Domino Hozzászólás ideje: 2013. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 30. Köszönöm szépen a választ Nute!! )) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. De először még végigolvasom Stephen King-től a Setét Tornyot majd utánna állok neki a Halálosztagnak, ami szerintem még jó 1-2 hónap Ha az elején kezded, akkor nem csak 1-2 hónap, mert az egy nagyon hosszú sorozat 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Ha az elején kezded, akkor nem csak 1-2 hónap, mert az egy nagyon hosszú sorozat Már a 3. könyvnél járok 1 hónap alatt, szerintem lehet tartani 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Szerintetek melyik könyv jöjjön az Imperial Commando : 501'st után? Crosscurrent és Riptide, Cloak of Deception, Knight Errant, Shadow Games, vagy a The Force Unleashed 2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Már a 3. könyvnél járok 1 hónap alatt, szerintem lehet tartani A Setét Torony-sorozat olvastatja magát, én anno a hét kötetet három hét alatt daráltam le. Szerintetek melyik könyv jöjjön az Imperial Commando : 501'st után? Crosscurrent és Riptide, Cloak of Deception, Knight Errant, Shadow Games, vagy a The Force Unleashed 2? Vagy a Knight Errant vagy a Cloak of Deception. Bár igazából a TFU 2-n kívül mindegyik könyvnek örülnék. A 2014-es év nagyon erős lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Aktuális új információ a Sword of the Jedi trilógiával kapcsolatban. Még maga Christie Golden se tudja, hogy megjelenik-e, vagy sem. Jelenleg a trilógia ugyanolyan elfeledett fázisban van, mint a Paul Kemp duológia. http://clubjade.net/?p=56595 Ezek szerint a LucasBooks csak a Post Return of the Jedi könyvekkel kapcsolatban helyezkedett várakozó álláspontra. Egyéb korszakokban játszódó könyvek megjelenhetnek. Szerintem azért sincs túl sok könyv előrejelezve 2014-re mert eredetileg a Kemp és Golden-féle könyveket akarták kiadni, de az új trilógia miatt nem merik. Valószínűnek tartom a LucasBooks eddigi nyilatkozatai alapján, hogy a háttérben folynak bizonyos egyeztetések, más könyvek megjelenésével kapcsolatban. Nem lenne meglepő, ha a fentebb említett 5 könyvet törölnék és helyettük más korszakokban játszódó könyvek jelennének meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Vagy épp az öt darab törölt regény helyett nem jön semmi. Időbe kerül megírni egy-egy vadonatúj regényt, és ha ezek már meglennének írva, akkor tudnánk róla. Esetleg még korábban törölt/mellőzött projektek jöhetnek szóba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Vagy a Knight Errant vagy a Cloak of Deception. Bár igazából a TFU 2-n kívül mindegyik könyvnek örülnék. A 2014-es év nagyon erős lesz. Ez igaz, ha 2014-ben teljesíteni akarják a maradék könyvekre vonatkozó szerződést, akkor 2014-ben 8 regényt kéne kiadni. Vagy épp az öt darab törölt regény helyett nem jön semmi. Időbe kerül megírni egy-egy vadonatúj regényt, és ha ezek már meglennének írva, akkor tudnánk róla. Esetleg még korábban törölt/mellőzött projektek jöhetnek szóba. Igen, tényleg időbe telhet, de lehet, hogy az 5 törölt regényt helyettesítő könyvek csak 2015-2016 folyamán jelennének meg. Egyébként nem lennék meglepve, ha mondjuk 2014 tavaszán jelentenének be 2-3 olyan új könyvet, amit titokban már rég lefixáltak és ezek 2014 végén, illetve 2015 elején jelennének meg. A Maul: Lockdown is derült égből pottyant le, elég későn jelentették be a megjelenését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Majdnem kétezer szavazattal a legnépszerűbb SW könyvsorozatok jelenleg: http://www.eucantina.net/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. A Coruscant Nights (számomra) meglepően elől van. Remélem, a következő szerződéscsomagba belefér. A Republic Commando és a Darth Bane fej-fej mellett. Ha a kettő közül kell választani, én az előbbire tenném a voksom, pedig a sorozatból még csak 2 és fél könyvet olvastam el. