Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Van rá esély, hogy a Szukits kiadja soron kívül a Plagueis regényt? Jó lenne, jobban várom, mint a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Van rá esély, hogy a Szukits kiadja soron kívül a Plagueis regényt? Jó lenne, jobban várom, mint a többit. Sajna ez nem így működik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hát soron kívül nem vagyok benne biztos, de hogy a következő packban benne lesz, abban biztos vagyok, hiszen igencsak nagy érdeklődés övezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Van rá esély, hogy a Szukits kiadja soron kívül a Plagueis regényt? Jó lenne, jobban várom, mint a többit. Szerintem nem, viszont a következő szerződéskötéskor nagy eséllyel benne lehet. Sokan ajánlottuk. Így leghamarabb és legjobb esetben 2013-ban olvashatjuk. Az egy részes könyvek közül még Miller Knight Errant-jának szurkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Az egy részes könyvek közül még Miller Knight Errant-jának szurkolok. Én annyira nem, múlt hónapban vettem meg angolul Inkább Luceno másik könyvét, a Cloak of Deception-t kéne kiadni. Anno ajánlottam is. Remélem más is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Szerintetek érdemes elolvasni a kristálycsillagot ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Közepes könyv, sőt, kicsit talán még rosszabb is. Ha nincs más SW, és az embernek éhsége van új sztori után, akkor talán el lehet egyszer olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Jujjj, ebben szerepel Waru, az interdimenzionális teremtmény? Ez a regény közutálatnak örvend a rajongók körében. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Szerintetek érdemes elolvasni a kristálycsillagot ? Magához a Star Wars-hoz nem sok köze van, de mint sci-fi, jónak mondható, így tehetsz vele egy próbát. De a történet inkább a Star Trek-univerzumba férne el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Jujjj, ebben szerepel Waru, az interdimenzionális teremtmény? Ez a regény közutálatnak örvend a rajongók körében. >.< Erről még nem hallottam, mi ez az interdimenzionális teremtmény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. (szerkesztve) Erről még nem hallottam, mi ez az interdimenzionális teremtmény? Sokat nem tudok róla, de annyi bizonyos, hogy ez a Waru egy alternatív dimenzióból érkezett. Ő lenne az: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20081229211035/starwars/images/6/64/Warucloseup.JPG A külföldi rajongók szerint ez a valaha írt legrosszabb Star Wars könyv, még a Jedi Herceg sorozatot is alulmúlja. (Szerintük.) Szerk.: Egy kicsit utána néztem. Ez a Waru tehát egy másik, alternatív dimenzióból érkezett teremtmény, amely lényegében egy hatalmas kocsonya, amelyet arany színű pajzsszerű lemezek borítanak. Waru testének a belseje gyógyító hatással bír és elég nagy ahhoz hogy három ember tudjon úszni benne és lélegezni is tudnak, amikor "elmerülnek" benne. A többi annyira nem tiszta még számomra, ennél egy kicsit komolyabb fordításba kellene belemennem, mint egy egyszerű, felületes átolvasás. És jelenleg a Tatooine élővilágának fordításai kötnek le. >.< Jah, és mellesleg ez a Waru intelligens és tud beszélni. Leginkább akkor lennék képben ha elolvasnám könyvet, de... Valahogy nem fáj rá a fogam, egyelőre. Majd ha nagyon nem lesz mit olvasnom, akkor maximum beszerzem valahonnan Az Új Lázadást, de ezt semmiképpen sem. Szerkesztve: 2011. December 22. