Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Nem tudom, hogy más is szereti itt-e még, de DEAD FUCKING SPACE!

Nekem eddig nem volt hozzá szerencsém, de rajta van azon a fránya listán (amikkel játszani még a Kaszás előtt) ami nem hogy apadna hanem inkább folyamat bővül :para: :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2021. 07. 22. - 21:38, Darth Sky írta:

Kíváncsi vagyok, miért a remake mellett döntöttek a folytatás helyett. 

Szerintem főleg két ok lehet emellett. Egyrészt, remake-elni/rebootolni olcsóbb, hiszen csak a kész anyagot kell felhasználni. Másrészt, a harmadik rész eléggé faramuci módon fejeződött be. A sima változat vége lezárt a asztorit a DLC vége meg... nos, az is lezárta a sztorit, csak kicsit másképpen.  Igazából a Dead Space 3 egyik befejezését sem lenne egyszerű folytatni, egy reboottal viszont még úgy is elvihetik másfelé a történetet, hogy teszem azt az első két rész történetének magját megőrzik. Sőt ez ellen valószínűleg a rajongóknak sem lenne kifogásuk.

Mindezen túl a Resident Evil 2-3 remake és a Mass Effect Legendary Edition után nem is csoda, hogy ezen a vonalon akarnak tovább haladni.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

"Boy!"

A környék barátságos Pókembere(i).

Egy kellemetlen írói válság.

Uncharted 4 és Lost Legacy újratöltve PC-n is

Assassin's Creed beoltva sárkányokkal és mágiával

Galaxis utikalaúz őrzőknek

Ha elég sokáig nézitek, egy játékot is láthattok a csaj feneke mögött

Nézd már, egy Farkas Rozsomák

Tokió mindig is furcsa hely volt

Vámpírok bálja

Idétlen időkig bum-bum

Róka a bőre nélkül

Egy kis horrorshow

Hozzászólás ideje:

Tetszik a felhozatal. Asszem nem fogunk unatkozni. :clap:

1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Kénytelen leszek én is meglepni magamat egy PS5-el Karácsonyra :D 

Akkor szerintem gyorsan rendeld meg. Én áprilisban adtam le a rendelést, és augusztusra jutott el hozzám a gép. :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Darth Sky írta:

Akkor szerintem gyorsan rendeld meg. Én áprilisban adtam le a rendelést, és augusztusra jutott el hozzám a gép. :D 

Már nem kell ennyit várni rá. Az utóbbi időben már kevesebb, mint egy hónap alatt kihozzák. Több ismerősöm is pár hét alatt megkapta a nyáron. A Konzolvilág például már az augusztus 25-éig leadott rendeléseket teljesíti. Aki ma rendel egyet, az lehet már szeptember végén megkapja.

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki Wolverine játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Póki játékok. :yeah:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Úgy érzem, a Sony elkezdett készülni a Horizon: Forbidden West megjelenésére. Felkerült a netre egy Horizon: Zero Dawn összefoglaló. Summázott, de így is alapos, és a legjobb, hogy a magyar PS-oldalon is megtalálható ékes, édes anyanyelvünkön:

https://www.playstation.com/hu-hu/editorial/this-month-on-playstation/horizon-zero-dawn-the-story-so-far/?fbclid=IwAR3sx4q2RDkEqT3ZETx66GRgDVAkIz7PpbooSAhZSfff7Pxls3JgLaArx80

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kábé két hete elkezdtem az első witcher-es játékot. Nagyon bejövős. Már a negyedik fejezet közben járok. Azt nem tudom hogy abból mennyi van még hátra. A legutóbb megkapott feladat egy összetört tükör darabjainak megtalálása. Azt még nem kezdtem el. A fejezet azelőtti feladatait letudtam.

A játék elkezdése előtt úgy döntöttem hogy magyar szinkronosan játszom. A szöveganyagban előforduló ilyen-olyan kuszaságok ellenére nem bántam meg mert jó néhány általam is "kedvelt" szinkronizálással is foglalkozó egyén is közreműködött a szinkron megkreálásában.

Szerkesztve: - Rog

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap volt a Mass Effect nap (N7), bár nem törték össze magukat a Bioware-nál és az EA-nél. De legalább kaptunk egy új posztert, amiből kiderült, hogy a következő Mass Effectben lesz űrhajó és geth-fej formájú kráter. :D

Hozzászólás ideje:

Nemrég befejeztem az első witcher-es játék fő részét és van néhány dolog ami nem tiszta.

Az egyik az hogy nem tudtam a tavas nőcitől beszerzett kardra rúnákat rakatni. Amikor a spádé meglett úgy voltam vele hogy majd tetetek rá a falusi kováccsal de nem jött össze mert később a faluban a lovagok és a szkojatelék balhézni kezdtek. A kövi fejezetben a városban meg nem volt lehetőségem Gerit kovácshoz irányítani.

A másik dolog az hogy a páncél összerakása se jött össze. Meglett minden darabja és a hozzá való formula de mégse lehetett elmenni a majmok bolygójáról szalasztott alkimistához mert a városba való visszatérés után a páncélos küldetés már nem volt a naplóban.

A neten azt olvastam hogy az a küldi akkor tűnik el ha a mocsaras temetős helyen nem lesz meg a formula. A napló viszont írta hogy meglett és hogy lehet menni páncélt csináltatni.

Mondjuk nem hiszem hogy a rúnás kard és a páncél olyan fontos lenne a második részben. Már ha a páncél importálható egyáltalán. Azt tudom hogy a kard importálódik meg hogy a játék eleje felé eltűnik és később megkerül.

