Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Írtam is az értékelésnél, hogy a 2. évadban nálam mindenképp Saleucami a befutó. :) Látványos, új, ráadásul egy remek epizódban kapott teret.

Coruscant sem rossz, sok benne az újítási lehetőség, a 2. évad végére mégis annyira elegem lett belőle, mint Anakinból. :D Persze 5 pontot azért így is kapott.

Hozzászólás ideje:
Coruscant sem rossz, sok benne az újítási lehetőség, a 2. évad végére mégis annyira elegem lett belőle, mint Anakinból. :D Persze 5 pontot azért így is kapott.
Nekem nem tudták annyit mutatni, hogy elegem legyen belőle. :D:)
Hozzászólás ideje:

Kérjük, hogy a SpaceJockey01-es rendszámú Ubrikiai ágyúnaszád tulajdonosa fáradjon a járművéhez. Továbbá felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kedvenc háziállataikat alaposan zárják be a járműveikbe.

Figyelem. Sssskkkkhhhhzzzz...Egészségügyes személyzetet kérünk a 10-es és a 12-es bejárathoz. Vronskr támadásról kaptunk jelentést.

Hozzászólás ideje:

Legjobb bolygó

Coruscant

y8n25pa3vwcoz1conqgs.jpg

Nagyon szoros verseny volt Felucia, Mandalore és Coruscant között. Ám egy Galaxis fővárosának fénye mellett a havasi puszták uralta Mandalore és a dús, idegen dzsungelekkel beszőtt Felucia is csak halványan dereng. Pedig az utolsó szavazatig Felucia ragyogott jobban.

Hozzászólás ideje:
Ez most egy szolgálati jelentés? :)
Hát van egy kis felfordulás odakint, de visszafelé kicsit a büfénél feltartottak. Beszéltem pár Lucas-os sráccal. Elkotyogtak ezt-azt a harmadik évadról :D
Hozzászólás ideje:

Fene vigye el az utolsó szavazatot. :) Én a Feluciát jelöltem elsőnek a Coruscantot meg másodiknak. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha jól számoltam az eddigi voksokat, ő az első. :D
Már nem. Nálam Coruscant volt a második. Ebben az évadban ízig-vérig megismerhettük. Éljen!. :) Oldie! Remélem jókat mondtak róla. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Érdekes Coruscant első helye. :D

Én 5 mozifilm és nem tudom hány TCW-epizód után kicsit, meguntam, de ez legyen az én gondom. :P Azt azért meg kell hagyni, hogy a középszintnek, de főleg a 2x22-ben látott Underworld-nek hatalmas feeling-je volt. :)

Nekem bejön, bármennyit elnéznék belőle. :D
Hozzászólás ideje:

Következő kategórián az igen akció dús LEGJOBB FELSZÍNI CSATA. A jelöltek a következők voltak:

Leszállás a Geonosison (2x05 Landing at Rain Point): Ryan közlegény megmentése és Elitalakulat a Star Warsban. Eszeveszett lézertűz, harcjárművek minden mennyiségben. Egy valódi kis mészárszék.

A Geonosisi pajzsgenerátor elpusztítása (2x05 Landing at Point Rain): egyetlen gyors roham a generátor ellen pontot tett egy véres csata végére.

A droidgyár ledöntése (2x06 Weapons Factory): trükközések, elterelések, reményvesztettség, barátság, bizalom, ezek jellemzik a küzdelmet a droidgyárért.

Saleucami csata (2x10 The Deserter): gyors és intenzív, arra az egy célra kihegyezve, hogy elfogják Grievous tábornokot. Szerencsére a tábornok célja ezzel ellentétes, így a csata mégis kicsit elhúzódik.

Feluciai kalóztámadás (2x17 Bounty Hunters): Hondo és társai lerohannak egy kis falut, melyről azt hiszik, hogy csak hét szamuráj… akarom mondani, négy fejvadász és három Jedi védi. Meglepetésükre, a falusiak is kaszát ragadtak, így aratáskor Hondo kalózait kaszálták le.

Malastarei csata (2x18 Zillo Beast): „csak fel kell tartani a konzerveket, míg a szuperfegyvert bevetik”, szól a parancs. Igen ám, csak sajnos a droidok így is nagy hévvel támadnak, ráadásul a szuperfegyver a klónok sorait is megritkítja.

Hozzászólás ideje:
Coruscant sosem unalmas :D Jó kis bolygó :)
Számomra az előzmény filmek egyik legnagyobb értéke, hogy megismerhettük. :D
Hozzászólás ideje:
Szerintem ez egy nagyon egyértelmű kategória, csak a leszállás a Geonosison nyerhet, semmi más. :D
Ezzel most teljesen egyetértek, Pannival együtt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.