Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. (szerkesztve) "Utózmány"? (Lehet, hogy létező kifejezés.... én még nem hallottam) Szerkesztve: 2011. Július 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 6. "Utózmány"? (Lehet, hogy létező kifejezés.... én még nem hallottam) (Még) Nem létező, de olyan jól passzol az előzményhez. Mint a sequel a prequelhez. Az lesz. Ha utózmány lenne nem tudnám egykönnyen folytatni a sztorit az új kijátszása után. Mondasz valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. (Lehet, hogy létező kifejezés.... én még nem hallottam) Még én se hallottam sőt még írásban se találkoztam tegnap estig vele de a logika úgy diktálta hogy ha előzmény szavunk van akkor utózmány is lehet. Mielőtt ide beírtam volna rákerestem a Guglival hogy utánanézzek használták-e már és mivel használták hát én is használtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. (szerkesztve) Még én se hallottam sőt még írásban se találkoztam tegnap estig vele de a logika úgy diktálta hogy ha előzmény szavunk van akkor utózmány is lehet. Mielőtt ide beírtam volna rákerestem a Guglival hogy utánanézzek használták-e már és mivel használták hát én is használtam. A logika így kívánja, nem is ezen ütköztem meg. De amíg az előzmény egy egyértelmű és régóta használt kifejezés... addig az utózmány (kimondva és leírva is szerintem) iszonyú bénán fest! Nyelvtani okfejtésbe most nem mennék bele, de amíg az előzmény egy nyelvtanilag teljesen rendben lévő és szerkezetű szó, addig az utózmánnyal szerintem vannak gondok nyelvtanilag is. Szerkesztve: 2011. Július 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Offot tessék szépen befejezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nagyot csalódtam a Crytek-ben!! http://prohardver.hu/teszt/mestersegesen_krealt_crysis_2_oriasi_gepigeny2/rejtett_geometriak.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. (szerkesztve) Valaki World of Tanks-ezik innen rajtam kívül?? Nagyon jó kis játék Szerkesztve: 2011. Július 10. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Valaki World of Tanks-ezik innen rajtam kívül?? Nagyon jó kis játék Én nem, de van hozzá valami 2000 Ft értékú kódom, ha kell, írj egy PÜ-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Deus Ex: Human Revolution - Behind 2027 Part III: Combat http://www.gametrailers.com/video/behind-2027-deus-ex/717512 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Nem vagyunk normálisak. http://www.sg.hu/cikkek/83273/normalis_30_ev_feletti_ferfi_nem_jatszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Ezt inkább ide rakom be. Marha jó. .) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Nice! Ez nagyon jó lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Frankó. Ezt akár SW-s rajongói filmekhez is lehetne használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Metro: Last Light - E3 2011: Gameplay Debut Demo Part I http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-metro-last/717557 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Nem vagyunk normálisak. http://www.sg.hu/cikkek/83273/normalis_30_ev_feletti_ferfi_nem_jatszik Hülyék ezek. 60 éves nagyfaterom egésznap Codozik, meg MoH stb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Hülyék ezek. 60 éves nagyfaterom egésznap Codozik, meg MoH stb Kíváncsi vagyok rá mit mondanának. Egyébként tisztelet a nagypapa előtt! Én is ilyen leszek szerintem. Nem kicsit marhaság, amit az a "TV-s személyiség" mondott!!! Nem tudom ismeritek-e, most a Penumbra sorozatot tolom, aztán a készítők új (2010-es) játékával, az Amnseiával folytatom a borzongatós kalandot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Metro: Last Light - E3 2011: Gameplay Debut Demo Part I Ez marha jó. A metro:2033-at miért nem tudták így megcsinálni? Ennek gyönyörű grafikája és tök jó hangulata van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Kíváncsi vagyok rá mit mondanának. Egyébként tisztelet a nagypapa előtt! Én is ilyen leszek szerintem. Nem kicsit marhaság, amit az a "TV-s személyiség" mondott!!! Átadom Szerintem a mai generáció az már ilyen lesz idős korára. Horgászunk és kockulunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Ez marha jó. A metro:2033-at miért nem tudták így megcsinálni? Ennek gyönyörű grafikája és tök jó hangulata van. Szerintem a 2033-nak is remek hangulata volt. A grafika ugyan nem volt egy Crysis 2, de tökéletesen passzolt a játékhoz. De tény, ez sokkal lenyűgözőbb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Szerintem a 2033-nak is remek hangulata volt. A grafika ugyan nem volt egy Crysis 2, de tökéletesen passzolt a játékhoz. De tény, ez sokkal lenyűgözőbb lesz. Nem tudom, mentem vele pár tiz métert aztán töröltem. Valahogy nem fogott meg. Nem tudta visszaadni azt a világot. Legalábbis nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Call of Juarez: The Cartel - Launch Trailer http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-call-of/717624 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Nem tudom, mentem vele pár tiz métert aztán töröltem. Valahogy nem fogott meg. Nem tudta visszaadni azt a világot. Legalábbis nekem. Ezen nem csodálkozom. Először engem sem ragadott meg, és még azelőtt töröltem, hogy Atyom elhagyja a VDNH-t (a játékban a tököm tudja, hogyan hívták az állomást, én maradok a könyves megnevezéseknél, már ameddig egyezik Artyom és Artyom útja ). Pedig tipikusan olyan játék, aminek nem az eleje megragadó. Miután Artyom elindul kis túrájára, na utána ismeri meg az ember a sava borsát. Persze ehhez túl kell vergődni pár pályán, ami nekem is csak azért ment, mert párhuzamban olvastam a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. (szerkesztve) http://youtube.com/watch?v=aRtdAOYKvmI Szerkesztve: 2011. Július 22. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Fear 3 kivégezve(jó gyorsan ). Sajnos az egészet látva, egy nagy daráló. Pálya be, legyőzni x katonát, vagy zombit. Ami változatossá teszi, az mikor géprobottal( a franc tudja hogy hívják a Mech-eket magyarul) írtunk. A nagyobb ellenfelek sem kihívások, főleg a bullet-time használatával. A főellenfelet egy pisztollyal(nem vicc) győztem le úgy hogy egyszer sem haltam meg. Az Mi miatt érdemes kipróbálni, de újrajátszani nem fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Batman: Arkham City - SDCC 11: Penguin Trailer http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-batman-arkham/717849 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Remélem elfut a gépemen, mert ez a játék nagyon kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Nemsokára Dexivel is lehet játszani az ArcKönyvön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Fú ez komoly. Bár nekem szimplán csak PofaKönyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Mikor jön a Google+ verzió? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Kell meghívó G+ -ra? Bár ez már nagyon off Szerkesztve: 2011. Július 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.