kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remélem az extrák kapnak magyar feliratot, mert anélkül kutyafülét se ér "megint" így a dupla lemezes kiadás. Erre már átállhatnának. :S Majd én készítek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Majd én készítek rá. Ez remek hír és örülök neki, csakhogy nem tudom, hogy DVD formátumra hogy lehet majd ráilleszteni. Ha csak nem lesz valaki aki úgy tölti fel torrentre, hogy aviba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Köszi Oldie! Hát igen, az Xpressben nem lehet csalódni Hátha még a végén a fémdobozt is elérik, hogy legyen Szerkesztve: 2008. Október 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remek hír! Köszi az infót Oldie! Bár ahogy elnézem elég sokára fog megjelenni nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remek hír! Köszi az infót Oldie! Bár ahogy elnézem elég sokára fog megjelenni nálunk. Az EP3 dvd-ig is kibírtuk(bár én akkor csendes magányban)... Az hat és fél hónap volt, ez meg csak négy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Az EP3 dvd-ig is kibírtuk(bár én akkor csendes magányban)... Az hat és fél hónap volt, ez meg csak négy... Jaja, még így is elég korán jön ki. Mondjuk nem mintha ez most olyan nagy baj lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Örüljünk, hogy egyáltalán nálunk is megjelenik. (úgy látszik ez a nap emlékezetes lesz (sorozat indulása, DVD megjelenésének híre) És az Xpress-től még várhatóak hozzá jó dolgok. Fémdoboz, vagy papírtok, vagy hasonlók. (lsd. Sweeney Todd, Indy 4, Ghost in the Shell ...stb) Szerkesztve: 2008. Október 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Reméljük elegendő megrendelés gyűlik össze hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Lehet előrendelni http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...230496098349147 Na ez az! Nem kell ide amazon. Persze jobb lenne karácsony előtt, de én így is örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Én is drukkolok. De azért a fémdobozos változatot felejtsétek el, ilyen kis bevételű filmnél nem próbálnák be sajnos. Szerintem feknije se lesz. Szerencsére az emberek mindig rákapnak az xpressen ezekre az akciókra, szóval szerintem a 2 dvd-s kiadás már borítékolható. Pildi: Az amazonon elég drága árak vannak, ebay rulezzz. Ha esetleg nem jelenik meg az extra változat a Clone Wars-ból, szerintem nyugodtan megrendelhetitek onnan, kijöne 3000 forintból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Steelbookot meg ha külön árulnak, vehetünk. (Na ez eléggé Yodás mondat volt. ) Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Pildi: Az amazonon elég drága árak vannak, ebay rulezzz. Ha esetleg nem jelenik meg az extra változat a Clone Wars-ból, szerintem nyugodtan megrendelhetitek onnan, kijöne 3000 forintból. Én már a múltkor néztem az e-bay-t, amikor a filmzenei CD-nél ajánlottad, de ott használt cuccokat lehet venni, úgy láttam. Megmondom őszintén, ilyesmit használtan venni nincs nagy kedvem. Az amerikai amazon pedig egyáltalán nem drága (az angol és a német az), csupán DVD-ben más kódolású, mint amit mi használunk (én normál DVD lejátszón nézem a filmeket), így ebben a termék kategóriában nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Na ez jó hír bár amikor megláttam a megjelenési dátumot kicsit elszontyolodtam(hol van még 2009 január?).Mindegy, lényeg, hogy lesz.Én nem rendelem elő, majd akkor ha megjelenik foglalkozok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. * Kisfilm - Webizód: Hősök (kb. 3 p.) Hősök?!?! Krande! Nem is mondtad, hogy leszerződtél Lucasékkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Na ez jó hír bár amikor megláttam a megjelenési dátumot kicsit elszontyolodtam(hol van még 2009 január?).Mindegy, lényeg, hogy lesz.Én nem rendelem elő, majd akkor ha megjelenik foglalkozok vele. Rendeld elő! Ha nem teszed meg nem lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Ez mi lehet?"A digital copy of the movie to watch on the go" Na, ez egy olyan dolog, hogy Ipodra, PSP-re, PDA-ra lehet másolni a filmet és úgy nézheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Én már a múltkor néztem az e-bay-t, amikor a filmzenei CD-nél ajánlottad, de ott használt cuccokat lehet venni, úgy láttam. Megmondom őszintén, ilyesmit használtan venni nincs nagy kedvem. Az amerikai amazon pedig egyáltalán nem drága (az angol és a német az), csupán DVD-ben más kódolású, mint amit mi használunk (én normál DVD lejátszón nézem a filmeket), így ebben a termék kategóriában nem jó. Minden kapható az eBay-en, legyen az használt vagy teljesen új. Én is újjonnan rendeltem múltkor dvd-t. Ha angliából rendelsz(R1), akkor amiatt se kell aggódnod hogy más régiókódú, mivel európán belül azonosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Rendeljétek elő sokan, hogy legyen kétlemezes verzió http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...033349979679857 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Lentebb már be volt linkelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. (szerkesztve) Lentebb már be volt linkelve. Hupsz, tényleg Sorry, azt nem vettem észre a múltkor. A korral jár Szerkesztve: 2008. Október 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Rendeljétek elő sokan, hogy legyen kétlemezes verzióhttp://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...033349979679857 Kérést vettem Végre újra "átélhetem" azt a nagyon nagyon jó érzést, hogy Star Wars kiadvány rendelek. Olyan izgatott vagyok mint egy kisgyerek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Én is megrendeltem, rajtam nem fog múlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Én is megrendeltem, rajtam nem fog múlni. Én is csatlakoztam az előrendelők táborához, most már a szurkolás marad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Negyedik bekezdés. Elolvasni. (HP5 kép előtt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hmm... érdekes hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehetett már tudni, csak sejteni nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Nocsak! Megvan a FullHD plazma, meg a Blu-ray lejátszó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. (szerkesztve) Lehet, hogy ez lesz az első BR lemezem. Szintén lehet. Igaz, hogy nincs lejátszóm, de kitér dekel? Szerkesztve: 2008. Október 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Nocsak! Megvan a FullHD plazma, meg a Blu-ray lejátszó? Ahogy száguld az OTP simááán. Egyébként ha nem lesz, akkor is megveszem. A polcom elálldogál majd, nem romlik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.