Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fú de jó végre mozifilmes SW előzetest látni! Az meg hogy a kedvenc, csupán eddig másodpercekre látható háttéridegenemből (amani,) is lesz a filmben külön jól esett D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
30 perccel korábban, Dzséjt írta:

Jól látom, hogy amikor a Razor Crest zuhanórepülésben van, három keselyűdroid, népies nevén droid vadászgép üldözi? o

Nekem is keselyűdroidoknak néznek ki.

image.png

Hozzászólás ideje:

Szerintem olyan mint, ha egy sorozat előzetese lenne.
Szűk terek, kietlen pusztaságok.
A lépegetőn kívül semmi mozifilmes látvány nincs benne.
Ha tényleg ez a jövő, hogy elmegyünk az alacsony költségvetésű filmek felé, akkor ez nekem nagy csalódás.
Egy mozifilm látványvilágának ütnie kell.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, ati írta:

Ha tényleg ez a jövő, hogy elmegyünk az alacsony költségvetésű filmek felé, akkor ez nekem nagy csalódás.

Milliószor látványosabb mint az első ep.7 teaser smile

Jó kis SW kalandnak néz ki szerintem.

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok szakértő, távol áll tőlem, de nekem pont az ugrott be elsőre, hogy ez nem sorozatos látványvilág, míg a sorozatoknál akármilyen szépek is voltak az Andort leszámítva mindig éreztem, hogy mégiscsak sorozatról van szó, de lehet csak a hiátus D majd kiderül.
Az az érzés fogott el, hogy ez a cucc jobban alvilág központú lesz, mint eddig bármi.

3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

0:56-nál érdekes droidok vannak. hmm

A bal oldali egyértelműen a Mark 147-es HuttBuster Vasember páncél, ott világít a mellkasán az ARC reaktor hehe D

1 órával korábban, Bence1997 írta:

Ez a szörny a Dejarikon tűnik

Az egy savrip.

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Jabba jelzése egy ajtón, ami mögött nem nehéz kitalálni ki lapul.

Az az egész Hutt kartellnek a jele, nemcsak Jabbáé, persze ettől még valóban az lehet az ajtó mögött aki. smile

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
55 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Az egy savrip.

John Cena Point GIF by Nickelodeon

2 órával ezelőtt, ati írta:

Idővel többet fognak majd mutatni, ez az előzetes nagyon "basic" volt, szinte a sztorit se tudjuk (csak amit a szinopszis mond, de az nagyon általános), lehet vannak olyan látványok, amiket azért nem mutatnak, mert spoileresek (meg még ugye dolgoznak rajtuk).

Amúgy nekem nem volt bajom a látvánnyal. smile

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, ati írta:

Igen, most ez lett a narratíva. Megtalálták mibe lehet belekötni. Én majd a film megtekintése után mondom meg milyen lett a látványvilág.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én majd a film megtekintése után mondom meg milyen lett a látványvilág.

Ez annyira életképtelen hozzáállás, tipikus elvakult, fals rajongó tévképzett. Az igazi Star Wars rajongó már a film befejezése előtt 8 hónappal kiadott, másfél perces teaser trailer alapján (amiről amúgy köztudomású, hogy sosem tartalmaz végleges effekteket, hiszen a teaserek idején azokon még bőven dolgoznak), meg tudja állapítani előre, hogy milyen minőségű lesz az egész, több mint kétórás film látványvilága, miután elkészült. Sőt egy igazi Star Wars rajongó ennyiből már azt is teljesen magabiztosan meg tudja állapítani, hogy a sztori is nagyon lapos, Sigourney Weaver karaktere lapos és egyáltalán nem olyan jó, mint Ripley, a zene pedig a sorozatot majmolja. És amúgy is, az egész csak azért van, hogy el lehessen adni még pár Grogu plüst. A sequelekben legalább volt tartalom... evil

Hozzászólás ideje:

Hát, nem tudom. Én se dobtam magam hanyatt ettől az előzetestől. Nekem ez most nagyon ingerszegény lett.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyont tetszett ez a kis beharangozó, sok minden nem derült ki belőle, de a hangulata remek volt. Jó lesz viszontlátni ezeket a szereplőket és nagyon szurkolók, hogy jól sikerüljön a visszatérés a SW-nak a nagyvászonra!

Hozzászólás ideje:

Amúgy én elsőre azt hittem, hogy Grogu szólalt meg, aztán kapcsoltam, hogy az anzellán volt az.

Ha már itt tartunk, nem tudom vajon meglépik-e lassan, vagy valaha, hogy Grogu beszéljen.

Hozzászólás ideje:

Egy film mondjuk erre pont alkalmas lenne. Valamikor azért tényleg el kéne kezdenie beszélni, akárhogy is fejlődik ez a faj, hiszen Yoda 100 évesen már Jediket tanított, Grogu meg 50-51 évesen már félúton van ehhez. Pláne annak tükrében lenne már ildomos, hogy mentális és fizikai képességei alapján már baromira nem csecsemő.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nekem pont ez tetszik, hogy Grogu láthatóan fejlődik. Az első évadban még inkább csecsemő. Aktívan csak nagyon ritkán részese a sztorinak, ideje nagy részét egy babakocsiban tölti, és senkivel sem tud kommunikálni. A második évad végére egyre aktívabb lesz, Ahsoka segítségével képessé válik arra, hogy komunikáljon Djarinnal, de a végén még az "apja" engedélyére van szükség ahhoz, hogy azt tegye, amit szeretne. Aztán jön a The Book of Boba Fett, ahol igen nagy léptékben fejlődik, úgy érzem, ez az igazi óvodás/kisiskolás kor Grogu számára. Mind fizikailag, mind az Erőn keresztül rendkívül aktívvá válik, újabb komoly döntést hoz a saját sorsáról, és ebben az esetben már valóban ő hozza meg a döntést, felfogva annak súlyát. A Mandi harmadik évadában pedig már egyenrangú társa Djarinnak, megmenti az apját, részt vesz a harcban, a babakocsit exoskeletonra cseréli, de végül azon is túllép. Emiatt szerintem a harmadik szezonban már egy a serdülőkor útjára lépett, de még annak elején járó Grogut látunk.

A filmben pedig, legalábbis így a trailer alapján úgy tűnik, már teljesen önálló kalandjai is lesznek, vagyis lehet, hogy lassan a tini korszaka végére érünk. Messzire jutottuk az első évadtól. Szóval szerintem előbb-utóbb meg fog szólalni. A cukiság faktor persze fontos része a lényének, de ezt lassan le kell vetkőznie.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.