Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Én is beküldtem. Megjött. A poén, hogy én is ma csináltam meg, és ma csak mi szervezők szavaztunk Meg ma még befutott Nabopolasszar kiegészítése is a listájához, így teljes minden kategóriánál a pontozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megjött. A poén, hogy én is ma csináltam meg, és ma csak mi szervezők szavaztunk Meg ma még befutott Nabopolasszar kiegészítése is a listájához, így teljes minden kategóriánál a pontozás. Remek. Kíváncsi lennék, hogy alakul a sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Remek. Kíváncsi lennék, hogy alakul a sorrend. Aki kíváncsi, hamar megöregszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hamarosan lejár a határidő, már csak pár nap! Remélem minél többen szavaztatok már, és aki nem annak is van még ideje beküldeni a listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Én tegnap elküldtem, és Dzséjt vissza is igazolta, hogy megkapta. Elvileg a lányom is szeretne szavazni, csak ma elment osztálykirándulásra 3 napra. De vasárnap még szavazhat, így szerintem az ő listájára még lehet számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hamarosan lejár a határidő, már csak pár nap! Remélem minél többen szavaztatok már, és aki nem annak is van még ideje beküldeni a listát. Délkörül jutott eszembe, el is küldtem rögvest :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Holnap én is szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Délkörül jutott eszembe, el is küldtem rögvest :-) Te volnál Bulcsú Balázs? Mert akkor meg is kaptam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Te volnál Bulcsú Balázs? Mert akkor meg is kaptam Az biz'. De ezt titokban akartam tartani... Sajnos, most meg kell, hogy öljelek... Bocsi! (Amúgy Balázs Bulcsú) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Ja, bocs, angolra van állítva a levelezőm és állandóan felcseréli a neveket Bocs, hogy lelepleztem az inkognitódat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Ja, bocs, angolra van állítva a levelezőm és állandóan felcseréli a neveket Bocs, hogy lelepleztem az inkognitódat Azt hiszed ez megment a haláltól? Neeem, de azt legalább elérted, hogy ne hosszadalmas kínzás legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Ha minden igaz, az én listám is elment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Azt hiszed ez megment a haláltól? Neeem, de azt legalább elérted, hogy ne hosszadalmas kínzás legyen... Na gyere. Várok rád Ha minden igaz, az én listám is elment. Ha minde igaz, megérkezett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Na gyere. Várok rád Úgyis akkor fogok lecsapni, mikor nem számítasz rá. Am., csak hogy legyen köze a témához, nem írtam el semmit a listában? (Kétszer 6pont, vagy ilyesmi...) Vagy ezeket nem néz(t)ed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Elküldtem én is a listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Am., csak hogy legyen köze a témához, nem írtam el semmit a listában? (Kétszer 6pont, vagy ilyesmi...) Vagy ezeket nem néz(t)ed? Nem tűnt fel ilyesmi, de majd csak holnap írom be őket. Ha elnéztél valamit, úgyis sikítok vagy küldök egy sikítót Elküldtem én is a listát. Meg is érkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Ma az utolsó nap, így aki nem tette eddig az még beküldheti a listáját. Dzséjt! Elfogadsz majd olyan listát is amit esetleg holnap kapsz meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Szerintem még el, vagyok olyan nagylelkű, kedves, rendes és aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Szerintem még el, vagyok olyan nagylelkű, kedves, rendes és aranyos Naaaaa. Csak ne fantáziálj itten :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. (szerkesztve) Dzséjt, mi éltünk is a határidő hosszabbítás lehetőségével, mivel csak most küldtem el a lányom listáját. Itt is köszi, hogy még elfogadod. És ha esetleg valamiféle hasonlóságot vélsz felfedezni az enyémmel itt-ott, az csakis a véletlennek köszönhető. :P Szerkesztve: 2010. Május 24. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megkaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Hölgyeim és uraim, kezd lejárni a meghosszabbított határidő. Eddig 18-an adták le voksukat, ami a tavalyi 40-hez képest édes kevés, sajnos Ennek okát nem fogom boncolgatni, de aki még akar szavazni, annak itt a legjobb alkalom. 24:00-ig bárkitől elfogadok még szavazatot, utána meg még egy kicsit (hagyok időt az e-mail rendszereknek -> hivatalos szöveg). Magyarul, amíg holnap reggel fel nem kelek és nem ellenőrzöm a fiókom, addig mindenki küldhet még. Mivel nem vagyok korán kelő típus, így 9:00-ig még bátran lehet küldözgetni. Használjátok ki Szerk.: remélem mindenki, aki elküldte, kapott igazolást róla, hogy megkapta. Ha valaki még sem, az vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben vagy e-maulbban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Tényleg nagyon kevés ez a 18 szavazat. Főleg a tavalyihoz képest. Ráadásul vannak törzstagok is akik eddig nem szavaztak. Persze nem kötelező, de akkor is jó lett volna ha áldoznak rá egy kis időt. Ha már mi foglalkozunk vele, és szervezzük, energiát fektetünk bele. De még mindig nem késő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Én nem emlékszem, hogy kaptam volna visszaigazolást Dzséjttől, de szerintem biztos, hogy megkapta, mert már panaszkodott ebben a topikban, hogy ne pontozás szerinti növekvő sorrendbe küldjük el a voksainkat, és én úgy küldtem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Tényleg nagyon kevés ez a 18 szavazat. Főleg a tavalyihoz képest. Ráadásul vannak törzstagok is akik eddig nem szavaztak. Persze nem kötelező, de akkor is jó lett volna ha áldoznak rá egy kis időt. Ha már mi foglalkozunk vele, és szervezzük, energiát fektetünk bele. De még mindig nem késő. Akárhány szavazat is érkezik, ez nem minősíti le a munkátokat Dzséjttel. Én örülök, hogy van ilyen idén is, jó móka volt már a jelölt állítás is, és a szavazás még inkább. Az okok lehetnek még érdekesek, hogy minek köszönhető az alacsonyabb részvétel, de erről azok tudnának beszélni, akik nem vettek részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Én nem emlékszem, hogy kaptam volna visszaigazolást Dzséjttől, de szerintem biztos, hogy megkapta, mert már panaszkodott ebben a topikban, hogy ne pontozás szerinti növekvő sorrendbe küldjük el a voksainkat, és én úgy küldtem el. Úgy rémlik, hogy neked itt a topicban jeleztem, hogy megérkezett. De a tiéd megvan, egyrészt azért, amit írtál, te voltál az egyik, aki sorba rakta, másrészt, rád külön is emlékszem, mert másodikként küldted el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Dzséjt, a válaszom a PMedre: :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Akárhány szavazat is érkezik, ez nem minősíti le a munkátokat Dzséjttel. Én örülök, hogy van ilyen idén is, jó móka volt már a jelölt állítás is, és a szavazás még inkább. Az okok lehetnek még érdekesek, hogy minek köszönhető az alacsonyabb részvétel, de erről azok tudnának beszélni, akik nem vettek részt. Többeknél az évaddal voltak gondok. Nem tetszett nekik. Bomarr, SimonZ és Karrde se szavaztak. Llewről már nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Erre csak azt lehet mondani, hogy kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Erre csak azt lehet mondani, hogy kár. Igen kár, de az ízlésüket nem tudjuk meghatározni. Az a lényeg, amit mindig elmondok, hogy addig jó amíg van aki nézi és élvezi ezt a nagyszerű sorozatot, hisz akkor lehet is beszélni róla. Ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.