Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hát nekem magyarázhat, nem értem meg De kíváncsian várom mi lesz még itt. És azt se felejtsük el, hogy nem kell mindenhatónak lenni a sitheknek, hiszen a klasszikus trilógiában is mennyi bonyodalmat okoztak nekik a "halandó" emberek. Ez igaz de azért egy sith lordtól ne csórják már el a fénykardját. Ez olyan égő. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Egy észrevétel: a granok szenátora nem Ask Aak? Palpatine pedig egész máshogy nevezte a grant, aki el fog menni a bolygóra Jar Jarral. Egyébként sztem viszonylag jó rész volt, a gundarkos jelenetek tetszettek a legjobban. Spoiler: Kiváncsi leszek a kövi epizódra, de nem örülök Jar Jar-nak Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az is lehet hogy Dookeszt sikerált egy kis altatólötyivel megitatni és akkor szedték el tőle a cuccost amikor alukált. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az is lehet hogy Dookeszt sikerált egy kis altatólötyivel megitatni és akkor szedték el tőle a cuccost amikor alukált. Lehet, hogy már túl öreg a piáláshoz. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Spoiler: Én a trailer végén hiányolom Dookut. Ez magyarázat lehet sok kérdésre... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Nekem nem tetszik, hogy csak így elkapták Dooku-t, ráadásul a kardját is ellopták. A kalózok ennyire ügyesek lennének? Muszáj, hogy ügyesek legyenek a törvényenkívüliek, hiszen különben hogyan lennének képesek fennmaradni és élni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Én már vártam hogy Obi elkezdje mondani. Én is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Egész jó kis rész volt, egy rakat történéssel Nagyon tetszett, ahogy az elején cinkeli egymást Anakin és Obi-Wan. Amit azért picit hiányolok, hogy nem ismerjük Anakin kalandjait a börtönig. Á, csak becsukták, mint egy szimpla bűnözőt, ez valahogy alig illik Dooku-hoz. Na mindegy, nem ez a rész lényege. Viszont némi adalék máshol előfordult kérdéshez. Mikor kergetőzik Anakin a gundarkkal (jó volt látni már), akkor nem dobálja kővel, ellenben Obi igen. Úgy látszik, kell koncentrálás a kőhajigáláshoz és dobáláshoz, különben Anakin is előbb ehhez folyamodna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ami még nagyon bejön az epizódban, az a retró feeling. Obi-Wan űrruhája és a kalózok repülő csészealja jó kis ó-sci-fi idéző dolgok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ami még nagyon bejön az epizódban, az a retró feeling. Obi-Wan űrruhája és a kalózok repülő csészealja jó kis ó-sci-fi idéző dolgok Így van. A csészealj olyan mintha az 'Orion űrhajó' sorozatból pottyant volna ki. De mondjuk ugyanígy említhetnénk a többi antik sci-fi -t is. A kalózoknak csak ilyen járgányokra futja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Mikor kergetőzik Anakin a gundarkkal (jó volt látni már), Obi is elég könnyen vette. Babrált a kardjával, miközben ügyet sem vetett Anakinra. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ez igaz de azért egy sith lordtól ne csórják már el a fénykardját. Ez olyan égő. Szerintem Dooku pont, ezért takarja az arcát, ő is érzi, hogy ez égő. Szerintem Palpi, majd jól fenéken billenti. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Pompás rész volt. Tetszett, hogy Anakinék ott kocsmáznak a kalózok közt, miután, majdnem megmérgezték őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Pompás rész volt. Tetszett, hogy Anakinék ott kocsmáznak a kalózok közt, miután, majdnem megmérgezték őket. Ez mondjuk érdekes volt. Minek akarták megmérgezni őket azelőtt, hogy megkapták volna a fűszert? Nem sok értelmét látom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Ez mondjuk érdekes volt. Minek akarták megmérgezni őket azelőtt, hogy megkapták volna a fűszert? Nem sok értelmét látom. Szerintem csak elkábítani akarták őket, hogy aztán értük is váltságdíjat kérjenek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Obi is elég könnyen vette. Babrált a kardjával, miközben ügyet sem vetett Anakinra. Lehet, hogy úgy gondolta, Anakinra ráfér a kergetőzés, főleg a lövéstechnikai beszólások miatt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerintem csak elkábítani akarták őket, hogy aztán értük is váltságdíjat kérjenek. Lehet De már az is lehet, hogy közben beszélt velük más is a másik oldalról, vagyis nem csak a Köztársasággal tárgyalnak már, hanem Sidivel és a szepikkel is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Így van. A csészealj olyan mintha az 'Orion űrhajó' sorozatból pottyant volna ki. De mondjuk ugyanígy említhetnénk a többi antik sci-fi -t is. A kalózoknak csak ilyen járgányokra futja. Nekem is tetszett az UFO-szerű űrhajó. Orionhoz meg annyit, hogy éljen Mclane kapitány és Overkill! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerintem csak elkábítani akarták őket, hogy aztán értük is váltságdíjat kérjenek. Jaja, szerintem is két végén akarták égetni a gyertyát. Ha már lúd, akkor legyen kövér. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Elég jó rész volt, de szerencséáre erre már nem kell mondanom, hogy ez volt a legjobb.(Azért mert eddig, majdnem mindig a legujabbra mondtam, hogy "ez a legjobb"...) Jó volt két új bolygót is megismerni, és egy (kettő, a szörnnyel együtt) új fajt! Ahsoka szemöldök felhúzása is tettszett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Jaja, Ahsoka rendesen osztotta a fiúkat, még több ilyet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Jaja, Ahsoka rendesen osztotta a fiúkat, még több ilyet Most is kicsit sokat engedett meg magának padawan létére. Mintha ő lett volna a lovag, míg Obi és Anakin a tanulók. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem nagyon tetszett ez a rész, az elejétől a végéig, a Dooku Obi-wanos elfogáson túl a barlang-Yoda-EpV utalásig. A párbeszédek is ütősek voltak, illetve az, ahogy Dooku törökülésben meditált, enyhe KOTOR szagot árasztott. Én szinten biztos vagyok benne, hogy valami csapda van az egész mögött. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Látszik, hogy méltó padawanja Anakinnak, nem hiába kapta meg ő Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. egy (kettő, a szörnnyel együtt) új fajt! Kettő a szörnnyel együtt? A gundarkon kívül ki az új faj? A weequay-ak tuti nem, mert azok már az ep6-ban is benne voltak, nem beszélve az ep1-2-ről. Az utóbbiban már Jedi is volt egy. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Most is kicsit sokat engedett meg magának padawan létére. Mintha ő lett volna a lovag, míg Obi és Anakin a tanulók. Valószínűleg megérdemelték, különben nem magyarázkodtak volna. Obi-Wan még élvezte is a helyzetet, hogy ezúttal Anakin került abba a kissé kínos szituba, amibe ő szokott kerülni Anakinnal szemben. Ezt még meg is jegyzi, amikor Anakin a segítségét kéri... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem kifejezetten tetszik is Ahsoka és Anakin kapcsolata, teljesen olyan, mintha testvérek lennének, Obi-Wan meg az apuka. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem is nagyon bejönnek így hármasban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Én ebben a részben mindenhol konspirációt sejtek. Például furcsa volt az a két kalóz Dooku börtönében. Aztán az is érdekes, hogy Palpatine miért pont Jar Jar -t küldi oda? Mintha nem is akarna igazán segíteni rajtuk... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Micsoda balhé robban már ki a dutyis rész után Obiék mögött. Hatalmas. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.