikor új üzenetet küldök akkor ne a fórum utolsó, hanem az első lapjára ugorjon? Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Utána fogok nézni ennek a problémának, mert engem is idegesít...de most fórum skin! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Amint látjátok beraktam az új fórum skint, szerintem egész jó eddig! A gombokon még lesznek változtatások, csak már picit belefáradtam a munkába. Legkésőbb holnap normális gombok is lesznek, addigis jöhetnek ide a hibajelentések / javaslatok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Jó lett a fórum LeGaS.Köszönjük szépen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. (szerkesztve) Így van! Egyetértek Frenkie-vel, nagyon jó lett, LeGaS! Köszönjük szépen. És persze nektek is, Ody és Coce Plant az anyagi részét. Donát. Szerkesztve: 2006. Január 29. - Csabai Donát Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Örülök hogy tetszik! Az új fórumnak köszönhetően mostmár az is meg lesz oldva hogy az egyes epizódok fórumában nem csak a témák listázánásánal lesz más a fejléc, hanem a téma nézetben + hozzászóláskor is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Örülök hogy tetszik! Az új fórumnak köszönhetően mostmár az is meg lesz oldva hogy az egyes epizódok fórumában nem csak a témák listázánásánal lesz más a fejléc, hanem a téma nézetben + hozzászóláskor is. Na ez tényleg nagyon hiányzott az előző fórumból! Ha minden beáll itt, akkor a dolog maga lesz a tökéj. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Gratula, LeGaS! Olyan érzésem van, mintha egy fiatalító plasztikai műtéten esett volna át az egész... Remek lett! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Köszönöm az elismerő hozzászólásokat! Holnap megpróbálom befejezni teljesen a fórumot. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Csak nálam csinálja ezt, hogy ha elküldök egy hozzászólást akkor a legrégebbi lapra ugrik. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Nem, nem csak nálad csinálja. Holnap megpróbálom javítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Akinek baj van a képével az úgy tud segíteni rajta, ha átállítja a megfelelő méretekre, a beállítások menüben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Na feladtam délelőtt a pénzt. Kíváncsi leszek a fórum végleges kinézetére. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. (szerkesztve) Na feladtam délelőtt a pénzt. Kíváncsi leszek a fórum végleges kinézetére. Elvileg hasonló lesz a régihez. Fel tudnád tölteni a sárga gombokat "New topic" "Reply" stb ? Ja és várom a dohányt. Szerkesztve: 2006. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Nahát ezt a felületet azért még szokni kell, mindenesetre nem generált hibákat... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Nahát ezt a felületet azért még szokni kell, mindenesetre nem generált hibákat... Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Fel tudnád tölteni a sárga gombokat "New topic" "Reply" stb ? Ja és várom a dohányt. Volt egy formatálásom, és nem találom a gépen... Amikor lecseréltétek a fórum motorját, akkor a régi cuccokat az FTP-ről letöröltétek? Valahol nem lelhető fel? Mert akkor megpróbálom a neten megkeresni azt a témát, ahonnan kiszedtem. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Van backup, feldobom ha kellenek a gombok. Csak az a probléma, hogy az új fórumban vannak új gombok is és azokra meg nincs SW-s megfelő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Légyszi tedd fel Legas! Az új gombokra is majd jó lenne csinálni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! Most engem nagyon nem fogtok szeretni, de ezzel futottam össze: Proxy Error The document has moved here, aztán meg a script túllépte a futási időt. Jó, semmi gond nem keletkezett, csak megemlítem. Amúgy jól alakul az oldal. Itt is lesznek majd képek? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! Tegnap az emotikonokat nem találtam aztán Ody mondta, hogy még csak most tölti fel, azóta megvannak...phüüü Hát igen a helyzet elég tarthatatlan volt már.. Egy valami nem megy, amikor elküldöm a hozzászólás utána nem az első oldalra ugrik vissza, ezt hogy tudom átállítani? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Úgy értem, hogy egyből oda érkezzek, az első oldalra, miután elküldtem a hozzászólást... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.