Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (szerkesztve) A gunshipes eligazitást jócskán elszúrták. - megváltozik a klónicsekek tartózkodási helye és testtartása (Waxer bal középről Cody mellé teleportálódik majd a helyére egy sisakos kollegája kerül és megváltozik a klónok kapaszkodása stb.) - Cody fejéről eltűnik a sisak és mindkét kezébe puska kerül plusz a jobb válláról is lóg egy - Obi eltűnik Cody mögül Szerkesztve: 2009. Március 11. - Rog Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Oh, ehhez eddig még hozzá sem szóltam... Csak annyit szólok: Eddigi legjobb!(Egyik legjobb) De a következő két rész még ennél is jobb lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. A gunshipes eligazitást jócskán elszúrták.- megváltozik a klónicsekek tartózkodási helye és testtartása (Waxer bal középről Cody mellé teleportálódik majd a helyére egy sisakos kollegája kerül és megváltozik a klónok kapaszkodása stb.) - Cody fejéről eltűnik a sisak és mindkét kezébe puska kerül plusz a jobb válláról is lóg egy - Obi eltűnik Cody mögül Miket észre nem veszel? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Végre sikerült HD-ban is megnéznem. Ez is kiválóra sikeredett Ugyan a trilógia ivét én is úgy képzeltem el, mint SimonZ (a közepén feszültséggel vagy akár vereséggel végzödő epizóddal), de a maga módján igy is megvan a hangulata: láttuk mennyire megszenvednek a csapataik egy kisebb településen, s eztán ott a kérdőjel, hogy hogy birnak el a fővárossal. Hogy elbirnak az nem kérdés, de azért elég jól felvezeti a nagy csatát, ami remélhetöleg valóban méretes lesz. Az évad második felének egyébként az a legkellemesebb meglepetése, ahogy a Klón-háborút elkezdték kitágitani: az elején még csak a főmuftik cibálták egymás bajszát, de aztán egyre többet láttunk a szenvedő átlagpolgárokból és ebben a legnagyobb lépcsőt ez az epizód tette azzal a bizonyos twilek kislánnyal. Az Aliens nekem is eszembe jutott (de még a Grave of the Fireflies is), de nagyon szépen rakták bele. Ja és még egy: a magam részéről kifejezetten csipem a Star Warsban a szörnyeket (akárcsak az avataromban lévő "úriember"), s külön örültem, hogy a Ryloth nem csak megtört civilekből és megszálló robotokból, hanem nagydarab rémekből is áll, akik kifejezetten ötletesre sikerültek. Szóval le a kalappal ezelött az epizód elött. Reméljük a trilógia zárása is hozza ezt a szintet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Hogy tetszett a droid lincselés? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Hogy tetszett a droid lincselés? Remek és meglepő ötlet volt S pont jól volt csomagolva. Nem hinném, hogy egy gyereket különösebben megrázna, ugyanakkor a felnőttebbeknek érdekes asszociációik lehetnek vele kapcsolatban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. (szerkesztve) Nem olyan rég megnéztem az Innocents Of Ryloth-ot, és akkor vettem észre, hogy Cody parancsnok mióta lett ilyen bölcs? Megártott neki a Jedik alatt való szolgálat? Konkrétan erre gondoltam: "Az épületek csak épületek. A várost a lakói teszik várossá..." Szerkesztve: 2009. Április 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Szerintem pont ez az, amiről a rész szól: hogy a klónok kezdik kitanulni az egyszerű civilek életét. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Most néztem meg újra a Ryloth-trilógiát, ezúttal magyar hanggal. Most ez a rész tetszett belőle a legjobban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Nálam is ez viszi a prímet. Nagyon komolyan megfogott. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Eddig a háromból a Storm volt nálam a legnyerőbb. Most viszont a klónok szövegei ("Van nálam bilincs, ha kell"), a droidlincselés és a záró "Testvér" elbillentették a mérleget. A Testvér még úgy is ütött, hogy elég jól emlékeztem rá. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Szerintem is ez a legjobb a Ryloth-trilógiából. Továbbra sem értem, hogy miért nem került bele a legjobb epizód szavazásnál. Szerintem a Storm, meg a Liberty a nyomába sem ér! Sőt, továbbra is azt mondom, hogy a Liberty a legrosszabb. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Én beleszvaztam jelöltállításkor. Nekem is az egyik kedvencem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Szerintem is ez a legjobb a Ryloth-trilógiából. Továbbra sem értem, hogy miért nem került bele a legjobb epizód szavazásnál. Szerintem a Storm, meg a Liberty a nyomába sem ér! Sőt, továbbra is azt mondom, hogy a Liberty a legrosszabb. Így döntöttek az emberek. Attól még, hogy nem érted ez így van. Én egyiket se mondanám rossznak. Inkább csak kihasználják egy trilógia nyújtotta lehetőséget. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Újabb kérdés... Mi alapján döntik el, vagy engedélyezik azt, hogy melyik klón festheti be a páncélját, avagy sem? A sereg nagyrészének továbbra sincs egyedi mintázata, de például ebben a részben is ott volt Waxer és Boil páncélja. Ez amolyan kitüntetésnek számít, vagy mi? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ez azon múlik hogy a készítők mennyi 12 egy tucat klónt akarnak kidekorálni(nameg a fontosabb szereplőket meg tudjuk különböztetni) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Újabb kérdés... Mi alapján döntik el, vagy engedélyezik azt, hogy melyik klón festheti be a páncélját, avagy sem? A sereg nagyrészének továbbra sincs egyedi mintázata, de például ebben a részben is ott volt Waxer és Boil páncélja. Ez amolyan kitüntetésnek számít, vagy mi?Ők már Cody csapatába tartoznak, talán ezért a festés. De ezt Dzséjt jobban tudja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ők már Cody csapatába tartoznak, talán ezért a festés. De ezt Dzséjt jobban tudja. Én sem tudok jobbat, mint Nabopolasszar. Ez nincs különösebben megmagyarázva, csak annyival, hogy vannak ilyen díszítős kedvű klónok. A valóságban meg így lehet őket a legkönnyebben megkülönböztetni. De talán példa lehet a Rookies, ahol Echo kapott egy kézlenyomatot. Lehet hasonló módon kerülnek fel a minták, alkalom szüli őket, és rajtuk ragad. Vagy különleges egységhez tartoznak, vagy az egész század már festi magát. Lehetőség van bőven Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Még így is elég nehezen különböztetem meg őket Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.