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Sokat nem tudok róla, de annyi bizonyos, hogy ez a Waru egy alternatív dimenzióból érkezett. Ő lenne az: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20081229211035/starwars/images/6/64/Warucloseup.JPG A külföldi rajongók szerint ez a valaha írt legrosszabb Star Wars könyv, még a Jedi Herceg sorozatot is alulmúlja. (Szerintük.) Hm, nekem mindkettőhöz volt szerencsém, ezt azért vitatnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Hm, nekem mindkettőhöz volt szerencsém, ezt azért vitatnám Az említett sorozathoz nem volt szerencsém, de borzasztókat írnak róla, így én is amellett vagyok, hogy a Kristálycsillag annyira azért nem rossz, csak éppen nem SW, nagyon nem, de lentebb ezt már leírtátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Nekem a Kristálycsillag volt az első és utolsó SW könyv, amit a közepén egyszerűen abbahagytam és sosem fejeztem be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Nekem a Kristálycsillag volt az első és utolsó SW könyv, amit a közepén egyszerűen abbahagytam és sosem fejeztem be. A lehető legrosszabb kezdés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Sokat nem tudok róla, de annyi bizonyos, hogy ez a Waru egy alternatív dimenzióból érkezett. Ő lenne az: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20081229211035/starwars/images/6/64/Warucloseup.JPG A külföldi rajongók szerint ez a valaha írt legrosszabb Star Wars könyv, még a Jedi Herceg sorozatot is alulmúlja. (Szerintük.) Az alternatív dimenzióknak kb. annyi keresnivalója van a Star Warsban, mint az időutazásnak. Egyszerűen tök SW-idegen az egész. Ennél szerintem még mi is jobb sztorikat tudnánk összehozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. A lehető legrosszabb kezdés volt. Nem ezzel az SW könyvvel kezdtem (az első könyvem a Történetek Jabba palotájából volt... imádtam). Ez csak abból volt az első és utolsó amit abbahagytam. A többit ha nem is jött be éppen annyira azért végigolvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Nem ezzel az SW könyvvel kezdtem (az első könyvem a Történetek Jabba palotájából volt... imádtam). Ez csak abból volt az első és utolsó amit abbahagytam. A többit ha nem is jött be éppen annyira azért végigolvastam Jah, értem. Számomra még nem okozott akkora csalódást egyetlen Star Wars könyv sem, hogy félbehagyjam. Apropó, valaki elkezdte már rajtam kívül olvasni az Én, A Jedit? Vélemények? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Az alternatív dimenzióknak kb. annyi keresnivalója van a Star Warsban, mint az időutazásnak. Egyszerűen tök SW-idegen az egész. Ennél szerintem még mi is jobb sztorikat tudnánk összehozni. Az igazság kedvéért hozzá kell tenni, hogy az író, Vonda McIntyre több Star Trek-regényt is írt, szóval nem véletlen, hogy a Kristálycsillag teljes mértékben idegen az SW világához. A Star Trekben tűnik fel minden második epizódban egy isteni képességekkel rendelkező lény, aki saját univerzumot alkot meg iesmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Link A fenti link egy kritikát tartalmaz, ám a hozzászólásokat érdemes írni, a Szukits egyik fordítója, Szente Mihály elég érdekes dolgokat árul el a Star Wars művek fordításairól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 22. Apropó, valaki elkezdte már rajtam kívül olvasni az Én, A Jedit? Vélemények? Én jelenleg a Tomboló Erőt olvasom, ahogy már írtam, párhuzamosan haladok a játékkal. Már a Halálcsillagon járok, de Vader hangyányit felhúzott, így most pihi van. De ha végzek, valószínűleg neki esek az Én, a Jedinek is. Egyébként milyen a regény? Arról van valami infó, hogy mikor adják ki a következő regényt? Január? Február? Ha jól rémlik, 2012-ben már kéthavonta érkeznek a friss könyvek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Link A fenti link egy kritikát tartalmaz, ám a hozzászólásokat érdemes írni, a Szukits egyik fordítója, Szente Mihály elég érdekes dolgokat árul el a Star Wars művek fordításairól. Ebből is látszik, hogy a fordítók mennyi munkát belefektetnek adott regénybe, hogy mi fanok élvezhessük. Eddig nem is igazán gondoltam ebbe bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Én jelenleg a Tomboló Erőt olvasom, ahogy már írtam, párhuzamosan haladok a játékkal. Már a Halálcsillagon járok, de Vader hangyányit felhúzott, így most pihi van. De ha végzek, valószínűleg neki esek az Én, a Jedinek is. Egyébként milyen a regény? Hát, azok számára, akik nem olvasták