Donát Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ki jusson tovább? Qui-Gon Jinn vs. Emperor Palpatine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 29, 2023 Author Share Posted November 29, 2023 Szervezői oddsok: Qui.Gon Jinn: 20% Emperor Palpatine: 80% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 Lehet szavazni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 Na sok komment ide még nem jött. Nagyon kedvelem Qui-Gont, de Palpatine tényleg az SW univerzumának az omegája lett, és nagyon sokat köszönhet etekintetben a 9. résznek. Nem lepne meg, ha idén is eljutna a döntőig. Sajnos Qui SW-ben betöltött szerepe nem elég jelentős (relatív értelemben, az Uralkodóhoz nézve) ahhoz, hogy igazán megszorongassa Palpit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Én akkor is Qui-Gon Jinn-re szavaznék, ha az ellenfele Kylo Ren lenne. Tény, hogy az Uralkodó a Star Wars egyik legfontosabb szereplője, hiszen ő az egész konfliktus kiinduló- és végpontja. Ugyanakkor Qui-Gon kevés szereplése ellenére majdnem ilyen fontos. Hiszen nem csak Anakin, az egész Saga legfontosabb szereplőjének felfedezője és Obi-Wan mentora, de ha nem fedezi fel újra a szellemlétet, akkor nagyon-nagyon sok dolog nem történik meg. Ben Halálával Luke-nak nem lett volna lehetősége elutazni Dagobah-ra, Ahsoka megfullad a Seatoson, Rey-t nem támogatja senki az Ahch-Tón és így tovább. Lehet, hogy csak egy epizódban szerepelt, és cameózott néhány sorozatban, de felfedezése és tettei az egész Sagára komoly hatást gyakorolnak, és nélküle igazából el sem indult volna az egész, hiszen senki sem vitte volna el Anakint a Coruscantra, ami ugye elég fontos momentum. Szóval Qui-Gon Jinn legalább olyan kulcsfontosságú karakter, mint Palpatine. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 27 perccel korábban, Donát írta: de Palpatine tényleg az SW univerzumának az omegája lett, és nagyon sokat köszönhet etekintetben a 9. résznek. Ez már így volt az EP9 előtt. Sőt, a magam véleménye az, hogy Palpatine akkora volumenű karakter, hogy azt még az EP9-es kalapból előhúzott visszatérése sem tudta csorbítani. De, ismétlem, ez csak az én saját véleményem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Hiába népszerűbb Palpatine, és Qui-gonra szavaztam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 31 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ez már így volt az EP9 előtt. Sőt, a magam véleménye az, hogy Palpatine akkora volumenű karakter, hogy azt még az EP9-es kalapból előhúzott visszatérése sem tudta csorbítani. De, ismétlem, ez csak az én saját véleményem. Nekem azért ad hozzá sokat a IX. rész, mert így az ő árnyéka vetül rá a VI. rész utáni eseményekre is. Az ő sz*rkavarása miatt (és a saját töketlensége miatt) nem tud az ÚK kikecmeregni a válságból. Az, hogy az ST mögött is Palpi áll nekem kellett ahhoz, hogy elnyerje a karakter a jelenlegi presztízsét. Addig is jól állt, de ezzel még tovább nőt a szememben e téren. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ez nálam is Palpatine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Qui-Gon nálam megújult erővel ugrott neki ennek a madnessnek, mint a kis lieblingje Anakin, szóval, másképp fogalmazva Császárom, megmondtam, hogy nem utoljára csalódsz bennem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Most esik le, hogy a fenti két kép már csak azért is ütős, mert megmutatja a Sith és a Jedi közti alapvető különbségeket, és hogy ezek mit eredményezhetnek. Hiszen ezen a ponton mindkettő elért egyfajta halhatatlanságot, csak épp Qui-Gon a természetest, Darth Sidious pedig a természetellenest. Előbbi valódi halhatatlanság és isteni hatalmat adott, a másik fals és bár az Erőben nem lett gyengébb Sidious, de fizikai oldalról nézve... Nos, egy bazi nagy mechanikus kampón kell a WC fölé lógatni, ha épp dolga van... 1 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 8-8! Izgalmas! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Vezet Qui-Gon, ami szerintem baromi nagy meglepetés! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Valóban, de nagyon jól mutatja, hogy értékeljük a karakter továbbfejlődését! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nos, egy bazi nagy mechanikus kampón kell a WC fölé lógatni, ha épp dolga van Ezen a képen Sidi már abban az állapotban van, hogy elszívta a diád erejét, utána már nekem elég önállónak tűnt ahhoz, hogy saját maga menjen a klotyóra 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Még legalább hat szavazat leosztásra vár, az idő pedig fogy. @Szisz megint beszippantott a NER, vagy ide érsz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Aztaq*va, azért az kemény lesz, ha Qui-Gon mester elveri Palpatine-t Én is rá tettem a voksomat, mert bárkivel szemben rá szavaznék kedvenc karakterem lévén. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 (edited ) Qui-Gon a kedvenced? Ezt azért jó tudni. Érdekes mennyi Qui-Gon fan lett itt az utóbbi pár évben. Vajon miért? SZERK: Közben utánanéztem. Inkább Palpatine szavazóbázisa morzsolódott le. A legutóbbi versenyhez képest tíz(!) embert veszített, főleg azok inaktivitása miatt. Edited December 2, 2023 by Ody Mandrell 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Mindig is ő volt a kedvencem, egészen azóta, amióta először láttam a TPM-t (és az nem mostanában volt). Palpatine Sith oldalról a favorit, legalábbis a mozgóképes műveket tekintve, és objektíven jobb és befolyásosabb karakter, de még így se kellett sokat gondolkodnom a legjedibb Jedi mellett. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Az állás finoman szólva váratlan. Qui-Gon ugyan Maullal szemben elbukott de úgy tűnik most Palpatine-al szemben van esélye 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 28 perccel korábban, Bomarr írta: Az állás finoman szólva váratlan. Qui-Gon ugyan Maullal szemben elbukott de úgy tűnik most Palpatine-al szemben van esélye Palpi, amikor meglátja az állást: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még legalább hat szavazat leosztásra vár, az idő pedig fogy. @Szisz megint beszippantott a NER, vagy ide érsz? Neeeer jesszum pepi, szerintem engem kiköpne. Eltökélt szándékom volt PS-re dobni, most mégis lehet meggondolom magam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 NEEEEEEEEEEE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: NEEEEEEEEEEE!!!! Pont egyenlőre hozhattam volna. Még variálhatok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Ne érezd magad befolyásolva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 11-10 és 13 perc van hátra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Wow. Qui behúzta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Eddig ez a madness legnagyobb meglepetése. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Éljen, Qui-gon nyert! 1999 óta ő a kedvenc élőszerelős karakterem. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ne érezd magad befolyásolva. Úgy látom nélkülem is meglett volna a meglepi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts