Ugrás a kommentre

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Mi a fszom ez a b*romság mán megint...a bányatavi lidérc visszatért? Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez az idióta öklendező, vonyító jajongás lesz a filmben....ugye nem?

Olyan, mintha egy részeg b*rom éppen t*könszúrná magát.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 17:16, Ody Mandrell írta:

Nem EU, Lucas mondta. Legalább is köze sincs a többi hagyományos EU halmazhoz. Nem olvasod a topikokat, ejj-ejj, pedig ez már rég tudvalévő. :)

Lehet, mondjuk én biztos nem tudnám elképzelni a TCW-ben látottakat megtörtént eseményekként. Csak mondjuk hivatalosabb mint a Jar Jar suliba megy meg Jar Jar a seregben-típusú alkotások. :D

Ez a hang meg: :lol:

Hozzászólás ideje:

Gondolom, itt arra gondol Obi, hogy a TCW-ben látott jelenetek egyikét-másikát nehéz lenne elképzelni a filmekben. És amikor magam előtt látom Dookut, Anakint és Obi-want egymáshoz kötözve, hajlok igazat adni neki. :P

Ezzel együtt a TCW szerintem egy köztes szintet képvisel a filmek és az EU között.

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 18:19, Donát írta:

Gondolom, itt arra gondol Obi, hogy a TCW-ben látott jelenetek egyikét-másikát nehéz lenne elképzelni a filmekben. És amikor magam előtt látom Dookut, Anakint és Obi-want egymáshoz kötözve, hajlok igazat adni neki. :P

Ezzel együtt a TCW szerintem egy köztes szintet képvisel a filmek és az EU között.

A TCW a filmek kiegészítése. Nem több és nem kevesebb szerintem, de ebbe itt ne menjünk bele mert ennek is meg van a maga helye. :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 20:32, Ody Mandrell írta:

Állítólag a borítók holo-hatásúak lesznek. Ez érdekesen hangzik. :hmm:

Lentikuláris, mint a Harry Potterek, az Eredet és az Angyalok és Démonok borítója. Azaz mozgatod és mozog a kép :)

Ez jópofa dolog, én szeretem :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 20:42, Darth_Phobos írta:

Lentikuláris, mint a Harry Potterek, az Eredet és az Angyalok és Démonok borítója. Azaz mozgatod és mozog a kép :)

Ez jópofa dolog, én szeretem :)

Tudom milyen ez, de aki látott már pl. ilyen holo-hatású bélyeget az is sejtheti, hogy mi lesz. Szuper ötlet!

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 20:45, Ody Mandrell írta:

Tudom milyen ez, de aki látott már pl. ilyen holo-hatású bélyeget az is sejtheti, hogy mi lesz. Szuper ötlet!

Én a Nemzeti Múzeumban láttam holografikus koronát, és az más volt :)

Amúgy meg nem pont neked írtam, lehet, hogy mások nem tudják hova tenni, hogy mi is az a holo-hatású :)

Hozzászólás ideje:

Amikor először megláttam a borítókat én is erre gondoltam, nincsen olyan "klasszikus" poszter felépítése.
Hozzászólás ideje:

Ajajj... :para: Az ilyen "reszelő" felületű képek érintése engem roppantul tud irritálni. Nem tudom, miért, de ha hozzájuk érek, feláll a hátamon a szőr.

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 17:16, Ody Mandrell írta:

Nem EU, Lucas mondta. Legalább is köze sincs a többi hagyományos EU halmazhoz. Nem olvasod a topikokat, ejj-ejj, pedig ez már rég tudvalévő. :)

Ej-ej, Te sem követed akkor a topikokat rendesen, ledumáltuk már párszor, hogy nem mindenki így fogja fel :P

Szerintem tök mindegy, milyen ez az Obi-hang, nincs nagy jelentősége.

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 12. - 15:04, MissKarrde írta:

Ebben tökéletesen, egyetértek! Amúgy meg Han lőtt először.... 1997-ig, utána meg Greedo...és?

Hozzászólás ideje:

Ez igaz is lenne, ha nem rontaná el az egész jelenetet egy ilyen kurjantás. Bár ez nyilván szubjektív.

Ej-ej, Te sem követed akkor a topikokat rendesen, ledumáltuk már párszor, hogy nem mindenki így fogja fel :P

Hja. Van akinek az EU az SW, van akinek a 4-5-6, stb... Persze a lefektetett keretek ettől még léteznek, maximum nem tudunk beszélgetni az SW azon szeletéről ami téged vagy engem nem érdekel.

2011. 05. 12. - 16:30, Bomarr írta:

Meg is hallgattad az újat? Mert ez van annyira rossz, hogy jelentősége legyen.

Így van. Botrányos ez a hang, de szerintem biztos nem lesz benne a filmben, ez csak valami teszt lehetett, vagy nyers változat, netalán fake. Nekem mindegy minek nevezzük, de ez sz@r.

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 11. - 21:44, Dzséjt írta:

Ajajj... :para: Az ilyen "reszelő" felületű képek érintése engem roppantul tud irritálni. Nem tudom, miért, de ha hozzájuk érek, feláll a hátamon a szőr.

Szerintem csak a borító egyes elemei lesznek ilyen dimenziós hatásúak. :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 12. - 17:49, Ody Mandrell írta:

Szerintem csak a borító egyes elemei lesznek ilyen dimenziós hatásúak. :)

Hát remélem, különben - már ha megveszem - a Blu-ray érintésétől szó szerint megborzongok majd. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem se a filmből kivágott jelenetekből ollózták össze.

Anno volt egyszer még régen a tv-ben egy hasonló, ma 4D-nek nevezett ilyen élményutazás vagy miféle bemutatása, ahol a Halálcsillag fölött egy TIE vadász pilótafülkéjéből kipillantva a Halálcsillag fölött üldöztük a lázadó gépeket. Neten sehol se találok róla ilyen videót. Tisztára valósághű volt. :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 18. - 7:45, Obi1 írta:

Ki van csukva hogy a filmből, ahhoz túl rajzfilmes a hatása. Szerintem a Disney tour kedvéért csináltak ilyen jól kinéző animációkat.

Igen, ez az. Amerikában a stúdió vidámparkokban egy csomó ilyen nagyfilmekhez készült effektes kisfilm készült. A Star Wars-osoknak Star Tours a címe. Itt az egyikről egy kamerás felvétel (0:28-tól kezdődnek a látványos részek):

http://www.youtube.com/watch?v=JMRUy0bWiU8

Pod-Race-es Star Tour (1:20-tól érdemes nézni, elötte pofáznak)

Hozzászólás ideje:
  2011. 05. 21. - 20:13, Ody Mandrell írta:

Basszus ez hatalmas! :o Néhol jobb mint a filmek! :o Lehet, hogy csak megnéznék egy régi trilógiát új technikával elkészítve. :D

Kétszer néztem meg egymás után, hogy felfogjam a látványt.
  2011. 05. 21. - 20:19, Oldfighter írta:

Kétszer néztem meg egymás után, hogy felfogjam a látványt.

Én meg háromszor! Ilyen lenne a mai technológiával az SW4-5-6. Az k*rva jó, amikor a hajó közeledik a halálcsillag felszínéhez és láthatóvá válnak a felszíni formák. :o Kár, hogy ott van a vágás. :(

Hozzászólás ideje:

Sajna nagyon úgy nézz ki, hogy nem lesz videó a full előadásról. Kicsi a terem, könnyen kiszúrják a felvevőket. Talán majd valami bennfentes kiad valamit. Nagyon kíváncsi vagyok rá. A Halálcsillagos rész nekem is piszkosul bejön.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.