yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jó kis képes összefoglaló az MF.comról: Hű, nagyon jók! Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jézus Istenem, kérem valaki aki nagyon otthon van ebben a témában, könyörgöm neki, h azonnal cáfolja meg. ((( "Úgy néz ki, hogy a német/spanyol(/magyar?) kiadások lesznek az egyetlenek a világon, amelyek nem tartalmaznak DTS-HD MA angol hangsávot." szerettem volna, hogy dupla akkora összegért legalább azt kapjuk, nem rosszabbat Azaz nem lesz angol hangsáv, vagy nem DTS-HD hangsávon fut majd az eredeti hang? Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Azaz nem lesz angol hangsáv, vagy nem DTS-HD hangsávon fut majd az eredeti hang? Német lesz a DTS-HD MA, és az angol csak DTS-ES lesz. Azaz jön hozzánk a selejt. Ez lett az új magyar piac. Valami "szép dallamos" nyelven a DTS, az angol meg 5.1. Már a Quantum csendjén, is furcsáltam, h OLASZ DTS és angol/magyar 5.1.... A LEtisztelt intercom, most döntött össze bennem egy világot. Ezek után már gondolkodom, h az lenne a kisebb veszteség, hogy más nyelven írják ki, hogy "the complete saga" Mi jöhet még??? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Német lesz a DTS-HD MA, és az angol csak DTS-ES lesz. Azaz jön hozzánk a selejt. Ez lett az új magyar piac. Valami "szép dallamos" nyelven a DTS, az angol meg 5.1. Már a Quantum csendjén, is furcsáltam, h OLASZ DTS és angol/magyar 5.1.... A LEtisztelt intercom, most döntött össze bennem egy világot. Ezek után már gondolkodom, h az lenne a kisebb veszteség, hogy más nyelven írják ki, hogy "the complete saga" Mi jöhet még??? Honnan az infó? Ez tuti, vagy csak pletyka? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Honnan az infó? Ez tuti, vagy csak pletyka? Ha az Xpress fórumába bele olvasol, találsz linkeket ami alapján többnek tűnik mint pletyka. Erre tényleg ne mondjuk azt, h szeptember 16-án kiderül, mert ez nem lehet zsákbamacska. Ez olyan mintha meglepetés lenne, h 1.4-es vagy 1.6-os motor van-e az új autódban. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Az egész európai ilyen "jó" lenne?? Nem csak a német/spanyol terület + a kis csatlós országok? Nem hinném, h a brit kiadáson is dübörögne a német DTS HD MA. Ja lesz ilyen rajongó változat, csak az eredeti dobozba szebb lenne ha nem a TDK felirat lenne hanem a szitált lemez Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Az egész európai ilyen "jó" lenne?? Nem csak a német/spanyol terület + a kis csatlós országok? Nem hinném, h a brit kiadáson is dübörögne a német DTS HD MA. Ja lesz ilyen rajongó változat, csak az eredeti dobozba szebb lenne ha nem a TDK felirat lenne hanem a szitált lemez Egyszerűen nem hiszem el... de már nem merek szólni semmit. Különben meg? A DVD-n sem volt DTS HD MA, sőt '77-ben sem a HD hangzásba szerettünk bele, nem is vagy igazi rajongó. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - yodinhoo Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Egyszerűen nem hiszem el... de már nem merek szólni semmit. Ezért kérdeztem, h "Mi jöhet még?" Mellesleg szerintem nyugodtam szólhatsz, itt nem George Lucas, film, vagy felújítás fika van.... csak intercom (?), h erre kerültünk rá. Ez lett volna az álom kiadás amire 1999 óta várok, h díszdobozban a 6 film a legjobb kép és hangminőséggel, és amennyire nem beletörődő vagyok, akár mikor nézni fogom eszembe jut, h "van akinél jobban szól". Ez keserít el engem, nem egy-két No... És még örüljek is, h egyáltalán megvehetem? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) ep4 is kint tegnap óta jövöget le hogy a manóba kell lemondani az előrendelést? Felkerült a netre az európai ep5 iso, és azon a a német nyelv a DTS HD, az angol DTS ES, a magyar meg DD. Jöhet a rajongói változat az amerikai lemez angol, és az európai lemez magyar hangjával... Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. ep4 is kint tegnap óta jövöget le hogy a manóba kell lemondani az előrendelést? De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? Na ez az, a filmek feléről még nem is tudjuk, h miben változtak. Már ha változtak... Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) De hol vannak a prequelek és az extra lemezek??? sehol nem látom, nem is értem, jobban érdekel mint a 6 film ha lesz valami azonnal sípolok, 2GB-ig tudok pakolni tárhelyre Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. http://kepzelet.com/pictures/2011/0902/0a4e4710b4340d4091556c7ca81c39d9/px152192356151.jpg Elvileg a BD50-ből van. Nem mondom hogy valami tűéles, de hát nem mai film. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Erre tervez jönni valaki? Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) a lengyel kiadáson , angol DTS-ES 6.1, német DTS-HD Master Audio 5.1; magyar DD 5.1 , lengyel DD 5.1 stb... magyar felirat is kb: 27.000 + posta http://www.bluedvd.pl/p/pl/imp211/gwiezdne+wojny++-+saga+9+blu-ray.html Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Turegga Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nálam nem találja a képet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Jézus Istenem, kérem valaki aki nagyon otthon van ebben a témában, könyörgöm neki, h azonnal cáfolja meg. ((( B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Erre tervez jönni valaki? Én tervezek. Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! Mi köze ennek a ripekhez? Amúgy már hivatalos, a Fox megerősítette, amit Brodie írt sajnos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mi köze ennek a ripekhez? Amúgy már hivatalos, a Fox megerősítette, amit Brodie írt sajnos. Mit erősített meg a Fox? Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) B+ hagyjad már a sz*r rippeket az isten áldjon meg! A sz*r rip-re rákerült a német DTS HD MA, és csináltak egy angol DTS ES-t? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Ody Mandrell még egy ki nem csillagozott csúnya szó és törlöm a hozzászólást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. A sz*r rip-re rákerült a német DTS HD MA, és csináltak egy angol DTS ES-t? Az nem merült fel, hogy a német kiadást szedted le? Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mit erősített meg a Fox? Linkjeim Persze ez is csak egy külföldi netes cikk, ki tudja, hogy igaz-e. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Az nem merült fel, hogy a német kiadást szedted le? Én nem szedtem le egy rip-et sem, és nem is fogok. Az Xpress-en olvasva a linkeket tűnik így. Tibur, ha tudsz valamit erről... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Linkjeim Persze ez is csak egy külföldi netes cikk, ki tudja, hogy igaz-e. Persze. Németül jobban szól majd mint eredeti nyelven. Válasz
Slees Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Állítólag: SW BD Region 1 (USA): English: DTS-HD Master Audio 6.1 Region 2 (Europa): English: DTS-ES Discrete Audio 6.1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Hülyeséget nem írnék be. Amúgy ennek szerintem a német fanok sem örülnek. És ezzel el is cseszték több millió ember szórakozását. Akkor ez nem régió független? Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hülyeséget nem írnék be. Amúgy ennek szerintem a német fanok sem örülnek. És ezzel el is cseszték több millió ember szórakozását. Akkor ez nem régió független? Ne vedd meg. Erre tényleg csak ezt lehet mondani, semmi mást. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Ezért kérdeztem volna, h régiófüggetlen, mert akkor jöhet az amerikai. Remélem a hírt, h 4:3-as a kép holnapra tartogatják. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.