Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

No, ez is izgalmas. Nálam az R2 Come Home a tökéletes zenei epizódot testesíti meg. Rengeteg klasszikus trilógia motívummal. Persze a Legacy of Terror után, ami nálam az évad Non Plus Ultrája.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén, nekem sem volt könnyű döntenem. :D Mert mindegyik jelöltben voltak nagyon szép zenei momentumok, nehéz volt kiválasztani, melyik állt hozzám a legközelebb, főleg, mert olyan sokfélék versenyeztek. A végén biztos az is számított, milyen hangulatban voltam éppen. :)

Hozzászólás ideje:

Nálam egyértelműen a The Zillo Beast Strikes Back és a Death Trap drámai motívumai voltak a nyerők. Nem a rész egész zenéje, csak egy-egy motívum.

Hozzászólás ideje:
No, ez is izgalmas. Nálam az R2 Come Home a tökéletes zenei epizódot testesíti meg. Rengeteg klasszikus trilógia motívummal. Persze a Legacy of Terror után, ami nálam az évad Non Plus Ultrája.
Nálam Zillo lett az első, és R2 a második.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nálam egyértelműen a The Zillo Beast Strikes Back és a Death Trap drámai motívumai voltak a nyerők. Nem a rész egész zenéje, csak egy-egy motívum.
Ez viszont igaz. Zillo halálának drámaisága nagyban köszönhető a remek zenének. Szerintem ez nyert. :)
Hozzászólás ideje:
Zillo halálának drámaisága nagyban köszönhető a remek zenének. Szerintem ez nyert. :)
Ezzel teljesen egyetértek, ezért is jelöltem azt elsőnek. :D
Hozzászólás ideje:

Visszatérve a hangokr, én csak azt sajnálom, hogy Gideon Emery(Lott Dod és Mee Dichi hangja) nem került a jelöltek közé. Én nagyon élveztem a "kenetteljes" hangszínét, számomra még Arnold-ot is megelőzte.

Hozzászólás ideje:

Én is gratulálok, végtére is nálam a második legjobb volt. :) Meg egyébként is remek rész volt. :D

Hozzászólás ideje:

Én maximálisan Corey Burton mellett állok, de én sem sajnálom James Arnold Taylortól az első helyet. :) Az R2 Come Home is megérdemli a győzelmet, kíváncsian várom a továbbiakat. :D

Hozzászólás ideje:

És most jön a LEGJOBB BOLYGÓ kategóriája. Nem tudom, hogy egy bolygó megszavazása eltörpül-e amellett, amire a mindenható Erő képes, de lássuk a jelölteket:

Coruscant: bolygónyi város, mely a csillagpettyes űrben úgy fest, mintha sok kis csillag lenne rajta.

Felucia: élettől lüktető, csodaszép színes világ. Mondhatni, Coruscant tökéletes ellentéte.

Geonosis: sok baj van ezzel a vörös, rovarok uralta bolygóval, de katakombáiba csak a legmerészebbeknek javallott lemerészkeni.

Malastare: kopár, sötét világ, ahol az értékes üzemanyag sejtelmes zöld fénnyel lepi be a tájat. Ráadásul itt él a Zillo fenevad is.

Mandalore: nem csoda, hogy a kietlen, hóval borított Malndalore népe harcossá vállt. Egy ilyen szélsőséges világban csak a legerősebbek maradhatnak életben.

Saleucami: a béke kicsiny szigete a Galaxisban, de sajnos ezt is elérték a klón háborúk.

Hozzászólás ideje:

Nálam a két ellentétes világ vitte a prímet. :) Mindkettő varázslatos a maga módján.

Hozzászólás ideje:

Malastare nekem is tetszett, de Mandalore, és Saleucami is győnyörű volt. Én mégis Feluciára szavaztam, főleg a Bounty Hunters miatt, aminek ez a színtér remek atmoszférát adott.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.