MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Boldog születésnapot Dzséjt! A kvízjátékot nem ismerem. Hallhatnánk róla bővebben? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Na most már biztos nagyon boldog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Huh, nagyon köszönöm srácok! Meghatódtam A játék végeredményben egy kártyajáték elméletileg 600 kérdéssel egyformán mind a hat részből. Mindegyik kártyán ezekbl a témakörökből vannak a kérdések: Szereplők / Fegyverek és Járművek / Történelem / Földrajz / Robotok, Teremtmények és Földönkívüliek / Kulisszatitkok. Na, így jön ki a 600 kérdés hat részből (nem tom, hogy ez részenként száz kérdést jelent-e, de meglehet). JÁrt hozzá egy dobókocka is, melynek oldalaira a Lázadók Szövetségének jelét rajzolták különböző színekben. Elolvastam a szabálykönyvet is, bár abból egy kukkot sem értettem meg (hozzáteszem, nem voltam teljesen józan, mikor olvastam... hiába, a szülinapok ) És mindez egy ízléses háromszögforma műanyag dobozkában, rajta az ep3 marketinges Vader fejjel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Isten éltessen Dzséjt! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Kissé lemaradva, de: boldog szülinapot Dzséjt! :57: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Köszönö, köszönöm... komolyan, meghatódtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Honnan való a játék, mert érdekelne. Vagy kaptad? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Kaptam, de a helyi plázában lett véve. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Kaptam, de a helyi plázában lett véve. Trivial P.?Magyar nyelvű?Mennyibe került? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Obi1, igen magyar, de az árát nem tudom, mert ugye szuvenyir nyihaha nyekukucska protykó De öt ropinál nem hiszem, hogy több lett volna. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Obi1, igen magyar, de az árát nem tudom, mert ugye szuvenyir nyihaha nyekukucska protykó De öt ropinál nem hiszem, hogy több lett volna. Ez kell nekem Talán valamikor körülnézek az üzletekben. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Kedves Mindenki! Az utóbbi időben felkeltették az érdeklődésemet az alábbi cuccok, amikkel még sajnos nem volt alkalmam találkozni: Behind The Magic 2CD Deleted Magic DVD Ezekre szeretnék szert tenni a segítségetekkel, valamiféle biznisz formájában. Tudom, hogy itt többeknek megvannak, de nem akarok ajtóstul rontani a privát (üzenet) szférátokba, bízom benne, hogy aki hajlandó segíteni, az úgy is megteszi. Emilben vagy privátban keressen meg, aki tud segíteni, amit előre is nagyon köszönök. Off: Már régen gondolkozom, hogy kellene egy "Biznisz" topicot nyitni, amolyan eladom, keresem típusút, néha (ahogy a jelen helyzet is mutatja) jól jönne, de nem tudom zavarna-e egyeseket. On Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Ezeknek én is nagyon örülnék, érdekelnek. Csatlakozom előttem íróhoz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Mind a kettő megrendelhető 600FTért(másoltan) egy bizonyos emberkétől.Tőle rendelem az EpI-II DVDt extrákkal, úgyhogy megbízható.HA érdekel valakit az e-mail cím az írjon. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. oecsi75-re gondolsz? Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. oecsi75-re gondolsz?Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk. Igen, ő az.Megbizható, és viszonylag olcsó. A deleted magic-et lelehet tölteni torrent-ről.Énis onnan töltöttem le. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. oecsi75-re gondolsz?Vele már én is bizniszeltem, ő még asszem a Vaterán is hirdetett. A pénzes dolog csak a 2. megoldás nálam, bízom az itteniekben, hogy sikerül valakivel bizniszelnünk. Igen, ő az.Megbizható, és viszonylag olcsó. A deleted magic-et lelehet tölteni torrent-ről.Énis onnan töltöttem le. Esetleg van linked is? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ez a Deleted Magic számomra teljesen új, de egy torrent linket én is megköszönnék :60: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én a deleted Magicről, csak kis méretű rövid movokat láttam, meg azt ami a sotetoldal.com-on van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hm... ez engem is érdekelne. Én is kaphatnék torrent linket? Meghálálom, ígérem Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. http://www.myspleen.com/download.php/2089/...20Magic.torrent Itt egy link, nem tudom hogy jó e. A mérete több mint 4 GB. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hatalmas nagy THX akár jó, akár nem Ha jó, meg majd kitalálom, mivel háláljam meg :wink: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nálam nemjó sajnos Most beindult. 1,2MB-nél tart Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. oecsi75-re gondolsz? Már bocsánat, de én jól t*kön rúgnám az ilyen embereket. A rajongókon nyerészkedik, ráadásul illegálisan. Ennyi erővel bárki csinálhatná ezt, akinek sok SW cucca van. Remélem lebukik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. oecsi75-re gondolsz? Már bocsánat, de én jól t*kön rúgnám az ilyen embereket. A rajongókon nyerészkedik, ráadásul illegálisan. Ennyi erővel bárki csinálhatná ezt, akinek sok SW cucca van. Remélem lebukik. De jó azoknak, akinek nincsen meg pl a ... rész DVDn, vagy a Deleted Magic.Nincs még DVD íróm, ugyhogy nekem kapóra jött a pali. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Felemásan állok a témához, mert nagyon is megértem Ody-t. De ugyanakkor ha máshonnan nem lehet egy-két anyagot megszerezni, akkor mit tegyünk (és most nem a filmek dvd változatára gondolok, hanem esetleg legálisan nem kapható anyagokra) ? Ha önhibánkon kívül vagy korlátozott lehetőségek miatt lemaradtunk valamiről, csak jó lenne beszerezni valahonnan, nem? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Mik vannak ezen a "Deleted Magic"-en?Érdemes letölteni?4 Gb az nagyon sok.Csak ha nagyon kell akkor állok neki letölteni ekkora anyagot. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. http://www.myspleen.com/download.php/2089/...20Magic.torrent Itt egy link, nem tudom hogy jó e. A mérete több mint 4 GB. Én is köszönöm, amúgy milyen formátum? Azt írja ismeretlen fájltípus. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Ezeket sasoljátok meg. Szvsz ez már túlzás: http://toynewsi.com/news.php?catid=8&itemid=7937 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Transformer rulezzzzzz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.