yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jó kis képes összefoglaló az MF.comról: Hű, nagyon jók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jézus Istenem, kérem valaki aki nagyon otthon van ebben a témában, könyörgöm neki, h azonnal cáfolja meg. ((( "Úgy néz ki, hogy a német/spanyol(/magyar?) kiadások lesznek az egyetlenek a világon, amelyek nem tartalmaznak DTS-HD MA angol hangsávot." szerettem volna, hogy dupla akkora összegért legalább azt kapjuk, nem rosszabbat Azaz nem lesz angol hangsáv, vagy nem DTS-HD hangsávon fut majd az eredeti hang? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Azaz nem lesz angol hangsáv, vagy nem DTS-HD hangsávon fut majd az eredeti hang? Német lesz a DTS-HD MA, és az angol csak DTS-ES lesz. Azaz jön hozzánk a selejt. Ez lett az új magyar piac. Valami "szép dallamos" nyelven a DTS, az angol meg 5.1. Már a Quantum csendjén, is furcsáltam, h OLASZ DTS és angol/magyar 5.1.... A LEtisztelt intercom, most döntött össze bennem egy világot. Ezek után már gondolkodom, h az lenne a kisebb veszteség, hogy más nyelven írják ki, hogy "the complete saga" Mi jöhet még??? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Német lesz a DTS-HD MA, és az angol csak DTS-ES lesz. Azaz jön hozzánk a selejt. Ez lett az új magyar piac. Valami "szép dallamos" nyelven a DTS, az angol meg 5.1. Már a Quantum csendjén, is furcsáltam, h OLASZ DTS és angol/magyar 5.1.... A LEtisztelt intercom, most döntött össze bennem egy világot. Ezek után már gondolkodom, h az lenne a kisebb veszteség, hogy más nyelven írják ki, hogy "the complete saga" Mi jöhet még??? Honnan az infó? Ez tuti, vagy csak pletyka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Honnan az infó? Ez tuti, vagy csak pletyka? Ha az Xpress fórumába bele olvasol, találsz linkeket ami alapján többnek tűnik mint pletyka. Erre tényleg ne mondjuk azt, h szeptember 16-án kiderül, mert ez nem lehet zsákbamacska. Ez olyan mintha meglepetés lenne, h 1.4-es vagy 1.6-os motor van-e az új autódban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Az egész európai ilyen "jó" lenne?? Nem csak a német/spanyol terület + a kis csatlós országok? Nem hinném, h a brit kiadáson is dübörögne a német DTS HD MA. Ja lesz ilyen rajongó változat, csak az eredeti dobozba szebb lenne ha nem a TDK felirat lenne hanem a szitált lemez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Az egész európai ilyen "jó" lenne?? Nem csak a német/spanyol terület + a kis csatlós országok? Nem hinném, h a brit kiadáson is dübörögne a német DTS HD MA. Ja lesz ilyen rajongó változat, csak az eredeti dobozba szebb lenne ha nem a TDK felirat lenne hanem a szitált lemez Egyszerűen nem hiszem el... de már nem merek szólni semmit. Különben meg? A DVD-n sem volt DTS HD MA, sőt '77-ben sem a HD hangzásba szerettünk bele, nem is vagy igazi rajongó. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - yodinhoo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Egyszerűen nem hiszem el... de már nem merek szólni semmit. Ezért kérdeztem, h "Mi jöhet még?" Mellesleg szerintem nyugodtam szólhatsz, itt nem George Lucas, film, vagy felújítás fika van.... csak intercom (?), h erre kerültünk rá. Ez lett volna az álom kiadás amire 1999 óta várok, h díszdobozban a 6 film a legjobb kép és hangminőséggel, és amennyire nem beletörődő vagyok, akár mikor nézni fogom eszembe jut, h "van akinél jobban szól". Ez keserít el engem, nem egy-két No... És még örüljek is, h egyáltalán megvehetem? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) ep4 is kint tegnap óta jövöget le hogy a manóba kell lemondani az előrendelést? Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. ep4 is kint tegnap óta jövöget le hogy a manóba kell lemondani az előrendelést? De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? Na ez az, a filmek feléről még nem is tudjuk, h miben változtak. Már ha változtak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? sehol nem látom, nem is értem, jobban érdekel mint a 6 film ha lesz valami azonnal sípolok, 2GB-ig tudok pakolni tárhelyre Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. http://kepzelet.com/pictures/2011/0902/0a4e4710b4340d4091556c7ca81c39d9/px152192356151.jpg Elvileg a BD50-ből van. Nem mondom hogy valami tűéles, de hát nem mai film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Erre tervez jönni valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) a lengyel kiadáson , angol DTS-ES 6.1, német DTS-HD Master Audio 5.1; magyar DD 5.1 , lengyel DD 5.1 stb... magyar felirat is kb: 27.000 + posta http://www.bluedvd.pl/p/pl/imp211/gwiezdne+wojny++-+saga+9+blu-ray.html Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nálam nem találja a képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jézus Istenem, kérem valaki aki nagyon otthon van ebben a témában, könyörgöm neki, h azonnal cáfolja meg. ((( B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Erre tervez jönni valaki? Én tervezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! Mi köze ennek a ripekhez? Amúgy már hivatalos, a Fox megerősítette, amit Brodie írt sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mi köze ennek a ripekhez? Amúgy már hivatalos, a Fox megerősítette, amit Brodie írt sajnos. Mit erősített meg a Fox? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! A sz*r rip-re rákerült a német DTS HD MA, és csináltak egy angol DTS ES-t? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Ody Mandrell még egy ki nem csillagozott csúnya szó és törlöm a hozzászólást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. A sz*r rip-re rákerült a német DTS HD MA, és csináltak egy angol DTS ES-t? Az nem merült fel, hogy a német kiadást szedted le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mit erősített meg a Fox? Linkjeim Persze ez is csak egy külföldi netes cikk, ki tudja, hogy igaz-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Az nem merült fel, hogy a német kiadást szedted le? Én nem szedtem le egy rip-et sem, és nem is fogok. Az Xpress-en olvasva a linkeket tűnik így. Tibur, ha tudsz valamit erről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Linkjeim Persze ez is csak egy külföldi netes cikk, ki tudja, hogy igaz-e. Persze. Németül jobban szól majd mint eredeti nyelven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Slees Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Állítólag: SW BD Region 1 (USA): English: DTS-HD Master Audio 6.1 Region 2 (Europa): English: DTS-ES Discrete Audio 6.1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Hülyeséget nem írnék be. Amúgy ennek szerintem a német fanok sem örülnek. És ezzel el is cseszték több millió ember szórakozását. Akkor ez nem régió független? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hülyeséget nem írnék be. Amúgy ennek szerintem a német fanok sem örülnek. És ezzel el is cseszték több millió ember szórakozását. Akkor ez nem régió független? Ne vedd meg. Erre tényleg csak ezt lehet mondani, semmi mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Ezért kérdeztem volna, h régiófüggetlen, mert akkor jöhet az amerikai. Remélem a hírt, h 4:3-as a kép holnapra tartogatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.