Iqvi Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. Ebben had legyek addig szkeptikus amíg nem látom a Ventresses részt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: Január 25. Mondjuk szerintem a visszatért halott vagy halottnak hitt karakterek listája sem olyan hűde hosszú még: Ténylegesen feltámasztott: Palpatine, és valószínűleg ide fog Ventress csatlakozni. Halottnak gondolt: Boba Fett, Darth Maul, Echo, Trench, Fennec Shand (Most csak azokat számoltam, akiket egy konkrét műben úgy állítottak be, mintha meghaltak volna vagy tényleg meghaltak, aztán évekkel később, egy időben később játszódó teljesen más műben vagy szezonban visszatértek. Az Erőszellemeket, flashbackeket, hologramokat, emlékképeket, Erővíziókat, az ugyanabban a filmben/szezonban/epizódban visszatérteket és az eleve holtnak megírt entitásokat kihagytam.) Ezek jutottak kapásból eszembe. Van még valaki? Ha van is, nem hiszem, hogy többen lennének, mint azok, akik nem tértek vissza. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. (szerkesztve) Spoiler Loden Greatstorm. Aki olvasott THR-t az tudja hogyan kell érteni Szerkesztve: Január 25. - Iqvi Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. (szerkesztve) Mondjuk erre egy spoiler nem ártott volna Szerkesztve: Január 25. - Dzséjt Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. Just now, Darth Cupsy said: Mondjuk erre egy spoiler nem ártott volna Szerintem annyira durva spoiler nem volt, de berakom spoiler mögé. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. 1 órával korábban, Iqvi írta: Szerintem annyira durva spoiler nem volt, de berakom spoiler mögé. OFF: Spoiler Én arra gondolok, hogy olvastam azt a könyvet amiben porrá lesz, viszont nem olvastam még az összes THR könyvet- képregényt, viszont a hsz-edből és abból, hogy ezt Dzséjt hszre írtad erősen arra tudok következtetni, hogy majd valahogy visszahozzák, ha valóban így lesz, akkor mikor odaérek az olvasásban már nem lesz meglepő 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. Just now, Darth Cupsy said: OFF: Hide contents Én arra gondolok, hogy olvastam azt a könyvet amiben porrá lesz, viszont nem olvastam még az összes THR könyvet- képregényt, viszont a hsz-edből és abból, hogy ezt Dzséjt hszre írtad erősen arra tudok következtetni, hogy majd valahogy visszahozzák, ha valóban így lesz, akkor mikor odaérek az olvasásban már nem lesz meglepő Spoiler Neem, én ezt azért írtam, mert Dzséjt még nem olvasta a THR-t és meg akartam ezzel trollkodni. 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. Szerintem Ventressnek a vissza hozatala az egyik legjobb döntés volt a Disneys Lucasfilm részéről, még ha kicsit kacifántos is lesz megmagyarázni, hogy miért él még mindig. Egy érdekes árnyaltabb női karakter volt, még sok potenciállal, aki épphogy csak elkezdte a saját útját járni, amikor megölték és a TCW kaszája miatt az ő sztorija sem kaphatott olyan formájú lezárást, amilyen egyébként lehetett volna. Ez ma már talán szerencse. Igaz, a Bad Batch-ben csak vendégszerepelt, de legalább végre láthattuk a Dark Disciple-os verzióját meganimálva. Várom, mikor tűnik majd fel újra. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. No igen, ő kicsit lóg a levegőben. Gondolom nem csupán a TBB kedvéért hozták vissza. Érdekes lesz látni mi a cél vele. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: No igen, ő kicsit lóg a levegőben. Gondolom nem csupán a TBB kedvéért hozták vissza. Érdekes lesz látni mi a cél vele. Szerintem ez olyan, mint amikor Ahsokát először láthattuk a Mandalorianban. Először meg akarták nézni, milyen fogadtatást kap a karakter és attól függ, mennyit látjuk majd még. Én úgy tudom/sejtem, sokan örültek neki, de gondolom megosztó volt maga a feltámasztása, mint anno Maulé/Palpatiné. Egy starwars.com-os interjúban a Ventresst alakító Nika Futterman mondta, hogy Filoniék előálltak egy pár ötlettel arról, hogyan térhetett vissza és valószínűleg majd kapunk egy sztorit