Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Japán szinkron De régóta megnéznék egy SW filmet japán szinkronnal. De szerencsések a németek, ők hallgathatják. Viszont nekem nem tetszik a borító, valahogy nem hozza az SW hangulatot... Szerk: Nincs a BD-jükön angol nyelv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerk: Nincs a BD-jükön angol nyelv Minek az nekik? Bár én tuti kiakadnék ha nem lenne rajta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megvan a Warner filmek új forgalmazója. A román Pro Video. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Nem biztos, hogy sokkal rosszabb lesz, mint az előző. Mint ahogy olvastam, az irodájuk Pesten van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Nem biztos, hogy sokkal rosszabb lesz, mint az előző. Mint ahogy olvastam, az irodájuk Pesten van. Az alábbi írást ajánlom figyelmedbe: Pro Video forgalmazás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat. Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük. Maradjunk csak a TCW vonatkozásában. Remélem kiadják soron kívül, hisz nyereséges lehet a karácsonyi szezonban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Reménykedjünk és azt is, hogy jó kiadásban adják ki... AE cikke jó, szegény FHE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. (szerkesztve) Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani. Szerkesztve: 2009. Szeptember 11. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hajaj, ezek biza nem túl jó dolgok. Szépen nézünk majd ki ha nem lesz magyar szinkron a TCW-n. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a BR kiadásról le kell majd mondani. Magyar szinkron? Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Magyar szinkron? Engem nem érdekel a magyar szinkron, még ha lenne rajta akkor sem. Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hát szerintem sokakat érdekel. Pl. engem is. A Sagat is azért nem vettem meg DVD-n, mert az EP3 kivételével nem szinkronos. Akkor még egy jó darabig nem is veszed meg. Persze tudom, sokaknak lényeg a szinkron. Számomra már csak élményrombolónak jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Engem se nagyon érdekel a magyar szinkron, de ez alapból gyerekeknek készült, nekik pedig jól jönne a magyar hang a kiadványra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Pontosan. Engem sem érdekel a szinkron, de a gyerekeknek meg kell, a többségnek tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Azért ezt látva az embernek csorog a nyála. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Jelenjen meg itthon... jelenjen meg itthon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Jelenjen meg itthon... jelenjen meg itthon... Sajnos erre kevés az esély. Ha nem jön ki rövid időn belül, külföldről fogom megrendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Aki jól tud angolul megkérdezhetné tőlük, hogy ki akarják-e adni és mikor? (infoline@provideo.ro) Ahogy olvastam nem zárkóznak el a kérdésektől és válaszolgatnak rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Aki jól tud angolul megkérdezhetné tőlük, hogy ki akarják-e adni és mikor? (infoline@provideo.ro)Ahogy olvastam nem zárkóznak el a kérdésektől és válaszolgatnak rá. Ez jó ötlet! Sajna nem tudok eléggé angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Biztos kiadják. A Star Wars elég népszerű. De azért reméljük, hogy a Provideo nem úgy fog hozzáállni a Star Wars-hoz, mint könyvek terén az Alexandra most teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Miért a románoktól kell megkérdezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Miért a románoktól kell megkérdezni?Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Mert a cég román. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Mert az FHE-től a Warner elvette a kiadási jogokat egyik napról a másikra (bővebben itt) és a román Pro Video-nak adta azt. Így hát a közeli országokat a Pro Video látja el Warneres filmekkel. A HP6-ról lehet eddig tudni, hogy hogyan adják ki (4 kiadásban lesz bővebben itt) és ez elég biztatóan hangzik. Azt tudtam, hogy a Warner-filmek forgalmazása megszünt, de azt nem hogy újjáéledt, sem azt hogy román céggel.Kösz. Hát én nem bízom a románokban.Magyar cégnek kellett volna maradnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Egy kis bemutató, hogy milyen is lesz a külföldi kiadás: http://starwars.com/theclonewars/dvd/news20091023/index.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Az üzlet nekik is csak üzlet, nem biztos, hogy rosszabbul járunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Egy kis bemutató, hogy milyen is lesz a külföldi kiadás: Nem rossz Igazság szerint a filmeknek miért nem csináltak ilyen hiperszuper megjelenést? A többi nagy sorozat kiadásai mellett az SW-filmek majdnem fapadosnak számítanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nem rossz Igen, ez egy csodás kiadás lesz. Viszont a lemezek nem szeretik az ilyen állapotot, amint megvesszük így majd a kiadványt át kell rakni rendes tokba őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nekem az Ep3 regényváltozata van meg angolul hangoskönyv formátumban, és ott egy CD méretű dobozba csomagolták mind a 14 lemezt egy nagyon klassz kihajtható rendszerű borítóba, plusz az egészet a dobozban hungarocell védi. Szerintem abban akármeddig ellesznek a lemezek. Lehetne ilyet csinálni DVD-vel is sorozatok esetén, DVD-tok méretben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hm... megnézném ezt az audiobook-ot, hogy néz ki mert eddig nem találkoztam vele A lemezek sima papíron vagy kis lemez helyeken vannak (úgy mint a digipackban vagy az amaray tokban)? (mondjuk az se mindegy milyen digibookban lesz az évad. Olyanban mint a Poltergeist vagy olyanban, mint pl. a GTA:SA?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.