Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Nagyon jól né ki ez a Lego Ghost Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Hozzászólás ideje: 2014. November 29. Óriási mázlim volt!!! Ma voltunk Bécsben és mi volt 20%-kal leárazva? Hát persze, hogy a Ghost. 80 €ért úgy érzem nagyon jó üzletet csináltam... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Dzséjt, összeraktam a Ghostot, nagyon baba. A tetején lévő lövésztorony viszont nem került rögzítésre, úgyhogy nem teljesen vagyok elégedett... de házilag megoldottam. ha majd beszerzed és érdekel, hogy hogy, akkor szólj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Uh, ezt meg csak most olvastam. Szerintem hamarosan lecsapok rá. De hogy érted, hogy a felső torony nem került rögzítésre? Csak úgy rá kell tenni, azt a jószerencse ott tartja? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Pontosan. Ha fejjel lefelé fordítod a hajót, a lövegtorony kihullik. Legalábbis nálam kihullt (lehet én rontottam el valamit, de nem hiszem). Ezért hát kitaláltam egy apró trükköt, hogy rögzítsem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Vao... Akkor ez egy elég érdekes megoldás lett a Legótól. Mondjuk a polcon nem zavar, de szegény gyerekeknek okozhat némi agybajt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Le kell Kréglizni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Emmet mentsen meg attól, hogy Kréglizzem a legóimat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Hozzászólás ideje: 2015. Január 18. Én végül is egy ilyennel oldottam meg emlékeim szerint: http://www.thedailybrick.co.uk/lego-turntable-2-x-2-with-medium-stone-gray-top-74340-black.html Így tud ugyanúgy körbe körbe mozogni, csak kicsit magasabb lett, mert nem volt egyszerű rögzíteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Ügyes és kézenfekvő megoldás. Kár, hogy a Legónak nem jutott eszébe. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Ha már lego http://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/rajongoi-star-wars-lego-x-wing.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Hozzászólás ideje: 2015. Január 22. Ezt szépen megcsinálták. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Végre teljes a Lego Rebels csapat! Beszereztem Sabine-t és hamarosan érkezik Kallus ügynök és az Inkvizítor. Amint meglesznek, teszek fel egy képet. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. (szerkesztve) Engem boszant a dolog mert haszbroban viszatertunk oda hogy merevek a vegtagok es nem mozog se csuklobol se valbol se konyokbol se terd se semmi 360 iranyba es raadasul se Sabine sem pedig Hera nem jelent meg boszanto javitva januarban adtak ki oket ok ennek orulok erdekes hogy nem kaptam ertesitot rolluk ha meglesznek flteszek par kepet is Szerkesztve: 2015. Február 15. - Hunner Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. X-wing után... http://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/lego-star-wars-tie-fighter-video-new-york-toy-fair.html Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Slave I http://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/sirius-megepitette-boba-fett-hajojat.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Ez neked is megvan? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Hozzászólás ideje: 2015. Március 9. Nekem? Nincs. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Skandallum! http://www.youtube.com/watch?v=PN_AMSlNocE Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. (szerkesztve) Görögország amúgy is sok eredeti, jogtiszta terméket forgalmazó bazárjaiban akadtam rá a következő gyöngyszemre, a kicsit sem koppintás LEBQ építőjáték SW-sorozatának részeként. Ki tudja, lehet a készítők már szupertitkos információkat tudhatnak a jó öreg Ackbar további sorsáról,mert bizony admirálisunk két fénykarddal pózol a dobozon! De a zavar az Erőben a doboz hátoldalán csak tovább nő, hiszen kalamári barátunk itt már Sith trooper néven próbál rejtőzködni, míg nevét egy galád Sith katona bitorolja. Mellette megláthatjuk, hogy manapság Yoda is már csak Yuda-ként fut. Cody kapitány új ruhája ezek után szinte fel se tűnik. Tovább is van! Három kártya is birtokunka kerülhet eme két eurós csoda megvásárlása esetén! Ackbar ezúttal mint Clone Trooper próbál szerencsét, míg nevét egyszerre többen is bitorolni próbálják, előtérben Anakinnal. Már látszódik, hogy baj lesz a fiúval... A harmadik kártya csak simán Star Wars néven illeti Sidious-t és Vadert. Akkor közülük ki a Star, és ki a Wars? És végül maga a figura: a két szép sárga fénykard egy kékké módosult. Hogy megérte-e a vásár? Abszolút! Ilyen kincs nincs minden sarokban, amúgy meg több SW-karekter kapott LEBQ-megfelelőt, ahogy a MCU hősei se maradtak ki ebből a minden bizonnyal komoly hivatalos licence alatt álló termékcsaládból! Szerkesztve: 2015. Szeptember 14. - reaper Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Hát ez marha jó. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 14. Úgy imádom az ilyeneket, meg mondjuk amikor egy hátizsákra rá van írva, hogy Dragon Ball és a felirat felett ott virít Sonic, a Búcsús bazárokban is lehet ilyen gyöngyszemekre akadni :D Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Örom volt ma Vegre minden egyhelyen vagyis csak a SW konyvek a tobbit meg nemsikerult berendeznem a vendegszobaban _ gondoltam megosztom veletek Szerkesztve: 2015. Szeptember 20. - Hunner Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Vegre az EP 7 figurai is teriteken egy reszük Szerkesztve: 2015. Szeptember 20. - Hunner Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hunner! Szuper lenne, ha kisebb méretben töltenél fel képeket az oldalra. Köszi. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Hunner! Szuper lenne, ha kisebb méretben töltenél fel képeket az oldalra. Köszi. Elnezest nem figyeltem oda nem fordul elo tobbet kijavitva koszi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Szép Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Nagyon szép, szemet gyönyörködtető. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Nagyon baba! Hadd kérdezzem meg, Hunner, mennyire van komolyan véve az otthonod őriztetése. Csak, hogy tudjam, hogy amikor egyszer nem vagytok otthon, és én véletlen arra járok, és gyanús mozgást látok odabenn, és be kell hatolnom jó polgári megfontolásból, tudjam, mennyi időm van a bajt elhárítani, mielőtt jön a jard. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.