Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - az első évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Üdv.! Van egy problémám! Amikor el szeretném küldeni az e-mailt, akkor google delivery mailer deamon jött, ki ezt már 3szor próbáltam meg! Vmelyik más címre, is elküldhetem??

Szerk.: Újra megpróbáltam egy új módszerrel, reménykedem, hogy így már megkapják az én szavazataimat is! :)

Szerk2.: Nem megy, nem tudom mi a baja, r*hadt gmail! :)

Szerk3.: Sikerült végre elküldeni... Na akkor +1 ember szavazott! :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Remek Giskard! Várom!

Sikerült, elküldtem :) Azért a legtöbb kategóriában elég nehéz volt a döntés, pedig már gondolkodtam egy ideje :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Sikerült, elküldtem :) Azért a legtöbb kategóriában elég nehéz volt a döntés, pedig már gondolkodtam egy ideje :)

Elküldenéd egy más formátumba? Ezt a fajta word fájlt sajnos nem tudom megnyitni. :)

Azt hiszem, közbenjárásomnak köszönhetően meglett a 40. szavazat is. :)

Meg is lepődtem! Köszi. :D

Hozzászólás ideje:
Elküldenéd egy más formátumba? Ezt a fajta word fájlt sajnos nem tudom megnyitni. :)

OFF

Ha .docx vagy hasonló volt, akkor töltsd le ezt a fájlt: Microsoft File Format Converter Pack. Ingyenes programcsomag, amely lehetővé teszi az Office 2007-es formátumok kezelését a korábbi verziókon.

ON

Hozzászólás ideje:

Szerintem sem kell változtatni. Az a határidő, amit többször is arrébb lehet tolni, komolytalan. Amúgy sem feltétlenül mennyiségre megy ez a dolog. :) Akiknek a véleménye leginkább számít, azok pedig már mind szavaztak, ebben biztos vagyok. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lezáródott a szavazás, maradt a negyven szavazólap ami nagyon jónak mondható! Készül az összesítés, érdemes lesz holnap este nyolckor részt venni az eredményhirdetésen. :)

Nyolckor kezdünk de persze ez nem szentírás, kis csúszás lehetséges. Először a jelölteket írom majd be, utána nem sokkal a győztest. Kb. 5-7 percenként lesz egy-egy kategória elővezetve. Ez azonban változhat a hozzászólások sűrűségétől is. Nyugodtan lehet kommentelni majd a győzteseket azonnal, így még érdekesebb lesz az egész. Persze a jelöltek beírása után is lehet tippelni a győztesre. :P Ismét csak aranyfénykardra tudok hivatkozni, mert ha valaki kíváncsi miként zajlott anno egy ilyesfajta móka, az olvasson bele nyugodt szívvel!

http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=163&st=750

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Totál elnéztem, hogy mikor lesz a végeredmény hirdetés. Először azt hittem, ma, mikor felléptem, frászt kaptam, hogy lemaradtam, de szerencsére holnap lesz. Pedig tök világosan ki van írva, mikor lesz :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Totál elnéztem, hogy mikor lesz a végeredmény hirdetés. Először azt hittem, ma, mikor felléptem, frászt kaptam, hogy lemaradtam, de szerencsére holnap lesz. Pedig tök világosan ki van írva, mikor lesz :D

Nem maradtál le semmiről. :P A múltkor nem voltál itt, most viszont leszel. Ennek örülök! Kész van a nyertesek listája, épp azt nézegetem. Érdekes. :D

Hozzászólás ideje:

Én is örülök, hogy most itt leszek :D Csak el ne felejtsem holnap este, hogy 8 körül feljöjjek :D

Biztos érdekes, de hamarosan mi is megtudjuk :P

Hozzászólás ideje:

Az biztos, hogy izgalmasabb. :D Engem is nagyon érdekel már, hogy vajon a számomra kedves jelöltek hol végeztek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.