Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Még szerencse. Van benne mit javítani, úgy vélem. Remélem a gumitömlőt viszont bent hagyod. Persze, a szövegedbe nagyon nem nyúltam bele, főleg a helyesírási és az esztétikai hibákat javítottam. Itt is van. Star Wars The Clone Wars - 04x17 - The Box.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Köszi még egyszer, Lok és Ody! Szép munka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Köszi és még egyszer bocsánat! Őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy ez téged ennyire mélyen érint. Viszont belerakhattad volna a neved a végére!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Köszi és még egyszer bocsánat! Őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy ez téged ennyire mélyen érint. Viszont belerakhattad volna a neved a végére!! A hosszupuskára meg felirathura feltöltött verzióba már belecsempésztem magam, ha ez megnyugtat . Egyébként a fordításod jó lett, szép munka! A dolgon meg már túltettem magam, úgyhogy nincs harag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. (szerkesztve) A hosszupuskára meg felirathura feltöltött verzióba már belecsempésztem magam, ha ez megnyugtat . Egyébként a fordításod jó lett, szép munka! A dolgon meg már túltettem magam, úgyhogy nincs harag Köszönöm ha így látod, ez nagy dicséret nekem. A másikat majd besöpröm, ha tetszik egy bizonyos személynek. Nagyon örülök, hogy beleírtad a neved! Akkor ezek szerint vállalható a dolog. Szerkesztve: 2012. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Köszi a feliratot uraim! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Kööööszönöm a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. A WB-DL-hez lesz felirat MESTEREK? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. A WB-DL-hez lesz felirat MESTEREK? Ez nem rajtunk múlik fiam. Ha lesz Te tudod meg elsőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Ez nem rajtunk múlik fiam. Ha lesz Te tudod meg elsőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Parancsoljatok! 4x17 - Web-DL felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Szuper, én is most láttam meg az oldalon. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Köszi a feliratot mindkettőtöktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Köszi a feliratot, srácok! Ody, jól sikerült a debütálásod, gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Köszi a feliratot, srácok! Ody, jól sikerült a debütálásod, gratulálok. Köszi Pildi. Örülök, ha tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Már van angol felirat. Most ebédelek, aztán hozzálátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Már van angol felirat. Most ebédelek, aztán hozzálátok. Kitűnő hír, jó munkát és köszönjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Íme a felirat. Star Wars The Clone Wars - 04x18 - Crisis on Naboo.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Íme a felirat. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszi szépen Durd mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszi szépen a feliratot Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszi szépen, Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 11. Köszönet a feliratért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Akinek lenne egy felesleges felirata a WEB-DL-hez ......megköszönném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Akinek lenne egy felesleges felirata a WEB-DL-hez ......megköszönném. Sajnos még nincs WEB-DL. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.