Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Japán szinkron De régóta megnéznék egy SW filmet japán szinkronnal. De szerencsések a németek, ők hallgathatják. Viszont nekem nem tetszik a borító, valahogy nem hozza az SW hangulatot... Szerk: Nincs a BD-jükön angol nyelv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerk: Nincs a BD-jükön angol nyelv Minek az nekik? Bár én tuti kiakadnék ha nem lenne rajta! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megvan a Warner filmek új forgalmazója. A román Pro Video. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Nem biztos, hogy sokkal rosszabb lesz, mint az előző. Mint ahogy olvastam, az irodájuk Pesten van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Nem biztos, hogy sokkal rosszabb lesz, mint az előző. Mint ahogy olvastam, az irodájuk Pesten van. Az alábbi írást ajánlom figyelmedbe: Pro Video forgalmazás Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat. Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük. Maradjunk csak a TCW vonatkozásában. Remélem kiadják soron kívül, hisz nyereséges lehet a karácsonyi szezonban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Reménykedjünk és azt is, hogy jó kiadásban adják ki... AE cikke jó, szegény FHE Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. (szerkesztve) Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani. Szerkesztve: 2009. Szeptember 11. - Darth Revan9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani. Magyar szinkron? Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Magyar szinkron? Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem. Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos. Akkor még egy jó darabig nem is veszed meg. Persze tudom, sokaknak lényeg a szinkron. Számomra már csak élményrombolónak jó. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Engem se nagyon érdekel a magyar szinkron, de ez alapból gyerekeknek készült, nekik pedig jól jönne a magyar hang a kiadványra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Pontosan. Engem sem érdekel a szinkron, de a gyerekeknek meg kell, a többségnek tuti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Azért ezt látva az embernek csorog a nyála. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Jelenjen meg itthon... jelenjen meg itthon... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Jelenjen meg itthon... jelenjen meg itthon... Sajnos erre kevés az esély. Ha nem jön ki rövid időn belül, külföldről fogom megrendelni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Aki jól tud angolul megkérdezhetné tőlük, hogy ki akarják-e adni és mikor? (infoline@provideo.ro) Ahogy olvastam nem zárkóznak el a kérdésektől és válaszolgatnak rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Aki jól tud angolul megkérdezhetné tőlük, hogy ki akarják-e adni és mikor? (infoline@provideo.ro)Ahogy olvastam nem zárkóznak el a kérdésektől és válaszolgatnak rá. Ez jó ötlet! Sajna nem tudok eléggé angolul. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Biztos kiadják. A Star Wars elég népszerű. De azért reméljük, hogy a Provideo nem úgy fog hozzáállni a Star Wars-hoz, mint könyvek terén az Alexandra most teszi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Miért a románoktól kell megkérdezni? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Miért a románoktól kell megkérdezni?Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Mert a cég román. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik. Azt tudtam, hogy a Warner-filmek forgalmazása megszünt, de azt nem hogy újjáéledt, sem azt hogy román céggel.Kösz. Hát én nem bízom a románokban.Magyar cégnek kellett volna maradnia. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Egy kis bemutató, hogy milyen is lesz a külföldi kiadás: http://starwars.com/theclonewars/dvd/news20091023/index.html Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Az üzlet nekik is csak üzlet, nem biztos, hogy rosszabbul járunk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Egy kis bemutató, hogy milyen is lesz a külföldi kiadás: Nem rossz Igazság szerint a filmeknek miért nem csináltak ilyen hiperszuper megjelenést? A többi nagy sorozat kiadásai mellett az SW-filmek majdnem fapadosnak számítanak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nem rossz Igen, ez egy csodás kiadás lesz. Viszont a lemezek nem szeretik az ilyen állapotot, amint megvesszük így majd a kiadványt át kell rakni rendes tokba őket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nekem az Ep3 regényváltozata van meg angolul hangoskönyv formátumban, és ott egy CD méretű dobozba csomagolták mind a 14 lemezt egy nagyon klassz kihajtható rendszerű borítóba, plusz az egészet a dobozban hungarocell védi. Szerintem abban akármeddig ellesznek a lemezek. Lehetne ilyet csinálni DVD-vel is sorozatok esetén, DVD-tok méretben. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hm... megnézném ezt az audiobook-ot, hogy néz ki mert eddig nem találkoztam vele A lemezek sima papíron vagy kis lemez helyeken vannak (úgy mint a digipackban vagy az amaray tokban)? (mondjuk az se mindegy milyen digibookban lesz az évad. Olyanban mint a Poltergeist vagy olyanban, mint pl. a GTA:SA?) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.