Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - az első évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Még a legjobb mellékszereplők, és idegen karakterek között is megtaláltam Cham Syndullát, rá végképp nem számítottam. Egyébként az utóbbi két kategóriában majdnem ugyanazok indultak.

Ja, engem is meglepett. Amúgy a jelöltek eléggé különböztek, csak az összesítés lett végül ennyire egyforma. Cad Bane és Hondo Ohnaka pl. mindkét kategóriában utcahosszal nyert.

Én azon lepődtem meg kicsit, hogy a Malevolence trilógia egy része se lett jelölve....

Na ez meg a másik, ami engem is meglepett. Bekerülni pedig tényleg csak akkor tudott volna egyedül a Rising, ha még ketten jelölik, míg a a Rookies és a Storm nem kap két újabb jelölés. A másik kettőnek esélye sem lett volna már. Ennyire lemaradt a Malevolence trilógia (még a Hidden Enemy is meglőzte).

Hozzászólás ideje:

Én két részt is jelöltem a Malevolence-részek közül :P

Nekem majdnem megvan a sorrendem, de a járművek még hiányoznak, mert nem jártam utána, melyik név mit takar :P No majd egyik nap :P

Hozzászólás ideje:
Ja, engem is meglepett. Amúgy a jelöltek eléggé különböztek, csak az összesítés lett végül ennyire egyforma. Cad Bane és Hondo Ohnaka pl. mindkét kategóriában utcahosszal nyert.

Pedig Syndulla remek karakter, nekem az lett volna a fura, ha kimarad :P Hiába, ízlések és ...

Lehet, hogy a M-trilógia részeinek az a baja, hogy a sorozat elején szerepelnek.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Pedig Syndulla remek karakter, nekem az lett volna a fura, ha kimarad :P Hiába, ízlések és ...

Lehet, hogy a M-trilógia részeinek az a baja, hogy a sorozat elején szerepelnek.

Syndullától én a falra másztam, a legutálatosabb karakter lett számomra az évadban. Ízlések :P

Vagy, az évad elején a legjobbak sem olyan jók, mint az évad második felében a legtöbb epizód :P

Hozzászólás ideje:
Én azon lepődtem meg kicsit, hogy a Malevolence trilógia egy része se lett jelölve....

Én is jelöltem az egyik részt.

Na ez meg a másik, ami engem is meglepett. Bekerülni pedig tényleg csak akkor tudott volna egyedül a Rising, ha még ketten jelölik, míg a a Rookies és a Storm nem kap két újabb jelölés. A másik kettőnek esélye sem lett volna már. Ennyire lemaradt a Malevolence trilógia (még a Hidden Enemy is meglőzte).

Nálam első körben benne volt a Rookies, de épp a jelölt Malevolence-epizód miatt hagytam ki végül, mert úgy éreztem, hogy valamelyiknek a három rész közül mindenképpen benne kellene lennie (és itt Panni döntött, hogy melyik legyen az), és a Rookies volt a legkevésbé kedves (de csak relatíve!) a többi közül.

Hozzászólás ideje:
Mi bajod vele? Szerintem ő az igazi Köztársaság párti a Twi Lek -ek között és nem a kövér Fre Taa.

Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... ;)

Hozzászólás ideje:

Én a Malevolance-részek közül az elsőt jelöltem.

Azt egy kicsit sajnálom hogy Jar-Jar kwazel haverja nem került be a szavazásba.

Hozzászólás ideje:
Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... ;)

Bezzeg a tankok meg egyéb ketyerék típusszámát fejből tudod... :D Nálam ez meg épp fordítva van ;)

Hozzászólás ideje:

Hehe ;)

Á, köszi a képeket, a többi nagyjából menni fog :D Így már könnyebb összedobni, szóval ma igyekszem küldeni.

A tegnapi kérdésre válaszolva, nekem nem jött semmilyen körlevél :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.