Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Engem boszant a dolog mert haszbroban viszatertunk oda hogy merevek a vegtagok es nem mozog se csuklobol se valbol se konyokbol se terd se semmi 360 iranyba es raadasul se Sabine sem pedig Hera nem jelent meg boszanto

javitva januarban adtak ki oket ok ennek orulok erdekes hogy nem kaptam ertesitot rolluk ha meglesznek flteszek par kepet is

Szerkesztve: - Hunner

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Görögország amúgy is sok eredeti, jogtiszta terméket forgalmazó bazárjaiban akadtam rá a következő gyöngyszemre, a kicsit sem koppintás LEBQ építőjáték SW-sorozatának részeként. Ki tudja, lehet a készítők már szupertitkos információkat tudhatnak a jó öreg Ackbar további sorsáról,mert bizony admirálisunk két fénykarddal pózol a dobozon!

lebq_box_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De a zavar az Erőben a doboz hátoldalán csak tovább nő, hiszen kalamári barátunk itt már Sith trooper néven próbál rejtőzködni, míg nevét egy galád Sith katona bitorolja. Mellette megláthatjuk, hogy manapság Yoda is már csak Yuda-ként fut. Cody kapitány új ruhája ezek után szinte fel se tűnik.

lebq_back_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tovább is van! Három kártya is birtokunka kerülhet eme két eurós csoda megvásárlása esetén! Ackbar ezúttal mint Clone Trooper próbál szerencsét, míg nevét egyszerre többen is bitorolni próbálják, előtérben Anakinnal. Már látszódik, hogy baj lesz a fiúval... A harmadik kártya csak simán Star Wars néven illeti Sidious-t és Vadert. Akkor közülük ki a Star, és ki a Wars?

lebq_cards_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És végül maga a figura: a két szép sárga fénykard egy kékké módosult.

IMG_20150914_211624_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogy megérte-e a vásár? Abszolút! Ilyen kincs nincs minden sarokban, amúgy meg több SW-karekter kapott LEBQ-megfelelőt, ahogy a MCU hősei se maradtak ki ebből a minden bizonnyal komoly hivatalos licence alatt álló termékcsaládból!

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:

Úgy imádom az ilyeneket, meg mondjuk amikor egy hátizsákra rá van írva, hogy Dragon Ball és a felirat felett ott virít Sonic, a Búcsús bazárokban is lehet ilyen gyöngyszemekre akadni :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Örom volt ma Vegre minden egyhelyen vagyis csak a SW konyvek a tobbit meg nemsikerult berendeznem a vendegszobaban _ gondoltam megosztom veletek

DSC_0127.JPG

Szerkesztve: - Hunner

Hozzászólás ideje:

Hunner! Szuper lenne, ha kisebb méretben töltenél fel képeket az oldalra. Köszi. :)

Elnezest nem figyeltem oda nem fordul elo tobbet kijavitva koszi

Hozzászólás ideje:

Nagyon baba! :clap::yes:

Hadd kérdezzem meg, Hunner, mennyire van komolyan véve az otthonod őriztetése. Csak, hogy tudjam, hogy amikor egyszer nem vagytok otthon, és én véletlen arra járok, és gyanús mozgást látok odabenn, és be kell hatolnom jó polgári megfontolásból, tudjam, mennyi időm van a bajt elhárítani, mielőtt jön a jard. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.