Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Még a legjobb mellékszereplők, és idegen karakterek között is megtaláltam Cham Syndullát, rá végképp nem számítottam. Egyébként az utóbbi két kategóriában majdnem ugyanazok indultak. Ja, engem is meglepett. Amúgy a jelöltek eléggé különböztek, csak az összesítés lett végül ennyire egyforma. Cad Bane és Hondo Ohnaka pl. mindkét kategóriában utcahosszal nyert. Én azon lepődtem meg kicsit, hogy a Malevolence trilógia egy része se lett jelölve.... Na ez meg a másik, ami engem is meglepett. Bekerülni pedig tényleg csak akkor tudott volna egyedül a Rising, ha még ketten jelölik, míg a a Rookies és a Storm nem kap két újabb jelölés. A másik kettőnek esélye sem lett volna már. Ennyire lemaradt a Malevolence trilógia (még a Hidden Enemy is meglőzte). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Én két részt is jelöltem a Malevolence-részek közül Nekem majdnem megvan a sorrendem, de a járművek még hiányoznak, mert nem jártam utána, melyik név mit takar No majd egyik nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. (szerkesztve) Ja, engem is meglepett. Amúgy a jelöltek eléggé különböztek, csak az összesítés lett végül ennyire egyforma. Cad Bane és Hondo Ohnaka pl. mindkét kategóriában utcahosszal nyert. Pedig Syndulla remek karakter, nekem az lett volna a fura, ha kimarad Hiába, ízlések és ... Lehet, hogy a M-trilógia részeinek az a baja, hogy a sorozat elején szerepelnek. Szerkesztve: 2009. Április 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Pedig Syndulla remek karakter, nekem az lett volna a fura, ha kimarad Hiába, ízlések és ...Lehet, hogy a M-trilógia részeinek az a baja, hogy a sorozat elején szerepelnek. Syndullától én a falra másztam, a legutálatosabb karakter lett számomra az évadban. Ízlések Vagy, az évad elején a legjobbak sem olyan jók, mint az évad második felében a legtöbb epizód Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Én két részt is jelöltem a Malevolence-részek közül Nekem majdnem megvan a sorrendem, de a járművek még hiányoznak, mert nem jártam utána, melyik név mit takar No majd egyik nap AAT: AT-RT: AT-TE: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Syndullától én a falra másztam, a legutálatosabb karakter lett számomra az évadban. Ízlések Mi bajod vele? Szerintem ő az igazi Köztársaság párti a Twi Lek -ek között és nem a kövér Fre Taa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Na, megvan a lista, majd holnap elküldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Na, megvan a lista, majd holnap elküldöm. Köszi előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Ody: A listához oda kell írni, hogy ki küldte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Én azon lepődtem meg kicsit, hogy a Malevolence trilógia egy része se lett jelölve.... Én is jelöltem az egyik részt. Na ez meg a másik, ami engem is meglepett. Bekerülni pedig tényleg csak akkor tudott volna egyedül a Rising, ha még ketten jelölik, míg a a Rookies és a Storm nem kap két újabb jelölés. A másik kettőnek esélye sem lett volna már. Ennyire lemaradt a Malevolence trilógia (még a Hidden Enemy is meglőzte). Nálam első körben benne volt a Rookies, de épp a jelölt Malevolence-epizód miatt hagytam ki végül, mert úgy éreztem, hogy valamelyiknek a három rész közül mindenképpen benne kellene lennie (és itt Panni döntött, hogy melyik legyen az), és a Rookies volt a legkevésbé kedves (de csak relatíve!) a többi közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Ody: A listához oda kell írni, hogy ki küldte? Nem fontos. A címedből úgy is tudni fogom, de oda írhatod ha gondolod. Sőt! Inkább jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Mi bajod vele? Szerintem ő az igazi Köztársaság párti a Twi Lek -ek között és nem a kövér Fre Taa. Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Én a Malevolance-részek közül az elsőt jelöltem. Azt egy kicsit sajnálom hogy Jar-Jar kwazel haverja nem került be a szavazásba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... Bezzeg a tankok meg egyéb ketyerék típusszámát fejből tudod... Nálam ez meg épp fordítva van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Bezzeg a tankok meg egyéb ketyerék típusszámát fejből tudod... Még az alvázszámot is De most legalább már azt is tudjuk, mennyire megragadott a twi'lek karaktere is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ő... hupsz, összekevertem a Trespassból az elnökkel. Eddig azt hittem, az Syndulla... Hehe Á, köszi a képeket, a többi nagyjából menni fog Így már könnyebb összedobni, szóval ma igyekszem küldeni. A tegnapi kérdésre válaszolva, nekem nem jött semmilyen körlevél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Én se kaptam körlevelet. Ody: Szóval akkor 1-től 6-ig pontozni kell a jelölteket? Én a Risingot bejelöltem a Rookiest meg nem, ehhez képest... No de mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Én is elküdtem még tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ody: Szóval akkor 1-től 6-ig pontozni kell a jelölteket? Igen. A legjobban tetszőnek adsz 6 pontot, aztán a következőnek 5-öt és így tovább egészen egyig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Én is elküdtem még tegnap. Megkaptam, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Most küldtem el a listát pár perce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Most küldtem el a listát pár perce. Megkaptam, köszi szépen! Eddig öten szavaztak két nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. nekem nem jött semmilyen körlevél Nekem se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Elküldve a szavazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megkaptam, köszi szépen! Eddig öten szavaztak két nap alatt. Ötven 2 nap alatt. Húha. Ez elképesztő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ötven 2 nap alatt. Húha. Ez elképesztő. Baj van pajtás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ötven 2 nap alatt. Húha. Ez elképesztő. Öt az az ötven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Baj van pajtás? Jaj, elolvastam. Hogy lehetek ilyen ostoba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Akik a továbbiakban küldik be a szavazatokat, azok a metis@freemail.hu címre küldjék azokat! Fontos, mert a régi cím már nem él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.