Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Szerintem Odynak van igaza, ha valakit érdekel a véleményem. A sorozatban az hangzik el, hogy csak egy Jedi nyithatja ki, úgyhogy ragaszkodjunk ehhez, nyilván nem véletlenül ezt a szót használták a 22 perces részben sem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nem emlékszem, de konkrétan kimondják, hogy csak jedi nyithatja ki? Szerintem előfordulhat, hogy azért kellett egy jedi, mert Sidious ezt a tervét nem akarta megosztani Dookuval, azt pedig biztonsági okokból nem kockáztathatta, hogy Bane személyesen hozzá juttassa el a holocront, mert esetleg még közvetítőkön keresztül is lebuktathatták volna. Ebbe az esetben szerintem érthető úgy a mondat, hogy a jedi az az erőhasználó szinonimája, mivel az fel sem merült bennük, hogy a galaxis két sith-je közül az egyik tört volna be. Dupla pont. Nagyon jó meglátások. Szerintem csakis Jedi lehet az, mert tudnak a Sithekről, és akkor nem a Jedi szót alkalmazták volna. Nem tudom, hogy lehet ilyen egyáltalán. Vannak Sith holocronok is, ha csak szimplán holocronok lennének, amit minden Erő-használó ki tud nyitni, akkor nem különböztetnék meg. Nem egészen. A Sith holokronok Sötét Oldali tudást tartalmaznak, a Jedi holokronok Világos Oldalit. És más a formájuk is. A Sith-eké piramis alakú, a Jediké kocka. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Az a Holocron, amit Leia ellopott Palpatine-tól pedig tartalmazta mindkettőt, és különböző erősségű védelemmel voltak ellátva az egyes információk. Palpatine nem is fért hozzá mindenhez, mivel a Holocron védelmét nem tudta áttörni. Az viszont biztos, hogy tartalmazta az ősi Jedik feljegyzéseit a Sith praktikákról, meg úgy általában a Sithekről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Bomarr az első évad értékelésénél adta az ihletet a kedvenc jelenetek választásához, így visszamenőleg is pótolom ezt a hiányt. Kedvenc jelenet: Ahsoka bemutatkozás Jocasta Nu ?nak, majd séta a könyvtárban. A fennkölt hangulat miatt. Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Ahsoka vs. Ál-Jocasta Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Ahsoka vs. Ál-JocastaItt a zene is nagyon jó! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kedvenc jelenet: Ahsoka vs az alakváltó. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kedvenc jelenet: Ahsoka vs az alakváltó. Nekem is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Kósa, ez tök jó, jó megfigyelő vagy. Plo Koon feltűnésekor még gondoltam is rá, hogy de jó lenne, ha ők ketten feltűnnének, sőt, szvsz a hajón lévő parancsnok Wolffe (legalábbis egyből ő ugrott be). Szinte biztos, hogy ő az, mert ha minden igaz, akkor a fenti hajók Plo Koon parancsnoksága alatt állnak. Most már biztos. Visszanéztem az epizódot. Először azért vetettem el, hogy az a fickó ott a Venatoron Wolffe lenne, mert félszemű volt. Hát a Grievous Intrigue után ez már nem kifogás. Wolffe már itt félszemű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Jó megfigyelő vagy! Nekem az se rémlik, hogy szerepelt volna ebben a részben Wolffe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Most már biztos. Visszanéztem az epizódot. Először azért vetettem el, hogy az a fickó ott a Venatoron Wolffe lenne, mert félszemű volt. Hát a Grievous Intrigue után ez már nem kifogás. Wolffe már itt félszemű.Ma én is megnéztem és valóban ott jelent Plo Koon -nak, de a nevét nem mondják ki. Amikor láttam a részt feltűnt a dolog, de eszembe nem jutott volna, hogy az Wolfee. Biztos be lesz mutatva a története. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Ma én is megnéztem és valóban ott jelent Plo Koon -nak, de a nevét nem mondják ki. Amikor láttam a részt feltűnt a dolog, de eszembe nem jutott volna, hogy az Wolfee. Biztos be lesz mutatva a története. De kimondják a nevét, méghozzá Plo Koon, miután a fülébe súgott valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. De kimondják a nevét, méghozzá Plo Koon, miután a fülébe súgott valamit.Az nem ebben a részben van. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Az nem ebben a részben van. ja bocsi, elnéztem Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Basszus tényleg... De most már furdal a kíváncsiság, hogy honnan szerezte ezt a sérülést... Bár kétlem, hogy választ kapnánk rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Basszus tényleg... De most már furdal a kíváncsiság, hogy honnan szerezte ezt a sérülést... Bár kétlem, hogy választ kapnánk rá.Nekem azért gyanús, mert eddig kétszer tűnt fel pár másodpercre és következetesen ott a sérülés. Biztos lesz valami magyarázat a későbbiekben. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Nekem azért gyanús, mert eddig kétszer tűnt fel pár másodpercre és következetesen ott a sérülés. Biztos lesz valami magyarázat a későbbiekben. Ha mégsem, akkor majd az EU elvégzi a piszkos munkát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Lehet összeveszett Plo Koonnal. Láttátok, mekkora karmai vannak a jó Jedi mesternek? Szerintem nem fognak erre magyarázatot adni. Egyrészt, már elég rég megvan neki, másrészt, minek, csak egy sérülés, a klónok nagyján van. Ennyi erővel akkor Cody és Anakin sérülését is megmagyarázhatnák (tudom, Anakiné meg van magyarázva az EU-ban, de az időrendileg kicsit hátrébb történt esemény, vagyis először a CW, majd a TCW által ignorálva lett). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Felesleges is a magyarázat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Mondhatni tök jó volt szinkronnal, bár azért az eredeti jobb. Jó volt magyarul is látni, bár csak egy részt adtak le most. Ja igen. Sztereó volt, és szerintem az RTL nem fogja adni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Nekem semmi bajom nem volt a szinkronnal, sőt egy-két hang még felül is múlta az eredetit. Nekünk meg van az az előnyünk az amcsikkal szemben, hogy többnyire a filmben megszólalt hangok köszönnek vissza a TCW-ben is, ráadásul a felirat helyett is teljes egészében a képet nézhettem, ami még élvezhetőbbé tette az epizódot, ami egyébként jó kis nosztalgia volt. (nem mintha az USA-ban olyan rég lett volna a 2x01) Bane hangja furcsa volt, de talán jobb is, mint a régi, hiszen 1 rész alapján (1x22) nem véste be magát az ember emlékezetébe úgy, mint egy Moser Károly vagy egy Molnár Ilona... Sajnálom, hogy Jocasta nem az EP2-es hangját kapta, de nem egy főbenjáró bűn, hiszen hasonló a szitu, mint Bane esetében. Plo-t annyira nem tudtam kielemezni 1 mondat alapján, de kis idő elteltével megszokható. Jó lenne, ha valamiféle release felkerülne vagy egyéb úton felcsusszanna a netre az epizód és persze a 2. évad többi része. Én abszolút vevő lennék rá! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Sztereó volt, és szerintem az RTL nem fogja adni. Az előző évadot is leadták, mi okuk lenne nem leadni ezt? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Az előző évadot is leadták, mi okuk lenne nem leadni ezt? Kevésbé volt "brutális". Az ORTT már a Jedi Crash epizód droid-aprítós jelenetén is ingatta a fejét, úgyhogy szerintem a nyaktörések, halálra égések és egyéb "nem gyerekeknek való" képsorok már bőven meghaladják a tűréshatárukat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Az előző évadot is leadták, mi okuk lenne nem leadni ezt?Bozai a végén nem mondta, hogy a szinkron az RTL megbízásából készült. Tudom ez nem perdöntő, de azért szokták mondani. A másik pedig, hogy a CN -en volt a premier, az RTL -en meg híre hamva sincs. Tavaly ott volt a premier, és az volt a sorozat zászlós hajója. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Nekem a "felúsa" és a "dzsokaszta" nem tetszett, a többi jó volt. Az RTL-ről meg annyit hogy semmi sem kötelezi őket hogy megvegyék a második évadot. Ahogy ismerem őket egy félév szünet aztán kezdik az elsőt előlről. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Mondhatni tök jó volt szinkronnal, bár azért az eredeti jobb. Jó volt magyarul is látni, bár csak egy részt adtak le most. Ja igen. Sztereó volt, és szerintem az RTL nem fogja adni. Én is belenéztem, sajnos csak véletlenül, így az eleje lemaradt. Jó volt magyarul. Kevésbé volt "brutális". Az ORTT már a Jedi Crash epizód droid-aprítós jelenetén is ingatta a fejét, úgyhogy szerintem a nyaktörések, halálra égések és egyéb "nem gyerekeknek való" képsorok már bőven meghaladják a tűréshatárukat. Akkor a vasárnap délelőtti TCW-nézésnek lőttek... Kár. Az esti 7 órás adás sokszor nem fér bele az itthoni programba, viszont vasárnap délelőtt mindig meg tudtuk nézni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Jobb volt magyarul, mint angolul. Végre Sidious Grúber Hugó vot. Bane új hangja is egész jó. Jocasta Nu-é tökéletes. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) Akkor a vasárnap délelőtti TCW-nézésnek lőttek... Kár. Az esti 7 órás adás sokszor nem fér bele az itthoni programba, viszont vasárnap délelőtt mindig meg tudtuk nézni. Vasárnap délelőtt 11-kor adják az ismétlést, úgyhogy nem muszáj lemondanod a szinkronos TCW-ről... Szerkesztve: 2010. Április 8. - Darth Sky Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Vasárnap délelőtt 11-kor adják az ismétlést, úgyhogy nem muszáj lemondanod a szinkronos TCW-ről... Ja igen, el is felejtettem, hogy a CN egy hétig ismétel, és hétvégén napközben is. Szerencsére. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Ma 11-kor nem ezt a részt ismételték, hanem az egyik első évadosat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.