erről. Plusz, ők is rájöttek, hogy még volt potenciál a karakterben. Én el tudom képzelni, hogy az Éjnővéreknek van valami ritka speckó varázslata, amivel egyesek képesek visszatérni a halálból. Eddig is láthattuk, hogy tudnak olyan dolgokat is, amit a sithek és a jedik nem. Anno Filoni beszélt arról, hogy a TCW kaszája előtt még gondolkozott olyan sztorin, ahol újra összefog Ahsoka és Ventress, mert érdekes volt a dinamikájuk. Szerintem is, szóval ez lehet majd egy opció. Asajj esetleg tudhatja azt is, mi van Quinlan Vos-szal, akiről már teaselték, hogy túlélte a 66-os parancsot és a Dark Discipleben elég közel kerültek egymáshoz. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Most, hogy Thrawn hozott egy csapat Éjnővért a galaxisba, lehet szükség lesz valakire, aki több ismerettel rendelkezik a mágiájukról és Ahsokáék (ha vissza keverednek ők is a galaxisba) vagy Ezráék felkeresik. Érdekes lenne látni élőszereplősben 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. 13 órával ezelőtt, LordGravon írta: Várom, mikor tűnik majd fel újra. A Starwars.comos interjúból sokan azt szűrték le, hogy a következő nagy animációs projekt (egyik) főszereplője Ventress lehet. Egy újabb sötét időkben játszódó sorozat, amely akár a Rejtett Ösvényről is szólhat. Ugye a szervezetet a Kenobi hozta be a kánonba, a Jedi: Survivor videójáték kicsit kibővítette azt és tudjuk jól, hogy Quinlan Vos meg lett említve az Obi-wan sorozatban, mint az Ösvény egyik embere. És mivel Vos és Ventress régen együtt voltak, nem elképzelhetetlen, hogy ezt a vonalat vennék elő és zárnák le és akkor a Rejtett Ösvény dolgaiba is jobban belemehetnének (további jedik megjelenése, csak gondoljunk a TCW ifjoncaira, Gungi már már a Bad Batchben felbukkant, mi van a többiekkel?) és akkor arról nem beszélve, hogy a Maul-Qi'ra-Vörös Hajnal szálat bár továbbvitték, de a lényeges dolgokra csak említést tettek, látni nem láttunk semmit. Tessék, itt van máris egy új sorozat. Bár én más korszakot látnák szívesen, de ismerve a Lucasfilmet, animációs fronton (pláne, ha marad az animációs stílus) valószínűleg efelé mehetünk. Persze lehet inkább egy Tales szériában mesélik tovább a dolgot. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Önmagában nem látok sok potenciált ebben az ösvény dologban. Háttérnek tök jó, de erre építeni egy sorozatot, még ha az animációs is.....hááááát. Annyi izgalmasabb téma lenne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Szerintem minden a tálaláson és azon múlik, hogy milyen pluszt tudnak hozzátenni az adott dologhoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. Sok pluszt ehhez a korszakhoz már nem igen lehet hozzátenni. 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Október 31. Hozzászólás ideje: Október 31. 1 órával korábban, Bence1997 írta: A Starwars.comos interjúból sokan azt szűrték le, hogy a következő nagy animációs projekt (egyik) főszereplője Ventress lehet. Egy újabb sötét időkben játszódó sorozat, amely akár a Rejtett Ösvényről is szólhat. Ugye a szervezetet a Kenobi hozta be a kánonba, a Jedi: Survivor videójáték kicsit kibővítette azt és tudjuk jól, hogy Quinlan Vos meg lett említve az Obi-wan sorozatban, mint az Ösvény egyik embere. És mivel Vos és Ventress régen együtt voltak, nem elképzelhetetlen, hogy ezt a vonalat vennék elő és zárnák le és akkor a Rejtett Ösvény dolgaiba is jobban belemehetnének (további jedik megjelenése, csak gondoljunk a TCW ifjoncaira, Gungi már már a Bad Batchben felbukkant, mi van a többiekkel?) és akkor arról nem beszélve, hogy a Maul-Qi'ra-Vörös Hajnal szálat bár továbbvitték, de a lényeges dolgokra csak említést tettek, látni nem láttunk semmit. Tessék, itt van máris egy új sorozat. Bár én más korszakot látnák szívesen, de ismerve a Lucasfilmet, animációs fronton (pláne, ha marad az animációs stílus) valószínűleg efelé mehetünk. Ezt mondjuk egy Disney+-os önálló animációs filmben meg lehetne valósítani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.