Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A mai napon átutalásra került a tárhely éves díja, ami 41.636 forint. Ennek tükrében frissítettem a költségvetési lapot: 8013 forint maradt a támogatásokból. Idén még egy skin és egy fórum motor fizetés lesz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2021. 09. 06. - 16:00, Darth Cupsy írta:

Nem azzal van gond, hogy betelt a 100 MB feltöltési kvótád?

Teljes nézet  

Lehet, nem tudom.. Megvárjuk, míg Ody utánanéz! Köszi!

szerk: hoppá! De! Ott a pont 99/100.. Na meglátjuk hogy lehet ebből pucolni, várom az ötleteket. Nézegetem én is.

Szerkesztve: - csoli1138
  2021. 09. 06. - 17:14, csoli1138 írta:

Lehet, nem tudom.. Megvárjuk, míg Ody utánanéz! Köszi!

szerk: hoppá! De! Ott a pont 99/100.. Na meglátjuk hogy lehet ebből pucolni, várom az ötleteket. Nézegetem én is.

Teljes nézet  

Törölsz a csatolmányaidból. Valami nagyobbat. :) Ámbár ahogy nézem úgy van beállítva, hogy nem lehet törölni.

Megemeltem 10%-al a limitet, 110 MB-ra.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2021. 09. 06. - 18:02, Ody Mandrell írta:

Törölsz a csatolmányaidból. Valami nagyobbat. :) Ámbár ahogy nézem úgy van beállítva, hogy nem lehet törölni.

Teljes nézet  

Így lehet:

2021. 09. 06. - 17:34, Darth Cupsy írta:

a hsz-t szerkeszted amiben az adott fájl van és alul a csatolmányok közt törlöd.

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 09. 06. - 18:15, Ody Mandrell írta:

Már nem szükséges. A törléssel egy halott link keletkezne, aminél jobb a kvóta emelés. :) 

Teljes nézet  

A kvóta emelés jobb igen, de halott link nem keletkezne, pont mivel a fórum tárolja ezeket a képeket, ha törlésre kerülnek nem marad utánuk semmi.

Itt eredetileg 2 kép volt:

2014. 09. 22. - 22:37, Darth Cupsy írta:

Uramisten Vin Diesel hajjal az új filmjében a The last witcher hunter-ben

thumbnail.ph.jpg

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 09. 06. - 18:32, Ody Mandrell írta:

Nem szerencsés eltávolítani ami csatolva van, hisz az nem véletlen lett oda berakva. Itt is ha kivennéd a képet akkor nem lenne értelme a posztnak. 

Teljes nézet  

Igen ez a negatívum, de "ezer éves" posztoknál már szerintem mindegy. A régen linkelt képek, egyéb fájlok ígyis-úgyis eltűnnek, mert törlődnek az eredeti tárhelyről. Addig amíg tudjátok emelni az itteni tárhely kvótát addig tárgytalan, de gondolom az is véges.

Hozzászólás ideje:

Sajnos nem megy. Bal oldalon "válassz fájlt" szekcióban 100 kb a határ, jobb oldalon meg a média beillesztése/melléklet feltöltése után csak az eddigieket kínálja fel, nincs tallózás, vagy ilyesmi.

A maximális teljes mérethez mennyit ír? Nekem 48 megát, ami az átállitás hatása.

Most kell megpróbálni, elvileg jó. Szólj ha feltöltötted, utána visszaállítom.

Hozzászólás ideje:
  2021. 09. 07. - 7:37, Ody Mandrell írta:

A maximális teljes mérethez mennyit ír? Nekem 48 megát, ami az átállitás hatása.

Most kell megpróbálni, elvileg jó. Szólj ha feltöltötted, utána visszaállítom.

Teljes nézet  

Végre sikerült, köszönöm szépen! Remélem tetszik majd a tagoknak. Amúgy 4,88 megát írt most maximális mérethez, de korábban nem is volt kiírva maximális méret.. ez pont belefért

• 2 héttel később...

Lezárult a PayPal támogatási akció. A jövőben ez a forma már nem lesz elérhető, mert a PP megszűnteti ezt a fajta dotációs rendszert. Legközelebb új formációval jelentkezünk, ami a jövő év elején várható. Még egyszer köszönjük szépen mindenkinek a támogatást!

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kifizettük a második féléves fórummotor díját, ami 17.813.- forint lett. Ez 50%-os emelés az első félévhez képest. A fennmaradt támogatói összeget (8.000) teljes mértékben felhasználtuk. Idén még a skin frissítés összegét kell kifizetni.

Hozzászólás ideje:
  2021. 10. 29. - 19:57, Ody Mandrell írta:

Kifizettük a második féléves fórummotor díját, ami 17.813.- forint lett. Ez 50%-os emelés az első félévhez képest. A fennmaradt támogatói összeget (8.000) teljes mértékben felhasználtuk. Idén még a skin frissítés összegét kell kifizetni.

Teljes nézet  

Szerveztek még gyűjtést?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.