Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Lenci: A videó jeleneteinek összevágása első-osztályú. Föleg a végén tetszett, ahogy Luke eldobja a kardot, majd a következőben, Obi-Wan elkapja a felé repülőt Viszont a hang-effektek egy idő után picit zavaróak voltak, föleg ilyen hosszú távon... vajon milyen lenne, ha csak a zene menne és a fénykard-hangok csak ritkán, a kulcsmomentumoknál hallatszodnának? Illetve a kevesebb itt is több lenne... a 6 perc picit hosszú. De összességében nagyon jó! Egész kedvet kaptam egy kis SW nézéshez A zöejek tényleg hangosak, sokkal hakkabbra kéne vlóban, de most már nem tudom átvariálni. A 6 perc valóban osszú, de muszáj volt még egy zenét odabiggyeszteni a végére, mert az aszteroidásra nem tudtam volna befejezni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nagyon jó lett!3X is megnéztem.Néha tényleg hangosak a süvítések egyes jeleneteknél, de nem túlzottan zavaró.A többi hangeffect meg szerintem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nagyon jó lett!3X is megnéztem.Néha tényleg hangosak a süvítések egyes jeleneteknél, de nem túlzottan zavaró.A többi hangeffect meg szerintem kell. Örülök, hogy tetszik, bár most hogy kész van egy csomó apró hibát veszek benne észre. Belinkeltem a theforce.net egyik eldugott topikjába is és már 30 letöltést élt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Beszámoló...ah bocs, 1-2 napon belül megy, megígérem Videó: bár időhiányban szenvedek, még is neki kezdtem egy újnak, persze Yodáról, s perze immár több különböző zenére...ergo a videó "making" nem állt le, csak lelassult, így az ünnepek alőtti hajrában...az ünnepek alatt még lasabb lesz, de január végétől teljes gőz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Beszámoló...ah bocs, 1-2 napon belül megy, megígérem Videó: bár időhiányban szenvedek, még is neki kezdtem egy újnak, persze Yodáról, s perze immár több különböző zenére...ergo a videó "making" nem állt le, csak lelassult, így az ünnepek alőtti hajrában...az ünnepek alatt még lasabb lesz, de január végétől teljes gőz... A lézerkardoshoz nincs kissebb méret? 230 mb egy kicsit lassan jön le.Mondjuk 60-70 mb is jó lenne 5 percre! Ha csak ez nem fél órás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Lenci, küldtem egy privátot. Légyszi nézdd már meg, hogy megkaptad-e (mostanában nem küldi el az üzeneteimet ) ha nem, akkor beírom ide. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Lenci mostanában eltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. (szerkesztve) Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Lenci mostanában eltűnt. Hmm... akkor rossz helyen keressük. Szerkesztve: 2006. Február 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nem, nem , nem tűntem el, csak necces volt a január, de most már szpen, fokozatosan visszamászok a sw-os 7köznapokba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nagyon helyes lenci bácsi. Welcome Back! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Nem, nem , nem tűntem el, csak necces volt a január, de most már szpen, fokozatosan visszamászok a sw-os 7köznapokba... Nem siettetésként, csak érdekel, hogy mikorra várható új videó, Lenci? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Jó a kérdés! Lenci mégis eltűnt, ígérete ellenére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Lenci segíts kérlek. Kellene az ep2 ből az mikor palpi megkapja a jogokat és Windu besétál.Nagy klip vágásban vagyok és nagyra készülök csak nekem nincs meg a 2. rész a gépen.Tudod.Még mindíg nem tudtam megszerezni.Segíts kérlek.Help my.. Nem kell nagy méretnek lenni.Úgy is Magix-el vágom. Előre is köszi a segítséged. Üdv:Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Huhh. Lenci nem tűnt el, továbbra is él és hal a sw-ért, csak külföldön voltam + ezer egyéb dolgom volt. Lassan a klipgyártást is újra útnak inditom, most már kicsit több időm lesz... Jó megint itt lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Legközelebb vigyél engem is amcsiba lenci. Hátha nősülök... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Welcome home, Lord Lencius. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Legközelebb vigyél engem is amcsiba lenci. Hátha nősülök... Egy darabig, most biztos nem megyek... Érdekes, hogy nem igen van ihletem kliphez, de azért gondolkodni fogok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Csinálhatnál egy Jar Jar videót, mondjuk a Cantina zenéjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Csinálhatnál egy Jar Jar videót, mondjuk a Cantina zenéjére. Egy kéét ewok-os résszel bevágva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Egy kéét ewok-os résszel bevágva Akár az is lehet. Egy kis SW-s móka nem árt. Elvégre a SAGA nem csak a drámáról szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindig várom azt az igazi Ani-Obis klippet Lencitől. Elfogod majd készíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindig várom azt az igazi Ani-Obis klippet Lencitől. Elfogod majd készíteni? Lenci aktivitását elnézve, erre még egy darabig várhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Lenci aktivitását elnézve, erre még egy darabig várhatunk. Igen... de meddig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Igen... de meddig? Költői a kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 26. Költői a kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Fáj a szívem, hogy ezekről a vidókról lemaradtam. Remélem jönnek még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Nem csak Te Akkoriban még nem volt saját gépem, amin meg tudtam volna nézni rendesen hanggal együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Lenci, még mindig várjuk a klipjeidet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.