albundy Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Ez az időzítés nem jó ezen a hétvégén a normál AFG-hez és a 720p orenji-hez. Valaki megszánna ezekkel a verziókkal? Al? köszi! Próbáld ezt: star.wars.the.clone.wars.s05e18.hdtv.x264-fqm.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 17. Köszi Al! Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. (szerkesztve) Íme az angol felirat! Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E19.To.Catch.a.Jedi.720p.WEB-DL.x264.AAC.zip Szerkesztve: 2013. Február 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Itt a magyar felirat 720p Web-dl-hez. Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E19.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszi Lok! Maximális ríszpekt. Kiizzadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. (szerkesztve) Köszönöm szépen a feliratot! Nyomás nézni! Ja és Al remélem megdobsz az orenji-hez és normálhoz való időzítéssel, mint múlt héten..előre is köszi! Szerkesztve: 2013. Február 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszi a fordítást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. , és itt a HDTV-s időzítés: ...Ja és Al remélem megdobsz az orenji-hez és normálhoz való időzítéssel, mint múlt héten..előre is köszi! Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E19.HDTV.XviD-AFG.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Kösz Lok! Újabb álmatlan éjszakától mentettél meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszönet mindkettőtöknek! Ha számomra nem is, de a húgomnak, akivel együtt szoktam nézni az új részeket, vitális, hogy legyen magyar felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Kösz Al neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszi Lok és albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 23. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Köszi Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 24. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Lok -nak, itt az angol felirat! Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E20.The.Wrong.Jedi.WEB-DL.x264.AAC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. off: Ody! Nem tudok neked PM-et küldeni. Azt írja, hogy jelenleg nem tudsz üzeneteket fogadni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Most már jöhet, tele volt a postaládám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Mondjuk ha ezt tudom előre, akkor nem mondom le a szombati programom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 2. A végén én sem néztem meg, elkezdtem de nem sokat értettem. Az tuti hogy már csak holnap lesz felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. És íme a várva-várt évadzáró várva-várt magyar felirata! Én a magam részéről szeretném megköszönni az egész évados figyelmet, továbbá Albundy nagyszerű munkáját, aki önként bevállalta az átidőzítgetés unalmas és pepecselős feladatát, amire én lusta lennék. Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E20.HDTV.XviD-AFG.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Köszi Lok! Nehéz volt kivárni. Köszi az egész évados munkát, és kellemes pihenést őszig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Lok! Ez web-dl -re is jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Köszi Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Örök hála az eddigi feliratokért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. , és itt a webdl időzítés:swtcw520-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Köszönöm az egész évados munkátokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 3. Köszi neked is Al! Végre megnézhetem a plazmán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.