Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. A vastag nevek támogatók. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Mi történt a Spin-offokkal? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Át került a topic a saga részlegbe. Neked nem is szabadna látnia ezt az üres topikot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Neked nem is szabadna látnia ezt az üres topikot. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megoldódott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Újdonság gyanánt kikerültek a topikstatisztikák első hozzászólások alá. Más elrendezési lehetőség, ha oldalra rakom ki. Szerintetek hasznos ez az infó? Maradjon? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Ehh, még a Snoke topikban is előzöl hozzászólásszámban szerintem jó helyen van amúgy 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerintem jó helyen van és hasznos is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Ehh, még a Snoke topikban is előzöl hozzászólásszámban szerintem jó helyen van amúgy Még befoghatsz simán, nem nagy a különbség. A nyílra kattintva lenyílik a fül. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. A topik neve alá nem lehet berögzíteni amúgy? Szerintem jobban szem előtt lenne 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Te vagy a fórum legviccesebb embere. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Újdonság gyanánt kikerültek a topikstatisztikák első hozzászólások alá. Más elrendezési lehetőség, ha oldalra rakom ki. Szerintetek hasznos ez az infó? Maradjon? Tök jók, köszi! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Az Acolyte-nál egyenlőség van. Amúgy tetszik nekem is, tök jó újítás. 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Régóta elérhető funkció, csak nem volt beállítva. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Az Egyéb Fontosban valamiért az első HSZ után jön. Fura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Minden topikban az első hsz után jön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Minden topikban az első hsz után jön. De miért nem a topik fejléce és az első hsz közé? Ott sokkal több értelme lenne szerintem, mint megtörni a hsz-eket egy közbeékeléssel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerintem is jobb lenne ott, de sajnos így írták meg a programot. A másik lehetőség, hogy jobb oldalt látszik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem is jobb lenne ott, de sajnos így írták meg a programot. A másik lehetőség, hogy jobb oldalt látszik. De fura. Végül is meg lehet szokni, csak furcsa, hogy az első hsz után jön. De ha másnak nem zavaró... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem is jobb lenne ott, de sajnos így írták meg a programot. A másik lehetőség, hogy jobb oldalt látszik. Mondjuk megnézhetnénk, az milyen. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Beállítottam oldalra, de csak asztali gépen látszik úgy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 47 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Beállítottam oldalra, de csak asztali gépen látszik úgy. Viszont nekem most az egész fórum balra csúszik a topikokban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Ez a hátránya annak a nézetnek. Akkor lenne jó, ha a felső sorban lenne. Nem értem az amerikai gondolkodást, hogy mi a jó abban, ha az első hozzászólás alatt van. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 23 perccel korábban, Dzséjt írta: Viszont nekem most az egész fórum balra csúszik a topikokban. Nekem meg most sehol nem látszik. Vissza lett állítva a funkció bekapcsolása előtti állapotra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. (szerkesztve) 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a hátránya annak a nézetnek. Akkor lenne jó, ha a felső sorban lenne. Nem értem az amerikai gondolkodást, hogy mi a jó abban, ha az első hozzászólás alatt van. Nem tudom én sem. Lehet ahhoz van köze, hogy ha új topik nyílik, csak az első hozzászólás után rakhatja vagy ilyesmi, de ez csak találgatás. Ugyanígy lehet valami hülye logika alapján is. De akkor inkább legyen az első hozzászólás alatt, mint oldalt, mert így nem toplja el a fórumot. Így szépen kitölti a fórum az egész oldalt. Szerkesztve: 2023. Január 30. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Pildi írta: Nekem meg most sehol nem látszik. Vissza lett állítva a funkció bekapcsolása előtti állapotra? Kikapcsoltam, marad ahogy volt addig, amíg nem állnak elő jobb megoldással. 7 perccel korábban, Dzséjt írta: Lehet ahhoz van köze, hogy ha új topik nyílik, csak az első hozzászólás után rakhatja vagy ilyesmi, de ez csak találgatás. Topikot csak úgy tudsz nyitni ha írsz is bele valamit, szóval attól még tehetné fölé. Valószínűleg a fejlesztőnek így tetszett. Biztos át lehet valahogy írni, de annyira nem fontos, hogy utána járjak. Szerkesztve: 2023. Január 30. - Ody Mandrell 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kikapcsoltam, marad ahogy volt addig, amíg nem állnak elő jobb megoldással. Azért maradhatott volna addig, amíg megnézzük, mégis milyen. Nem örökre, csak néhány órát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Tényleg elcsúsztatja a fórumot. Ha láttad milyen volt az előző verzió, akkor ugyanaz, csak oldalt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Én ezt értem, de ha már felmerült ez a dolog, akkor had legyen már esélye annak is megnéznie, aki nem tud 5 percen belül reagálni, pláne ha csak asztali gépen látszik. Én vetettem fel, hogy had nézzük meg s pont nem láttam, mert félórát távol voltam... 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.