Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Japán szinkron :D

De régóta megnéznék egy SW filmet japán szinkronnal. De szerencsések a németek, ők hallgathatják.

Viszont nekem nem tetszik a borító, valahogy nem hozza az SW hangulatot... :D

Szerk: Nincs a BD-jükön angol nyelv :)

Hozzászólás ideje:

Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.

Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.

Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük.

Maradjunk csak a TCW vonatkozásában. Remélem kiadják soron kívül, hisz nyereséges lehet a karácsonyi szezonban.

Hozzászólás ideje:

Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. :lol:

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. :lol:

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani.

Magyar szinkron? :lol: Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem.

Hozzászólás ideje:
Magyar szinkron? :lol: Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem.

Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. :lol: A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. :lol: A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos.

Akkor még egy jó darabig nem is veszed meg. :lol: Persze tudom, sokaknak lényeg a szinkron. Számomra már csak élményrombolónak jó. :lol:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Aki jól tud angolul megkérdezhetné tőlük, hogy ki akarják-e adni és mikor? (infoline@provideo.ro)

Ahogy olvastam nem zárkóznak el a kérdésektől és válaszolgatnak rá. :)

Hozzászólás ideje:

Biztos kiadják. A Star Wars elég népszerű.

De azért reméljük, hogy a Provideo nem úgy fog hozzáállni a Star Wars-hoz, mint könyvek terén az Alexandra most teszi.

Hozzászólás ideje:
Miért a románoktól kell megkérdezni?
Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik.
Hozzászólás ideje:
Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik.

Azt tudtam, hogy a Warner-filmek forgalmazása megszünt, de azt nem hogy újjáéledt, sem azt hogy román céggel.Kösz.

Hát én nem bízom a románokban.Magyar cégnek kellett volna maradnia.

Hozzászólás ideje:
Egy kis bemutató, hogy milyen is lesz a külföldi kiadás:

Nem rossz :) Igazság szerint a filmeknek miért nem csináltak ilyen hiperszuper megjelenést? A többi nagy sorozat kiadásai mellett az SW-filmek majdnem fapadosnak számítanak.

Hozzászólás ideje:
Nem rossz :)
Igen, ez egy csodás kiadás lesz. Viszont a lemezek nem szeretik az ilyen állapotot, amint megvesszük így majd a kiadványt át kell rakni rendes tokba őket.
Hozzászólás ideje:

Nekem az Ep3 regényváltozata van meg angolul hangoskönyv formátumban, és ott egy CD méretű dobozba csomagolták mind a 14 lemezt egy nagyon klassz kihajtható rendszerű borítóba, plusz az egészet a dobozban hungarocell védi. Szerintem abban akármeddig ellesznek a lemezek.

Lehetne ilyet csinálni DVD-vel is sorozatok esetén, DVD-tok méretben. :)

Hozzászólás ideje:

Hm... megnézném ezt az audiobook-ot, hogy néz ki mert eddig nem találkoztam vele :)

A lemezek sima papíron vagy kis lemez helyeken vannak (úgy mint a digipackban vagy az amaray tokban)?

(mondjuk az se mindegy milyen digibookban lesz az évad. Olyanban mint a Poltergeist vagy olyanban, mint pl. a GTA:SA?)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.