Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14.19 éve Boldog születésnapot Dzséjt! A kvízjátékot nem ismerem. Hallhatnánk róla bővebben?
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14.19 éve Huh, nagyon köszönöm srácok! Meghatódtam A játék végeredményben egy kártyajáték elméletileg 600 kérdéssel egyformán mind a hat részből. Mindegyik kártyán ezekbl a témakörökből vannak a kérdések: Szereplők / Fegyverek és Járművek / Történelem / Földrajz / Robotok, Teremtmények és Földönkívüliek / Kulisszatitkok. Na, így jön ki a 600 kérdés hat részből (nem tom, hogy ez részenként száz kérdést jelent-e, de meglehet). JÁrt hozzá egy dobókocka is, melynek oldalaira a Lázadók Szövetségének jelét rajzolták különböző színekben. Elolvastam a szabálykönyvet is, bár abból egy kukkot sem értettem meg (hozzáteszem, nem voltam teljesen józan, mikor olvastam... hiába, a szülinapok ) És mindez egy ízléses háromszögforma műanyag dobozkában, rajta az ep3 marketinges Vader fejjel.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15.19 éve Kaptam, de a helyi plázában lett véve. Trivial P.?Magyar nyelvű?Mennyibe került?
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16.19 éve Obi1, igen magyar, de az árát nem tudom, mert ugye szuvenyir nyihaha nyekukucska protykó De öt ropinál nem hiszem, hogy több lett volna.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16.19 éve Obi1, igen magyar, de az árát nem tudom, mert ugye szuvenyir nyihaha nyekukucska protykó De öt ropinál nem hiszem, hogy több lett volna. Ez kell nekem Talán valamikor körülnézek az üzletekben.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21.19 éve Kedves Mindenki! Az utóbbi időben felkeltették az érdeklődésemet az alábbi cuccok, amikkel még sajnos nem volt alkalmam találkozni: Behind The Magic 2CD Deleted Magic DVD Ezekre szeretnék szert tenni a segítségetekkel, valamiféle biznisz formájában. Tudom, hogy itt többeknek megvannak, de nem akarok ajtóstul rontani a privát (üzenet) szférátokba, bízom benne, hogy aki hajlandó segíteni, az úgy is megteszi. Emilben vagy privátban keressen meg, aki tud segíteni, amit előre is nagyon köszönök. Off: Már régen gondolkozom, hogy kellene egy "Biznisz" topicot nyitni, amolyan eladom, keresem típusút, néha (ahogy a jelen helyzet is mutatja) jól jönne, de nem tudom zavarna-e egyeseket. On
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21.19 éve Ezeknek én is nagyon örülnék, érdekelnek. Csatlakozom előttem íróhoz.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21.19 éve Mind a kettő megrendelhető 600FTért(másoltan) egy bizonyos emberkétől.Tőle rendelem az EpI-II DVDt extrákkal, úgyhogy megbízható.HA érdekel valakit az e-mail cím az írjon.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21.19 éve oecsi75-re gondolsz? Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21.19 éve oecsi75-re gondolsz?Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk. Igen, ő az.Megbizható, és viszonylag olcsó. A deleted magic-et lelehet tölteni torrent-ről.Énis onnan töltöttem le.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Szerző oecsi75-re gondolsz?Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk. Igen, ő az.Megbizható, és viszonylag olcsó. A deleted magic-et lelehet tölteni torrent-ről.Énis onnan töltöttem le. Esetleg van linked is?
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Ez a Deleted Magic számomra teljesen új, de egy torrent linket én is megköszönnék :60:
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Szerző Én a deleted Magicről, csak kis méretű rövid movokat láttam, meg azt ami a sotetoldal.com-on van.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Hm... ez engem is érdekelne. Én is kaphatnék torrent linket? Meghálálom, ígérem
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve http://www.myspleen.com/download.php/2089/...20Magic.torrent Itt egy link, nem tudom hogy jó e. A mérete több mint 4 GB.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Hatalmas nagy THX akár jó, akár nem Ha jó, meg majd kitalálom, mivel háláljam meg :wink:
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22.19 éve Szerző Nálam nemjó sajnos Most beindult. 1,2MB-nél tart
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23.19 éve oecsi75-re gondolsz? Már bocsánat, de én jól t*kön rúgnám az ilyen embereket. A rajongókon nyerészkedik, ráadásul illegálisan. Ennyi erővel bárki csinálhatná ezt, akinek sok SW cucca van. Remélem lebukik.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23.19 éve oecsi75-re gondolsz? Már bocsánat, de én jól t*kön rúgnám az ilyen embereket. A rajongókon nyerészkedik, ráadásul illegálisan. Ennyi erővel bárki csinálhatná ezt, akinek sok SW cucca van. Remélem lebukik. De jó azoknak, akinek nincsen meg pl a ... rész DVDn, vagy a Deleted Magic.Nincs még DVD íróm, ugyhogy nekem kapóra jött a pali.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23.19 éve Felemásan állok a témához, mert nagyon is megértem Ody-t. De ugyanakkor ha máshonnan nem lehet egy-két anyagot megszerezni, akkor mit tegyünk (és most nem a filmek dvd változatára gondolok, hanem esetleg legálisan nem kapható anyagokra) ? Ha önhibánkon kívül vagy korlátozott lehetőségek miatt lemaradtunk valamiről, csak jó lenne beszerezni valahonnan, nem?
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23.19 éve Mik vannak ezen a "Deleted Magic"-en?Érdemes letölteni?4 Gb az nagyon sok.Csak ha nagyon kell akkor állok neki letölteni ekkora anyagot.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26.19 éve http://www.myspleen.com/download.php/2089/...20Magic.torrent Itt egy link, nem tudom hogy jó e. A mérete több mint 4 GB. Én is köszönöm, amúgy milyen formátum? Azt írja ismeretlen fájltípus.
Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26.19 éve Ezeket sasoljátok meg. Szvsz ez már túlzás: http://toynewsi.com/news.php?catid=8&itemid=7937
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.