Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindenképpen megveszem, egyrészt a gyűjtemény teljessége miatt is, másrészt hogy a játék az első részhez képest is rövidke történetéhez képest mit hozott ki Williams, hátha kevésbé végigjátszásszerű, mint az első kötet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most, hogy belegondoltam, a Tomboló Erőnek azért is kell majd mennie, mert nagy kaliberű történet. A Lázadás megalakulásának történetét meséli el, amit a Rebelsben biztos máshogy akarnak megoldani.

Ezt a gondolatot továbbgördítettem és úgy vélem, hogy elsősorban a nagy kaliberű történetek juthatnak hasonló sorsra. Szerintem főleg a The New Jedi, Order, Dark Nest, Legacy of the Force, Fate of the Jedi vonal lesz a következő.

Szerintetek melyek a legesélyesebbek, melyek hasonló sorsra juthatnak?

Hozzászólás ideje:

Most, hogy egyre valószínűbb, hogy kikerül a kánonból a TFU, kíváncsi vagyok, hogy hányan fogják megvenni a második könyvet.

Nekem eleve nem tetszett az első, emiatt nem szándékozom megvenni. Válogatnom kell, mi kerüljön polcra és mi nem. Az elmúlt években 3 könyv már amúgy is kimaradt :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, akkor ma már ténylgeg meg kellett jelennie a Maul: Lockdown című kötetnek.

Más: a Sword of the Jedi trilógia még mindig félre van rakva, a Story Group végleges döntésére vár a megjelenés.

Hozzászólás ideje:

Melyik az a 3 könyv? :)

Yoda, LS és a Mindor árnyai valamint Revan. Hoppá, még egy ráadás, a horrorsztori, csak éppen nem emlékszem a címére, de több hiányzó nem rémlik. Plusz azokat sem vettem meg, amelyek korábbról, más kiadótól megvoltak.

Lehet esetleg már sejteni, hogy az 501-es megjelenése csúszik-e majd a 66-os csúszása miatt? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Yoda, LS és a Mindor árnyai valamint Revan. Hoppá, még egy ráadás, a horrorsztori, csak éppen nem emlékszem a címére, de több hiányzó nem rémlik. Plusz azokat sem vettem meg, amelyek korábbról, más kiadótól megvoltak.

Lehet esetleg már sejteni, hogy az 501-es megjelenése csúszik-e majd a 66-os csúszása miatt? :hmm:

Nagy kár! A Revan és a Halálosztag a legjobb regények között vannak, amiket olvastam. A Yoda se rossz, a Luke viszont elég béna.

Hozzászólás ideje:

Ha papíron nem is, de gépen már megvannak, szóval nem maradok le róluk, csak nem vettem meg őket :) Majd egyszer csak sort kerítek rájuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Friss hír. egy darabig biztos marad a 10% kedvezmény. Azt, hogy meddig marad azt nem lehet tudni. Tehát, aki SW könyveket akar venni, annak, ha van rá módja, célszerű lesz többet félreraknia.

Hozzászólás ideje:

Az Old Republic-quadrológia fog bővülni, esetleg a játék eseményeit kiegészítő kötetekkel, vagy ilyesmi? Nekem nagyon tetszettek ezek a könyvek, örülnék ha így lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Újabb részlet a Honor Among Thieves című regényből.

http://www.theforce.net/story/front/Star_Wars_Honor_Among_Thieves_MicroExcerpt_2_156519.asp

A Rebels könyvekről jutottt eszembe, szerintetek érdemes lenne ezeket megjelentetni nálink is? Egyelőre csak ilyen ifjúsági könyvekről van szó.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

A Clone Wars hasonló témájú könyveit az Egmont adta ki, ami meg eléggé Disney szagú cég, úgyhogy szerintem van rá esély, hogy a Rebels-el is hasonlóan járnak majd el itthon, főleg most, hogy a Star Wars is Disney kézben van.

Viszont ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az Egmont adott ki Clone Wars képregényeket. Ha lesz ilyen a Rebels-nek is, akkor lehet, azokat is kiadják itthon. Nem lenne rossz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem biztos, hogy az horror lesz.

Az új Maul regény sem az, csak sötét hangulatú. Kb olyan lehet szerintem, mint a TCW-s Ventress, Opress, Maul történet szálak.

Hozzászólás ideje:

Sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérben. Volt egy 1000 ft-os kuponom, ami vasárnap járt le, na mondom, akkor megrendelem az 501-et. Hát nem jött be... :45:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.