reaper Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Mindenképpen megveszem, egyrészt a gyűjtemény teljessége miatt is, másrészt hogy a játék az első részhez képest is rövidke történetéhez képest mit hozott ki Williams, hátha kevésbé végigjátszásszerű, mint az első kötet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Most, hogy belegondoltam, a Tomboló Erőnek azért is kell majd mennie, mert nagy kaliberű történet. A Lázadás megalakulásának történetét meséli el, amit a Rebelsben biztos máshogy akarnak megoldani. Ezt a gondolatot továbbgördítettem és úgy vélem, hogy elsősorban a nagy kaliberű történetek juthatnak hasonló sorsra. Szerintem főleg a The New Jedi, Order, Dark Nest, Legacy of the Force, Fate of the Jedi vonal lesz a következő. Szerintetek melyek a legesélyesebbek, melyek hasonló sorsra juthatnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Most, hogy egyre valószínűbb, hogy kikerül a kánonból a TFU, kíváncsi vagyok, hogy hányan fogják megvenni a második könyvet. Nekem eleve nem tetszett az első, emiatt nem szándékozom megvenni. Válogatnom kell, mi kerüljön polcra és mi nem. Az elmúlt években 3 könyv már amúgy is kimaradt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Melyik az a 3 könyv? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Na, akkor ma már ténylgeg meg kellett jelennie a Maul: Lockdown című kötetnek. Más: a Sword of the Jedi trilógia még mindig félre van rakva, a Story Group végleges döntésére vár a megjelenés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Joe Schreiber interjú. http://www.theforce.net/story/front/TFN_Interview_Maul_Lockdown_Author_Joe_Schreiber_156295.asp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Melyik az a 3 könyv? Yoda, LS és a Mindor árnyai valamint Revan. Hoppá, még egy ráadás, a horrorsztori, csak éppen nem emlékszem a címére, de több hiányzó nem rémlik. Plusz azokat sem vettem meg, amelyek korábbról, más kiadótól megvoltak. Lehet esetleg már sejteni, hogy az 501-es megjelenése csúszik-e majd a 66-os csúszása miatt? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Yoda, LS és a Mindor árnyai valamint Revan. Hoppá, még egy ráadás, a horrorsztori, csak éppen nem emlékszem a címére, de több hiányzó nem rémlik. Plusz azokat sem vettem meg, amelyek korábbról, más kiadótól megvoltak. Lehet esetleg már sejteni, hogy az 501-es megjelenése csúszik-e majd a 66-os csúszása miatt? Nagy kár! A Revan és a Halálosztag a legjobb regények között vannak, amiket olvastam. A Yoda se rossz, a Luke viszont elég béna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Ha papíron nem is, de gépen már megvannak, szóval nem maradok le róluk, csak nem vettem meg őket Majd egyszer csak sort kerítek rájuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Friss hír. egy darabig biztos marad a 10% kedvezmény. Azt, hogy meddig marad azt nem lehet tudni. Tehát, aki SW könyveket akar venni, annak, ha van rá módja, célszerű lesz többet félreraknia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Úgyis már csak egy hiányzik a Dűne-sorozatból, amit SW mellé vettem eddig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Az Old Republic-quadrológia fog bővülni, esetleg a játék eseményeit kiegészítő kötetekkel, vagy ilyesmi? Nekem nagyon tetszettek ezek a könyvek, örülnék ha így lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. (szerkesztve) Az bizony jó lenne. Szerkesztve: 2014. Február 1. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Honor Among Thieves részlet. http://www.theforce.net/story/front/Star_Wars_Honor_Among_Thieves_MicroExcerpt_1_156423.asp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 6. Idén júliustól már jönnek a Rebels első könyvkiadványok. Pesze ezek még csak gyerekkönyvek lesznek: képeskönyvek, matricás albumok, meg ilyenek. Az a prequel junior regény a sorozathoz viszont érdekesnek hangzik. http://www.theforce.net/bookschedule/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 8. (szerkesztve) Újabb részlet a Honor Among Thieves című regényből. http://www.theforce.net/story/front/Star_Wars_Honor_Among_Thieves_MicroExcerpt_2_156519.asp A Rebels könyvekről jutottt eszembe, szerintetek érdemes lenne ezeket megjelentetni nálink is? Egyelőre csak ilyen ifjúsági könyvekről van szó. Szerkesztve: 2014. Február 8. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. A Clone Wars hasonló témájú könyveit az Egmont adta ki, ami meg eléggé Disney szagú cég, úgyhogy szerintem van rá esély, hogy a Rebels-el is hasonlóan járnak majd el itthon, főleg most, hogy a Star Wars is Disney kézben van. Viszont ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az Egmont adott ki Clone Wars képregényeket. Ha lesz ilyen a Rebels-nek is, akkor lehet, azokat is kiadják itthon. Nem lenne rossz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. Igen, ez előfordulhatott volna, ha nem történne meg ez: http://www.ujkonyvpiac.hu/index.php/component/k2/item/484-egmont-off Ezek alapján valószínűleg egy új kiadó kezébe fognak kerülni ezek a kiadványok is. A kérdés, hogy melyikébe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Schreibert, a Maul: Lockdown íróját kérdezték erről-arról: http://www.theforce.net/story/front/Transcript_Del_Reys_Facebook_Chat_With_Maul_Lockdown_Author_Joe_Schreiber_156612.asp Érdekes, hogy Schreiber nagyon szereti Ahsoka karakterét is, szívesen írna róla is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Egy horror Ahsoka sequelre nagyon vevő lennék 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 13. Nem biztos, hogy az horror lesz. Az új Maul regény sem az, csak sötét hangulatú. Kb olyan lehet szerintem, mint a TCW-s Ventress, Opress, Maul történet szálak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Jó terv. De előtte megvárnám, mi történik a Rebels-ben... viszont egy róla szóló regény ütős lenne, főleg az alább említett stílusban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Miért tűnt el egy időre a 66-os parancs és az 501 a Szukits honlapjáról? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Valami akciójuk van és e miatt levették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérben. Volt egy 1000 ft-os kuponom, ami vasárnap járt le, na mondom, akkor megrendelem az 501-et. Hát nem jött be... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 18. Ma néztem fel a honlapjukra, és az 501-es fent van, de a 66-os nincs. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Állítólag a héten A 66-os is visszakerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Visszakerült a Szukits honlapjára a 66-os parancs március 4-ei megjelenéssel, 40%-os kedvezménnyel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Végre nemsokára megjelenik! Már nagyon várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Én is várom. Mintha a Színvallás fényévekkel ezelőtt jelent volna meg... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.