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Az előbbi a jobb nálam is Amire én szavaztam, az az 1%-os mezőnyben kullog Régi kedvenc, nem hagytam cserben, bár amennyire szorosan áll az első két helyezett, talán mégis az újra kellett volna szavazni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Gondolom az X-szárnyúakra szavaztál. Jelenleg 6 %-on áll, számomra elég meglepő ez a rossz helyezés. Azt hittem nagy kedvenc odaát. A másik, ami indokolatlanul hátul van véleményem szerint, az a néhai A. C. Crispin Han Solo-trilógiája. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. A 6% se rossz. Még a legtöbb szavazatot elért kategóriáknál sincs 10%-nál jobb arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Igaz, inkább a helyezést érzem rossznak (jelenleg 9.) Bár 2000 szavazat nem éppen reprezentatív, de azért az NJO 7. helye jól jelzi, hogy meglehetősen népszerű sorozat az USA-ban. Szerintem itthon is lenne piaca, csak ne lenne ilyen hosszú. Persze, az új filmet mindenképp ki kell várni, hogy lássuk, mi lesz az Endor utáni EU sorsa. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Republic Commando: Tűzharc. 100 oldalt olvastam el eddig, és nagyon tetszik. Már eddig egy csomó minden kiderült a klónkommandósok kiképzéséről, életéről. Az milyen durva már hogy éles lézerrel lőnek a gyakorlatokon, vagy ami nagyon tetszett hogy furcsán méregették egymást először a Jedik és a klónok. Ami érthető hisz egyik sem ismerte a másikat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. http://swbooks.co.uk/archive/polls/fans-favourites-2013.htm Szavazzatok! JJ Miller indén tarolt Szerintem ez lelkesíti majd a későbbi munkáiban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Milyen szépen vezet a Kenobi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Gondolom az X-szárnyúakra szavaztál. Jelenleg 6 %-on áll, számomra elég meglepő ez a rossz helyezés. Azt hittem nagy kedvenc odaát. Nem, hanem a Thrawn-duológiára, nekem abban minden benne van, amit szeretek az EU-ban Köztük az összes kedvenc karakterem Szimplán csak érzelmi szavazás volt részemről. Republic Commando: Tűzharc. 100 oldalt olvastam el eddig, és nagyon tetszik. Már eddig egy csomó minden kiderült a klónkommandósok kiképzéséről, életéről. És ez még csak a kezdet 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Nem, hanem a Thrawn-duológiára, nekem abban minden benne van, amit szeretek az EU-ban Köztük az összes kedvenc karakterem Szimplán csak érzelmi szavazás volt részemről. Hát igen az tényleg elég hátul van. Pedig A jövő látomása Zahn legjobb és legizgalmasabb regénye, meglátásom szerint. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Szerintem is az a legjobbja, persze azon túl, hogy az összes csempészem, X-szárnyú pilóták és a többiek is mind szerepelnek ebben az egy regényben És igazán megkedveltem a két regényből Pellaeon karakterét. Úgy látszik, ő is "intézménnyé" nőtte ki magát időközben, mivel szóba kerül a RepComban is. Úgy látszik, Travissnek külön érzéke volt hozzá, hogy olyan ep6 utáni EU-s dolgokat hozzon be, amit a régi sztorik rajongói biztosan tudnak értékelni, és még csak az sem mondható, hogy kilóg a lóláb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Nálam Zahn-nál a Kirajzás a kedvenc. És még A túlélők keresésével, valamint a Válaszutakkal voltam még nagyon elégedett. A jövő látomása is nagyon jó lett, a régiek közül az egyik legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. A Kirajzás nekem