Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Lenci: A videó jeleneteinek összevágása első-osztályú. Föleg a végén tetszett, ahogy Luke eldobja a kardot, majd a következőben, Obi-Wan elkapja a felé repülőt Viszont a hang-effektek egy idő után picit zavaróak voltak, föleg ilyen hosszú távon... vajon milyen lenne, ha csak a zene menne és a fénykard-hangok csak ritkán, a kulcsmomentumoknál hallatszodnának? Illetve a kevesebb itt is több lenne... a 6 perc picit hosszú. De összességében nagyon jó! Egész kedvet kaptam egy kis SW nézéshez A zöejek tényleg hangosak, sokkal hakkabbra kéne vlóban, de most már nem tudom átvariálni. A 6 perc valóban osszú, de muszáj volt még egy zenét odabiggyeszteni a végére, mert az aszteroidásra nem tudtam volna befejezni.... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nagyon jó lett!3X is megnéztem.Néha tényleg hangosak a süvítések egyes jeleneteknél, de nem túlzottan zavaró.A többi hangeffect meg szerintem kell. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nagyon jó lett!3X is megnéztem.Néha tényleg hangosak a süvítések egyes jeleneteknél, de nem túlzottan zavaró.A többi hangeffect meg szerintem kell. Örülök, hogy tetszik, bár most hogy kész van egy csomó apró hibát veszek benne észre. Belinkeltem a theforce.net egyik eldugott topikjába is és már 30 letöltést élt meg. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Beszámoló...ah bocs, 1-2 napon belül megy, megígérem Videó: bár időhiányban szenvedek, még is neki kezdtem egy újnak, persze Yodáról, s perze immár több különböző zenére...ergo a videó "making" nem állt le, csak lelassult, így az ünnepek alőtti hajrában...az ünnepek alatt még lasabb lesz, de január végétől teljes gőz... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Új videó kilátásban? (meg ígértél egy beszámolót is) :wink: Klubnapon kerestelek... nem voltál! Beszámoló...ah bocs, 1-2 napon belül megy, megígérem Videó: bár időhiányban szenvedek, még is neki kezdtem egy újnak, persze Yodáról, s perze immár több különböző zenére...ergo a videó "making" nem állt le, csak lelassult, így az ünnepek alőtti hajrában...az ünnepek alatt még lasabb lesz, de január végétől teljes gőz... A lézerkardoshoz nincs kissebb méret? 230 mb egy kicsit lassan jön le.Mondjuk 60-70 mb is jó lenne 5 percre! Ha csak ez nem fél órás! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Lenci, küldtem egy privátot. Légyszi nézdd már meg, hogy megkaptad-e (mostanában nem küldi el az üzeneteimet ) ha nem, akkor beírom ide. Donát. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Lenci mostanában eltűnt. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. Hozzászólás ideje: 2006. Január 17. (szerkesztve) Mostanában nem lesz új videó? Mondjuk egy Ani-Obis végig megcsinálva? Lenci mostanában eltűnt. Hmm... akkor rossz helyen keressük. Szerkesztve: 2006. Február 2. - Ody Mandrell Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nem, nem , nem tűntem el, csak necces volt a január, de most már szpen, fokozatosan visszamászok a sw-os 7köznapokba... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nagyon helyes lenci bácsi. Welcome Back! Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Nem, nem , nem tűntem el, csak necces volt a január, de most már szpen, fokozatosan visszamászok a sw-os 7köznapokba... Nem siettetésként, csak érdekel, hogy mikorra várható új videó, Lenci? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Jó a kérdés! Lenci mégis eltűnt, ígérete ellenére. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Lenci segíts kérlek. Kellene az ep2 ből az mikor palpi megkapja a jogokat és Windu besétál.Nagy klip vágásban vagyok és nagyra készülök csak nekem nincs meg a 2. rész a gépen.Tudod.Még mindíg nem tudtam megszerezni.Segíts kérlek.Help my.. Nem kell nagy méretnek lenni.Úgy is Magix-el vágom. Előre is köszi a segítséged. Üdv:Derb Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Huhh. Lenci nem tűnt el, továbbra is él és hal a sw-ért, csak külföldön voltam + ezer egyéb dolgom volt. Lassan a klipgyártást is újra útnak inditom, most már kicsit több időm lesz... Jó megint itt lenni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Legközelebb vigyél engem is amcsiba lenci. Hátha nősülök... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Welcome home, Lord Lencius. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Legközelebb vigyél engem is amcsiba lenci. Hátha nősülök... Egy darabig, most biztos nem megyek... Érdekes, hogy nem igen van ihletem kliphez, de azért gondolkodni fogok... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Csinálhatnál egy Jar Jar videót, mondjuk a Cantina zenéjére. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Csinálhatnál egy Jar Jar videót, mondjuk a Cantina zenéjére. Egy kéét ewok-os résszel bevágva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Egy kéét ewok-os résszel bevágva Akár az is lehet. Egy kis SW-s móka nem árt. Elvégre a SAGA nem csak a drámáról szól. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindig várom azt az igazi Ani-Obis klippet Lencitől. Elfogod majd készíteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindig várom azt az igazi Ani-Obis klippet Lencitől. Elfogod majd készíteni? Lenci aktivitását elnézve, erre még egy darabig várhatunk. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Lenci aktivitását elnézve, erre még egy darabig várhatunk. Igen... de meddig? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Igen... de meddig? Költői a kérdés. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Április 26. Hozzászólás ideje: 2006. Április 26. Költői a kérdés. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Fáj a szívem, hogy ezekről a vidókról lemaradtam. Remélem jönnek még. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Nem csak Te Akkoriban még nem volt saját gépem, amin meg tudtam volna nézni rendesen hanggal együtt. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Lenci, még mindig várjuk a klipjeidet! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.