kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remélem az extrák kapnak magyar feliratot, mert anélkül kutyafülét se ér "megint" így a dupla lemezes kiadás. Erre már átállhatnának. :S Majd én készítek rá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Majd én készítek rá. Ez remek hír és örülök neki, csakhogy nem tudom, hogy DVD formátumra hogy lehet majd ráilleszteni. Ha csak nem lesz valaki aki úgy tölti fel torrentre, hogy aviba. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Köszi Oldie! Hát igen, az Xpressben nem lehet csalódni Hátha még a végén a fémdobozt is elérik, hogy legyen Szerkesztve: 2008. Október 3. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remek hír! Köszi az infót Oldie! Bár ahogy elnézem elég sokára fog megjelenni nálunk. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remek hír! Köszi az infót Oldie! Bár ahogy elnézem elég sokára fog megjelenni nálunk. Az EP3 dvd-ig is kibírtuk(bár én akkor csendes magányban)... Az hat és fél hónap volt, ez meg csak négy... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Az EP3 dvd-ig is kibírtuk(bár én akkor csendes magányban)... Az hat és fél hónap volt, ez meg csak négy... Jaja, még így is elég korán jön ki. Mondjuk nem mintha ez most olyan nagy baj lenne. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Örüljünk, hogy egyáltalán nálunk is megjelenik. (úgy látszik ez a nap emlékezetes lesz (sorozat indulása, DVD megjelenésének híre) És az Xpress-től még várhatóak hozzá jó dolgok. Fémdoboz, vagy papírtok, vagy hasonlók. (lsd. Sweeney Todd, Indy 4, Ghost in the Shell ...stb) Szerkesztve: 2008. Október 3. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Reméljük elegendő megrendelés gyűlik össze hozzá. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Lehet előrendelni http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...230496098349147 Na ez az! Nem kell ide amazon. Persze jobb lenne karácsony előtt, de én így is örülök. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Én is drukkolok. De azért a fémdobozos változatot felejtsétek el, ilyen kis bevételű filmnél nem próbálnák be sajnos. Szerintem feknije se lesz. Szerencsére az emberek mindig rákapnak az xpressen ezekre az akciókra, szóval szerintem a 2 dvd-s kiadás már borítékolható. Pildi: Az amazonon elég drága árak vannak, ebay rulezzz. Ha esetleg nem jelenik meg az extra változat a Clone Wars-ból, szerintem nyugodtan megrendelhetitek onnan, kijöne 3000 forintból. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Steelbookot meg ha külön árulnak, vehetünk. (Na ez eléggé Yodás mondat volt. ) Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Pildi: Az amazonon elég drága árak vannak, ebay rulezzz. Ha esetleg nem jelenik meg az extra változat a Clone Wars-ból, szerintem nyugodtan megrendelhetitek onnan, kijöne 3000 forintból. Én már a múltkor néztem az e-bay-t, amikor a filmzenei CD-nél ajánlottad, de ott használt cuccokat lehet venni, úgy láttam. Megmondom őszintén, ilyesmit használtan venni nincs nagy kedvem. Az amerikai amazon pedig egyáltalán nem drága (az angol és a német az), csupán DVD-ben más kódolású, mint amit mi használunk (én normál DVD lejátszón nézem a filmeket), így ebben a termék kategóriában nem jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Na ez jó hír bár amikor megláttam a megjelenési dátumot kicsit elszontyolodtam(hol van még 2009 január?).Mindegy, lényeg, hogy lesz.Én nem rendelem elő, majd akkor ha megjelenik foglalkozok vele. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. * Kisfilm - Webizód: Hősök (kb. 3 p.) Hősök?!?! Krande! Nem is mondtad, hogy leszerződtél Lucasékkal! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Na ez jó hír bár amikor megláttam a megjelenési dátumot kicsit elszontyolodtam(hol van még 2009 január?).Mindegy, lényeg, hogy lesz.Én nem rendelem elő, majd akkor ha megjelenik foglalkozok vele. Rendeld elő! Ha nem teszed meg nem lesz! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Ez mi lehet?"A digital copy of the movie to watch on the go" Na, ez egy olyan dolog, hogy Ipodra, PSP-re, PDA-ra lehet másolni a filmet és úgy nézheted. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Én már a múltkor néztem az e-bay-t, amikor a filmzenei CD-nél ajánlottad, de ott használt cuccokat lehet venni, úgy láttam. Megmondom őszintén, ilyesmit használtan venni nincs nagy kedvem. Az amerikai amazon pedig egyáltalán nem drága (az angol és a német az), csupán DVD-ben más kódolású, mint amit mi használunk (én normál DVD lejátszón nézem a filmeket), így ebben a termék kategóriában nem jó. Minden kapható az eBay-en, legyen az használt vagy teljesen új. Én is újjonnan rendeltem múltkor dvd-t. Ha angliából rendelsz(R1), akkor amiatt se kell aggódnod hogy más régiókódú, mivel európán belül azonosak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Rendeljétek elő sokan, hogy legyen kétlemezes verzió http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...033349979679857 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Lentebb már be volt linkelve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. (szerkesztve) Lentebb már be volt linkelve. Hupsz, tényleg Sorry, azt nem vettem észre a múltkor. A korral jár Szerkesztve: 2008. Október 6. - Dzséjt Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Rendeljétek elő sokan, hogy legyen kétlemezes verzióhttp://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...033349979679857 Kérést vettem Végre újra "átélhetem" azt a nagyon nagyon jó érzést, hogy Star Wars kiadvány rendelek. Olyan izgatott vagyok mint egy kisgyerek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Én is megrendeltem, rajtam nem fog múlni. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Én is megrendeltem, rajtam nem fog múlni. Én is csatlakoztam az előrendelők táborához, most már a szurkolás marad Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Negyedik bekezdés. Elolvasni. (HP5 kép előtt) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hmm... érdekes hír Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehetett már tudni, csak sejteni nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Nocsak! Megvan a FullHD plazma, meg a Blu-ray lejátszó? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. (szerkesztve) Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Szintén lehet. Igaz, hogy nincs lejátszóm, de kitér dekel? Szerkesztve: 2008. Október 29. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Nocsak! Megvan a FullHD plazma, meg a Blu-ray lejátszó? Ahogy száguld az OTP simááán. Egyébként ha nem lesz, akkor is megveszem. A polcom elálldogál majd, nem romlik meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.