is nagyon tetszik, de szerintem feleslegesen elnyújtott a felvezetés. Szakadár-fanként azért örültem Passel Argente cameo felbukkanásának. Amikor a cselekmény már a hajón játszódik, akkor már pörgős és izgalmas a könyv. Ja, és Anakin és Obi-Wan szerepeltetése szintén elhanyagolható lett volna. A túlélők keresésével pont fordítva vagyok, nekem a könyv akkor vesztette el a varázsát, amikor Luke-ék az elhagyatott hajó fedélzetére léptek. Elég hamar kiderült minden, viszont addig nagyon tetszett a nyomozósdi, hogy mi is történhetett valójában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Zahn-tól a Thrawn-trilógia mára igazi klasszikussá nőtte ki magát, mégse mondanám nagy kedvencemnek. Bár bajom sincs vele, akármikor szívesen olvasom újra. A Thrawn Keze-duológiában érzésem szerint az író elnyújtotta a politikai szálat, nem egyszer tapasztaltam időhúzó részeket, unalmas jeleneteket. A Kirajzás-ról, valamint A túlélők kereséséről hasonlóan vélekedek, mint Gunray, bár magam részéről nem helyezném őket a Thrawn Keze mögé. A Hűségre talán az átlagos jelző a legkifejezőbb, nem tartalmazott semmi kiemelkedőt, ugyanakkor nem volt unalmas sem, végig lekötött. Az író eddigi regényei közül nálam a Válaszutaké az 1. hely. A történet érdekes, eltalált arányokkal dolgozik, nem érzek üresjáratot sehol. Elsősorban Mara karaktere tetszett, aki regények óta szerintem itt a legkiforrottabb és legemberibb, annak ellenére, hogy időben jó néhány egyéb művet beelőz a könyv. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Az utolsó parancs még nagyon jó könyv tőle, csak a vége össze van csapva, ahogy ezt Zahn-tól megszokhattuk. Egyszerűen nem tudja jól lezárni a történeteit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. John Jackson Miller Obi Wan könyve megjelent már itthon? Azt nem tudom mennyire az új Disney Lucafilm kánon része, de külföldi fórumokon beszélik, hogy a sztoriban fontos szerephez jut a románc Obi Wan és egy nőszemély között. Nem, még Amerikában is csak tavaly augusztusban jelent meg. Azt még senki se tudja, hogy ez a könyv, vagy akármelyik másik mennyire lesz része az új egységesített kánonnak, hiszen a story goup még csak most kezd dolgozni. De Miller a könyvet a legújabb, legaktuálisabb kánon alapján írta meg, elég sok utalás van benne a TCW-re is. És ezek mellett eddig nagyon jó véleménnyel vannak a könyvről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Köszi Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Amerikában megjelent a Maul: Lockdown. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Kíváncsi leszek az első tengerentúli véleményekre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. (szerkesztve) Eddig elég pozitívak, de tapasztalataim szerint ez változhat még sok irányba. A vélemények összértékében sok minden szerepet játszik. Attól is függhet, hogy kik értékelik, illetve, hogy ezek az olvasók milyen típusú történeteket kedvelnek. Pl, ha olyanok olvassák, akik utálják a prequelt, akkor nagyon le is húzhatják. De ha olyanok is olvassák, akik mind a 6 filmet szeretik, akkor több lehet a pozitív vélemény is. Egy érdekes listára bukkantam régebben: Legjobb SW könyvek: (jelenleg 308 könyv szerepel ebben a listában, több mint 600 szavazattal és regisztrációhoz kötött) http://www.goodreads.com/list/show/494.Best_Star_Wars_Books?page=1 Szerintetek milyen? Szerkesztve: 2014. Január 16. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Most nézem, a Lockdown még nem jelent meg, január 28-án fog (valószínűleg elcsúsztatták az időpontot). Számomra elég meglepő a lista első három helyezettje. Viszont a Darth Plagueis 6. helye nagyszerű. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.