Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. nálam James Arnold Taylor a nyerő. Nálam detto. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hiába néztem meg azóta az évadot megint nem tudnék dönteni a zenék közül, annyira nem ragadt meg egyik sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) No, ez is izgalmas. Nálam az R2 Come Home a tökéletes zenei epizódot testesíti meg. Rengeteg klasszikus trilógia motívummal. Persze a Legacy of Terror után, ami nálam az évad Non Plus Ultrája. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megmondom őszintén, nekem sem volt könnyű döntenem. Mert mindegyik jelöltben voltak nagyon szép zenei momentumok, nehéz volt kiválasztani, melyik állt hozzám a legközelebb, főleg, mert olyan sokfélék versenyeztek. A végén biztos az is számított, milyen hangulatban voltam éppen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam egyértelműen a The Zillo Beast Strikes Back és a Death Trap drámai motívumai voltak a nyerők. Nem a rész egész zenéje, csak egy-egy motívum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. No, ez is izgalmas. Nálam az R2 Come Home a tökéletes zenei epizódot testesíti meg. Rengeteg klasszikus trilógia motívummal. Persze a Legacy of Terror után, ami nálam az évad Non Plus Ultrája. Nálam Zillo lett az első, és R2 a második. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A végén biztos az is számított, milyen hangulatban voltam éppen. A zenékkel én is így vagyok. Abszolút hangulatfüggő, így ebben a kategóriában a sorrendem nincs kőbe vésve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam egyértelműen a The Zillo Beast Strikes Back és a Death Trap drámai motívumai voltak a nyerők. Nem a rész egész zenéje, csak egy-egy motívum.Ez viszont igaz. Zillo halálának drámaisága nagyban köszönhető a remek zenének. Szerintem ez nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Zillo a negyedik lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. James Arnold Taylor engem meglepett, én Anna Graves-re szavaztam. Ami a zenét illeti... nos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Zillo halálának drámaisága nagyban köszönhető a remek zenének. Szerintem ez nyert. Ezzel teljesen egyetértek, ezért is jelöltem azt elsőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb zene R2 COME HOME R2 gyere haza, késő van gyere haza, honnan jössz nem érdekel, gyere haza csak ennyi kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A nóta meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Visszatérve a hangokr, én csak azt sajnálom, hogy Gideon Emery(Lott Dod és Mee Dichi hangja) nem került a jelöltek közé. Én nagyon élveztem a "kenetteljes" hangszínét, számomra még Arnold-ot is megelőzte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Végül is... Panni jelöltje nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hoppá! Akkor már kettőből kettő. Kicsit tényleg meglepetés, de kellemes. Itt tényleg egységesen jó a zene végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Engem nem ragadott meg különösebben ennk a résznek a zenéje, de azért gratulálok neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én aztán tudok. Arnold 2-t, R2 1-t kapott tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én aztán tudok. Arnold 2-t, R2 1-t kapott tőlem Ne csüggedj, lesz ez még jobb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is gratulálok, végtére is nálam a második legjobb volt. Meg egyébként is remek rész volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is gratulálok, végtére is nálam a második legjobb volt. Meg egyébként is remek rész volt. Sokkal több darkos zenei téma volt a második évadban, ami nem is csoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Engem is meglepett kicsit, azt hittem, a Death Trap vagy a Bounty Hunters lesz a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én maximálisan Corey Burton mellett állok, de én sem sajnálom James Arnold Taylortól az első helyet. Az R2 Come Home is megérdemli a győzelmet, kíváncsian várom a továbbiakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a Bounty Hunters máshol lett befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És most jön a LEGJOBB BOLYGÓ kategóriája. Nem tudom, hogy egy bolygó megszavazása eltörpül-e amellett, amire a mindenható Erő képes, de lássuk a jelölteket: Coruscant: bolygónyi város, mely a csillagpettyes űrben úgy fest, mintha sok kis csillag lenne rajta. Felucia: élettől lüktető, csodaszép színes világ. Mondhatni, Coruscant tökéletes ellentéte. Geonosis: sok baj van ezzel a vörös, rovarok uralta bolygóval, de katakombáiba csak a legmerészebbeknek javallott lemerészkeni. Malastare: kopár, sötét világ, ahol az értékes üzemanyag sejtelmes zöld fénnyel lepi be a tájat. Ráadásul itt él a Zillo fenevad is. Mandalore: nem csoda, hogy a kietlen, hóval borított Malndalore népe harcossá vállt. Egy ilyen szélsőséges világban csak a legerősebbek maradhatnak életben. Saleucami: a béke kicsiny szigete a Galaxisban, de sajnos ezt is elérték a klón háborúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Engem is meglepett kicsit, azt hittem, a Death Trap vagy a Bounty Hunters lesz a befutó.Az epizód értékelésekből is talán azt lehetett leszűrni, hogy a Death Trap lesz a nyertes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Engem Malastare lenyűgözött! Alsó megvilágítás, borotva éles formák, igazi darkos, barátságtalan világ. Ide vele. Ettől független kevés az esély rá, hogy ő nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a két ellentétes világ vitte a prímet. Mindkettő varázslatos a maga módján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én Mandalore-párti vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Malastare nekem is tetszett, de Mandalore, és Saleucami is győnyörű volt. Én mégis Feluciára szavaztam, főleg a Bounty Hunters miatt, aminek ez a színtér remek atmoszférát adott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.