Plusz még az érdekel hogy a főjátéktól független sztorik végkifejlete importálódik-e mert ha igen akkor a második rész elkezdése előtt azokat is kijátszom. Ha nem importálódnak akkor meg várok velük.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajjnos az első részben vannak ilyen bugok. A páncéllal kapcsolatban ebbe én is belefutottam a második vagy harmadik végigjátszás során. Amúgy a páncél is importálódik. De összességében feleslegesen, a kard és a páncél sem tartozik az erős eszközök közé a második részben. Én hamar ládába tettem mindkettőt (mármint a megkerülésük után). A rúnákhoz viszont nem tudok hozzászólni, szerintem a komplett trilógia alatt is elvétve használtam. Azt hiszem, először a Hearts of Stone-ban próbáltam ki, ami a W3 egyik kiegészítője. :D 

6 órával ezelőtt, Rog írta:

Plusz még az érdekel hogy a főjátéktól független sztorik végkifejlete importálódik-e mert ha igen akkor a második rész elkezdése előtt azokat is kijátszom. Ha nem importálódnak akkor meg várok velük.

Szerintem nincs olyan mellékküldetés, ami jelentősséggel bír a kövi részekben. Igazából a Witcher-ben az importálás inkább csak jelképes. Két dolog jut csak eszembe, ebből egy kötődik az első Witcher-hez: Ada sorsa. Ha Geralt megölte, akkor egy párbeszédben megemlítik, hogy halott, ha nem, akkor azt említik, hogy él. A W2 és W3 között van egy jelentősebb dolog, de ezt leszámítva semmi különös. Nem túl jelentős W2 spoiler:

Spoiler

Max még arra kaphatsz magyarázatot, hogy Geralt miért Trisst kefélgeti a második részben, ha Shanival jött össze. De ha Shanit passzoltad, akkor ennek sincs jelentőssége.

Hozzászólás ideje:
2021. 11. 16. - 18:17, Dzséjt írta:

Szerintem nincs olyan mellékküldetés, ami jelentősséggel bír a kövi részekben.

Én nem a mellékküldetésekre céloztam hanem a játék megkezdése előtt megjelenő képen választható jobb oldalt levő "New adventures" cuccra.

AdUkX6j.jpg

Az a "főjátéktól független sztorik" megfogalmazás elég félreérthető lett de annak ellenére megkaptam a választ arra ami abban a témában érdekelt.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ja, hogy ezek! Ezek semmit sem jelentenek. Ezek inkább olyan "rajongói kedveskedések" azoknak, akik olvasták a regényeket és a novellákat. Érdekes kiegészítések, de semmit sem tesznek hozzá a Witcher-trilógiához. Ha jól emlékszem, időben mindegyik a W1 előtt játszódik.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hát ez azért erős csúsztatás, gyakorlatilag csak egyenesen megy a játékban. A valóságban meg ki van kötve, de van "talaj"a lába alatt, evidens, hogy el kezd sétálni :)

Hozzászólás ideje:

Szeretnék egy kis segítséget kérni. A minap beszereztem PS5-re A Way Outot, ami egy multys játék, és szükség van hozzá egy EA-fiókra (amennyiben online játszol). Mivel ebbe már rég jelentkeztem be, jelszóváltoztatást kért. Viszont az én egykori EA-fiókom egy olyan e-mail címmel lett létrehozva, ami ma már nem létezik, így nyilván nem tudom megváltoztatni a jelszavamat. Készítettem egy új EA-fiókot, de azt meg nem tudom összekapcsolni a PS-azonosítómmal, mert az még továbbra is a régi fiókkal van társítva. Eddig csak olyan "megoldásokat" találtam, amihez paradox módon mind szükség van a (nem létező) régi e-mail címemre. Mit tudok tenni ebben az esetben? :hmm: (Ugyanígy szívtam meg a Uplay fiókommal is.)

Hozzászólás ideje:

@Dzséjt esetleg tudsz elérhetőséget az EA és/vagy a Ubisoft magyar ügyfélszolgálatához (már ha van ilyen)? Egy ideje keresgélek, de nem találtam semmi használhatót. A legtöbb oldal az EA Súgóra vezet, ahol a problémák kiválasztása után ugyanazokra a "megoldásokra" irányít. A fórumokon is láttam, hogy rengeteg embernek van hasonló gondja, de megoldás már kevésbé akad. Elég frusztráló ez a szélmalomharc, van egy olyan érzésem, hogy búcsút vehetek ezektől az accountjaimtól...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

@Darth SkySajnos magyar support már 2017 óta nincsen, bár a visszajelzések alapján amúgy sem nyújtottak nagy segítséget. Az angol változathoz meg elég macerás hozzájutni, de így müxik (bár lehet, hogy már te is megtaláltad ezt):

You can contact our live support at help.ea.com.  

To  speak with a chat adviser:

Click on your product Origin

Then select 'PC

Manage my Account'

Can't log in

Finally, you can choose to begin a chat or request a call back.

És persze ki kell tölteni a formulát.

Hozzászólás ideje:

Igen, ezzel már én is próbálkoztam, de azért köszönöm! :) 

Valószínűleg létrehozok egy másodlagos PSN profilt, amin csak az EA és Ubisoft játékaim lesznek. Jelen helyzetben ezt látom a legoptimálisabb megoldásnak. Remélem, a már meglévő játékaimat gond nélkül meg tudom majd osztani "A" profilomon kereszül "B"-vel. 

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.