Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagyon jó kezdés ezzel a trailerrel. Teljesen rá is hangolódtam. Felspannoltam magam, már kellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Khm... khm... mikrofon próba. Kérem a kedves nézőket, lassan foglalják helyeiket. Kényelmesebb székeket is biztosíthattál volna a rendezvényre Szúrja a popómat a faszék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jó volt a trailer bevezetésnek. És hát kell valamivel szórakoztatni a nagyérdeműt, amíg a sztárok felvonulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szúrja a popómat a faszék Tégy a popód alá párnát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagyszerű ez a TCW zenei album, mindjárt jön Ahsoka témája. A kedvencem. Szerintem még Williams büszkeségére is vált volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na, mi van már? 10 perce késik a műsor, kérem vissza a pénzemet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is vagyok, csak lefoglal a vacsorám Meg közben próbálok egy szigetről is elszakadni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is vagyok, csak lefoglal a vacsorám Meg közben próbálok egy szigetről is elszakadni Jó étvágyat. A szigetről meg majd írj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam is párhuzamosan fürdenek a gyerekek, majd néha emiatt kicsit elszakadok innen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nos akkor, Hölgyeim és Uraim, köszöntjük önöket a II. Star Wars Saga Fórum The Clone Wars Szavazás díjkiosztó gáláján. Ne is fecséreljük a szót. Az első kategória a LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG. Jelöltek: A csodálatos Anna Graves, ki bűbájos hangjával szólaltatta meg Satine Kryze-t, Mandalore csodaszép hercegnőjét. A veszélyes, de jólelkű fejvadásznőt, Sugi, és társát Rumi Paramita. A tavalyi győztes, Ashley Eckstein, ki továbbra is elbűvöli közönségét Ahsoka Tano padawan pimasz hangjával. Corey Burton, aki emlékezeteset alkotott Cad Bane hangjával, ugyanakkor ő adja meg Dooku gróf méltóságát is. James Arnold Taylor, aki a Jedi Tanács két tagját is életre kelti: Obi-Wan Kenobit és Plo Koont. Jaime King két igen veszélyes hölgy hangját kölcsönzi. Aurra Sing egy rettenthetetlen anyaoroszlán, míg a helyzet nem szorul, Cassie Cryar pedig úgy pattog egyik coruscanti házról a másikra, hogy annak Pókember is a csodájára járna. Jim Cummings pedig a többiekkel ellentétben csak egyetlen karakter hangját adja, de az micsoda hang. Üdvözöljék Hondo Ohnaka életre keltőjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Bárki nyerhet, de nálam James Arnold Taylor a nyerő. Zseniális Obi-Wan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Tűkön ülök (ami faszálkák ) már ki fogja nyerni a legjobb szinkront. Remélem a csodaszép Aurra megszólaltatója Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Bárki nyerhet, de nálam James Arnold Taylor a nyerő. Zseniális Obi-Wan! Pszt! Hallani szeretnémaz eredményt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A múltkor Obi-wanra szavaztam elsőnek, de most Anna Graves és Jim Cummings volt a kedvencem. Mindkettőnek hihetetlenül jó hangja volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Tűkön ülök (ami faszálkák ) már ki fogja nyerni a legjobb szinkront. Remélem a csodaszép Aurra megszólaltatója Aurra volt a harmadik kedvencem - hangilag meg egyébként is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb angol szinkronhang JAMES ARNOLD TAYLOR James Arnold Taylor, aki két Jedi lovagot is remekül kelt életre. Obi-Wan Kenobiként szó szerint megszólalásig hasonlít Ewan McGregor hangjára, míg Plo Koonnal képes tiszteletet ébresztő, bölcs tónust megütni. Nem is csoda, hogy idén ő vitte a győztesnek járó díjat. Egyetlen kihívója csak Anne Graves volt, aki Satine és Sugi hangját adta, ám még ő sem ért Taylor úr közelébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez az!!! Meg is érdemelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Végül is tényleg megérdemelte. Nem sajnálom tőle az első helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jó étvágyat. A szigetről meg majd írj. Köszi Majd az évad után A lenti jóképű úriember valóban nagyon jó hang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Erre lehetett gondolni, az örök Obi-Wan hang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Örülök az eredménynek, tényleg nagyon jó Obi Wan, bár azért titokban reméltem, hogy egy új(2. évados) hang nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És most is úgy lesz, hogy a teljes sorrendet majd utólag tudjuk meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Erre lehetett gondolni, az örök Obi-Wan hang Szinte már jobb, mint az eredeti - néha legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És most is úgy lesz, hogy a teljes sorrendet majd utólag tudjuk meg? Úgy terveztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szinte már jobb, mint az eredeti - néha legalábbis. Néha nekem is az az érzésem, és nem csak nála. Úgy terveztem Legyen úgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hmmm...Arnold lett az első? Bevallom ez most meglepett. Na nem mintha rossz hang lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hmmm...Arnold lett az első? Bevallom ez most meglepett. Na nem mintha rossz hang lenne.Ahsokát letaszították a trónról, és lehet, hogy nem csak itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ahsokát letaszították a trónról, és lehet, hogy nem csak itt. Lehet, hogy csalódást fogok okozni, de egyik kategóriában sem őt választottam az élre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Következő kategóriánk a sokat vitatott LEGJOBB ZENE. A jelölteknél engem személy szerint már csak az eredmény lepett meg jobban, de ne szaladjunk ennyire előre. Jelöltjeink a következők voltak: 2x05 Landing at Rain Point: a háborús zónába dobott gigászü összecsapás egyszerre pörgős, ugyanakkor jól tükrözi az esemény tragédiáját, a résztvevő hősies kitartását. 2x16 Cat and Mouse: a második világháborús tengeralattjárós filmeket idéző zene remek atmoszférát teremt eme epizódnak. 2x17 Bounty Hunters: az epizód zeneileg sem tagadhatja le, kinek a műve előtt állít emléket. A muzsika a szamurájfilmek hangulatát idéző. 2x19 The Zillo Beast Strikes Back: erőteljes, mozgalmas, pont, mint Zillo látogatása Coruscanton. 2x20 Death Trap: egy gyermek tragédiájának szívszorító dallamai csendülnek fel eme epizódban. 2x21 R2 Come Home: nincs is vidámabb, mint mikor egy barátait megmenteni szándékozó asztromech droid szabotálja a fejvadászok tervét. Ehhez pedig kedvesen játékos zene dukál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Lehet, hogy csalódást fogok okozni, de egyik kategóriában sem őt választottam az élre. Látod, nálad ez tényleg meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.