Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi srácok a bíztatást, csinálgatom gőzerővel a fórumot! :)

Mindenkinek javaslom hogy a Settings -> Skins & Languages menüpont alatt válassza ki a Magyar nyelvet. (valamint ha valakinek nem cserélődnének le a gombok, akkor Ctrl + F5 és magyar gombok lesznek).

Ja és egy kérdés: a hozzászólások sorrendje úgy legyen, ahogy most van vagy fordítva?

Szerkesztve: - LeGaS

Hozzászólás ideje:

Amint látjátok beraktam az új fórum skint, szerintem egész jó eddig! :)

A gombokon még lesznek változtatások, csak már picit belefáradtam a munkába. Legkésőbb holnap normális gombok is lesznek, addigis jöhetnek ide a hibajelentések / javaslatok.

Hozzászólás ideje:

Örülök hogy tetszik! :)

Az új fórumnak köszönhetően mostmár az is meg lesz oldva hogy az egyes epizódok fórumában nem csak a témák listázánásánal lesz más a fejléc, hanem a téma nézetben + hozzászóláskor is. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Örülök hogy tetszik! :)

Az új fórumnak köszönhetően mostmár az is meg lesz oldva hogy az egyes epizódok fórumában nem csak a témák listázánásánal lesz más a fejléc, hanem a téma nézetben + hozzászóláskor is. :)

Na ez tényleg nagyon hiányzott az előző fórumból! Ha minden beáll itt, akkor a dolog maga lesz a tökéj. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na feladtam délelőtt a pénzt. Kíváncsi leszek a fórum végleges kinézetére. :)

Elvileg hasonló lesz a régihez. :D Fel tudnád tölteni a sárga gombokat "New topic" "Reply" stb ? Ja és várom a dohányt. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Nahát ezt a felületet azért még szokni kell, mindenesetre nem generált hibákat...icon4.gif

Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! :)

Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! :D

Hozzászólás ideje:
Fel tudnád tölteni a sárga gombokat "New topic" "Reply" stb ? Ja és várom a dohányt. :)

Volt egy formatálásom, és nem találom a gépen... Amikor lecseréltétek a fórum motorját, akkor a régi cuccokat az FTP-ről letöröltétek? Valahol nem lelhető fel? Mert akkor megpróbálom a neten megkeresni azt a témát, ahonnan kiszedtem.

Hozzászólás ideje:

Van backup, feldobom ha kellenek a gombok. Csak az a probléma, hogy az új fórumban vannak új gombok is és azokra meg nincs SW-s megfelő. :)

Hozzászólás ideje:
Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! :)

Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! :D

Most engem nagyon nem fogtok szeretni, de ezzel futottam össze: Proxy Error

The document has moved here, aztán meg a script túllépte a futási időt.

Jó, semmi gond nem keletkezett, csak megemlítem.

Amúgy jól alakul az oldal. Itt is lesznek majd képek?

Hozzászólás ideje:
Ha kell valami segítség vagy nem értesz valamit, szólj nyugodtan! :D

Na igen, az volt a lényeg hogy a hibák számát csökkentsük, ami úgy tűnik egyelőre sikerült is! :)

Tegnap az emotikonokat nem találtam aztán Ody mondta, hogy még csak most tölti fel, azóta megvannak...phüüü :D

Hát igen a helyzet elég tarthatatlan volt már..

Egy valami nem megy, amikor elküldöm a hozzászólás utána nem az első oldalra ugrik vissza, ezt hogy tudom átállítani?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.