a Jedi Akadémia trilógiát, talán csalódás lehet. De egyébként szerintem teljesen rendben van, adott egy nagyon szimpatikus főhős, Corran Horn, akit azáltal, hogy az egész történet E/1-ben van írva, még jobban megkedvel az olvasó. Néha azért látszik az olcsó húzás, hogy híresebb és főbb szereplőket kicsit lealacsonyítja az író a főhős javára, de el lehet nézni neki. Kapunk egy érdekes párbeszédet is, ami jó kis kikacsintás A Jövő Látomására. Összességében jó könyv, de igen jelentős része a Jedi Akadémia trilógiának a retconja. Szinte csak egyetlen dologban nyúlt bele a könyv, méghozzá abba, hogy beleültette Corran Hornt és Brakisst a történetbe. És persze az egészet elmeséli Corran szemszögéből, de nem ez a fő szál. És hála ennek az E/1-re annyira emberivé válik a főhősünk, hogy csak na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Link A fenti link egy kritikát tartalmaz, ám a hozzászólásokat érdemes írni, a Szukits egyik fordítója, Szente Mihály elég érdekes dolgokat árul el a Star Wars művek fordításairól. off Ez a linkelt oldal a sulim egyik angoltanárának a blogja, aki mellesleg egy marha jófej ember . Jinx-szel mindig ilyen Star Wars-os baromságokkal ugratjuk, hogy pl a menzán, ha ő a felügyelő tanár elmetrükkel próbáljuk rávenni, hogy beengedjen . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. off Ez a linkelt oldal a sulim egyik angoltanárának a blogja, aki mellesleg egy marha jófej ember . Jinx-szel mindig ilyen Star Wars-os baromságokkal ugratjuk, hogy pl a menzán, ha ő a felügyelő tanár elmetrükkel próbáljuk rávenni, hogy beengedjen . LOL! Kár, hogy még nem volt ilyen tanárom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. off Ez a linkelt oldal a sulim egyik angoltanárának a blogja, aki mellesleg egy marha jófej ember . Jinx-szel mindig ilyen Star Wars-os baromságokkal ugratjuk, hogy pl a menzán, ha ő a felügyelő tanár elmetrükkel próbáljuk rávenni, hogy beengedjen . Az úgy komoly Nekem is lehetnének ilyen tanáraim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. A lehető legrosszabb kezdés volt. Az biztos, az a könyv nekem is csak a gyűjtemény teljessége miatt van a polcon. Ahogy emlékszek, még nagyon lassú is volt az egész, nem a kellemesen folydogáló, kifejtős, hanem a keservesen vánszorgós fajtából. Talán még Barbara Hambly könyvei voltak még ennyire nem bejövősek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Egyszerűen tök SW-idegen az egész. Ennél szerintem még mi is jobb sztorikat tudnánk összehozni. Egyetértek, a mi sztorijaink ennél jobbak/jobbak volnának Apropó, valaki elkezdte már rajtam kívül olvasni az Én, A Jedit? Vélemények? Majd a hétvégén Előbb sütés-főzés és társai Szerencsére munkából már leléphettünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hát, azok számára, akik nem olvasták a Jedi Akadémia trilógiát, talán csalódás lehet. De egyébként szerintem teljesen rendben van, adott egy nagyon szimpatikus főhős, Corran Horn, akit azáltal, hogy az egész történet E/1-ben van írva, még jobban megkedvel az olvasó. Néha azért látszik az olcsó húzás, hogy híresebb és főbb szereplőket kicsit lealacsonyítja az író a főhős javára, de el lehet nézni neki. Kapunk egy érdekes párbeszédet is, ami jó kis kikacsintás A Jövő Látomására. Összességében jó könyv, de igen jelentős része a Jedi Akadémia trilógiának a retconja. Szinte csak egyetlen dologban nyúlt bele a könyv, méghozzá abba, hogy beleültette Corran Hornt és Brakisst a történetbe. És persze az egészet elmeséli Corran szemszögéből, de nem ez a fő szál. És hála ennek az E/1-re annyira emberivé válik a főhősünk, hogy csak na. Én olvastam. Tehát, ha jól értem, akkor a Jedi Akadémia-trilógia történetét ismerhetjük meg Corran szemszögéből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Én olvastam. Tehát, ha jól értem, akkor a Jedi Akadémia-trilógia történetét ismerhetjük meg Corran szemszögéből? A könyv első fele erről szól, igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.