Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x20 - Innocents of Ryloth

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A gunshipes eligazitást jócskán elszúrták.

- megváltozik a klónicsekek tartózkodási helye és testtartása (Waxer bal középről Cody mellé teleportálódik majd a helyére egy sisakos kollegája kerül és megváltozik a klónok kapaszkodása stb.)

- Cody fejéről eltűnik a sisak és mindkét kezébe puska kerül plusz a jobb válláról is lóg egy

- Obi eltűnik Cody mögül

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
A gunshipes eligazitást jócskán elszúrták.

- megváltozik a klónicsekek tartózkodási helye és testtartása (Waxer bal középről Cody mellé teleportálódik majd a helyére egy sisakos kollegája kerül és megváltozik a klónok kapaszkodása stb.)

- Cody fejéről eltűnik a sisak és mindkét kezébe puska kerül plusz a jobb válláról is lóg egy

- Obi eltűnik Cody mögül

Miket észre nem veszel?

Hozzászólás ideje:

Végre sikerült HD-ban is megnéznem. Ez is kiválóra sikeredett :)

Ugyan a trilógia ivét én is úgy képzeltem el, mint SimonZ (a közepén feszültséggel vagy akár vereséggel végzödő epizóddal), de a maga módján igy is megvan a hangulata: láttuk mennyire megszenvednek a csapataik egy kisebb településen, s eztán ott a kérdőjel, hogy hogy birnak el a fővárossal. Hogy elbirnak az nem kérdés, de azért elég jól felvezeti a nagy csatát, ami remélhetöleg valóban méretes lesz.

Az évad második felének egyébként az a legkellemesebb meglepetése, ahogy a Klón-háborút elkezdték kitágitani: az elején még csak a főmuftik cibálták egymás bajszát, de aztán egyre többet láttunk a szenvedő átlagpolgárokból és ebben a legnagyobb lépcsőt ez az epizód tette azzal a bizonyos twilek kislánnyal. Az Aliens nekem is eszembe jutott (de még a Grave of the Fireflies is), de nagyon szépen rakták bele.

Ja és még egy: a magam részéről kifejezetten csipem a Star Warsban a szörnyeket (akárcsak az avataromban lévő "úriember"), s külön örültem, hogy a Ryloth nem csak megtört civilekből és megszálló robotokból, hanem nagydarab rémekből is áll, akik kifejezetten ötletesre sikerültek. Szóval le a kalappal ezelött az epizód elött. Reméljük a trilógia zárása is hozza ezt a szintet.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem olyan rég megnéztem az Innocents Of Ryloth-ot, és akkor vettem észre, hogy Cody parancsnok mióta lett ilyen bölcs? Megártott neki a Jedik alatt való szolgálat? :P

Konkrétan erre gondoltam: "Az épületek csak épületek. A várost a lakói teszik várossá..."

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem is ez a legjobb a Ryloth-trilógiából. Továbbra sem értem, hogy miért nem került bele a legjobb epizód szavazásnál. Szerintem a Storm, meg a Liberty a nyomába sem ér! Sőt, továbbra is azt mondom, hogy a Liberty a legrosszabb.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerintem is ez a legjobb a Ryloth-trilógiából. Továbbra sem értem, hogy miért nem került bele a legjobb epizód szavazásnál. Szerintem a Storm, meg a Liberty a nyomába sem ér! Sőt, továbbra is azt mondom, hogy a Liberty a legrosszabb.

Így döntöttek az emberek. Attól még, hogy nem érted ez így van. Én egyiket se mondanám rossznak. Inkább csak kihasználják egy trilógia nyújtotta lehetőséget.

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Újabb kérdés... Mi alapján döntik el, vagy engedélyezik azt, hogy melyik klón festheti be a páncélját, avagy sem? A sereg nagyrészének továbbra sincs egyedi mintázata, de például ebben a részben is ott volt Waxer és Boil páncélja. Ez amolyan kitüntetésnek számít, vagy mi?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Újabb kérdés... Mi alapján döntik el, vagy engedélyezik azt, hogy melyik klón festheti be a páncélját, avagy sem? A sereg nagyrészének továbbra sincs egyedi mintázata, de például ebben a részben is ott volt Waxer és Boil páncélja. Ez amolyan kitüntetésnek számít, vagy mi?
Ők már Cody csapatába tartoznak, talán ezért a festés. De ezt Dzséjt jobban tudja. :lol:
Hozzászólás ideje:
Ők már Cody csapatába tartoznak, talán ezért a festés. De ezt Dzséjt jobban tudja. :lol:

Én sem tudok jobbat, mint Nabopolasszar. Ez nincs különösebben megmagyarázva, csak annyival, hogy vannak ilyen díszítős kedvű klónok. A valóságban meg így lehet őket a legkönnyebben megkülönböztetni.

De talán példa lehet a Rookies, ahol Echo kapott egy kézlenyomatot. Lehet hasonló módon kerülnek fel a minták, alkalom szüli őket, és rajtuk ragad. Vagy különleges egységhez tartoznak, vagy az egész század már festi magát. Lehetőség van bőven :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.